Bu galaxy labs da istediğin nedir de bu kadar istiyorsun s7de galaxy labs da 2 özellik vardı bütün uygulamaları ana ekranda gösterme ve ana ekran tuşuna basip kişinin adini söyleyip arama yapma vardı. Yeni güncellemede bunlar zaten var biri kolay mod biri hızlı aramaSizce Galaxy Labs yeni sürüme entegre edilir mi?
S8 yüzünden umutluyum ama bilemiyorum. 7.1 için destek verip 7.0'ı da dışlayabilirler sonuçta.
Daha bir kaç sayfa önce arkadaşımız bana yazmıştı zaten. Orada arkadaşın yazısını bulabilirdin ama kendin bulmuşsun bileŞuan çıldırıyorum cihaz bakımının kısayolunu ekrana eklemeyi buldum cihaz bakımına girince sağ üstteki üç noktaya basın
Nedir bu Galaxy labs çok merak ettim ağzından düşmüyorSizce Galaxy Labs yeni sürüme entegre edilir mi?
S8 yüzünden umutluyum ama bilemiyorum. 7.1 için destek verip 7.0'ı da dışlayabilirler sonuçta.
EVET yaa,galaxy labs nedir aciklarmisinizDaha bir kaç sayfa önce arkadaşımız bana yazmıştı zaten. Orada arkadaşın yazısını bulabilirdin ama kendin bulmuşsun bile
--- Gönderi Güncellendi ---
Nedir bu Galaxy labs çok merak ettim ağzından düşmüyor![]()
Mert sorsaydın soylerdik [emoji3]Şuan çıldırıyorum cihaz bakımının kısayolunu ekrana eklemeyi buldum cihaz bakımına girince sağ üstteki üç noktaya basın
Sorunun ney senin? Sana yazılmayan birseyi üzerine alınıyorsun.Ağzından düşmeyen sensin
Üst menüdeki (wi-fi, gps v.s.) ikonların düzenini nasıl kişiselleştiriyordukMert sorsaydın soylerdik [emoji3]
Ustteki menuyu ac. Dikey 3 noktaya bas orda lazzSorunun ney senin? Sana yazılmayan birseyi üzerine alınıyorsun.
Üst menüdeki (wi-fi, gps v.s.) ikonların düzenini nasıl kişiselleştiriyorduk![]()
Ben kullanıyorum tabi satın alarak [emoji23][emoji23]Ücretli temaları kullanabilen varmı?
Simge düzenini mesela wi-fi yi başka tarafa alma filan.Ustteki menuyu ac. Dikey 3 noktaya bas orda lazz
Pinteres ne oldu dayanamayıp yükledinmi nougatıBu kadar kişinin Galaxy Labs'a Fransız kalmasına anlam veremedim.
S7 ile çıkan bu deneysel özellik bölümü sonradan S6 ile Note5 grubuna da entegre edildi.
S6 ve Note5 apk olarak destekliyordu Galaxy Labs özelliğini.
S7'nin Nougat güncellemesi ile kalktı. O zaman biz haydi haydi yararlanamayız.
S8'in ana ekran arayüzünde büyük ihtimal görünüyor bu özelliğin döndüğü ama S7 için de olduğu gibi olur mu belli değil. Ben daha geri döneceğini sanmıyorum ama bir umut.
Ayrıca ben galaxy labs içeriğinin genişleyeceğine 7.0 a kadar tüm içtenliğim ile güveniyordum.
Tamam iste orda tuslari yeniden duzenle de o zaman yeniden yerlerini degistirebiliyosunSimge düzenini mesela wi-fi yi başka tarafa alma filan.
Simge düzenini mesela wi-fi yi başka tarafa alma filan.
Bana yazılmayan şeyi üzerine alınıyorsun diyorsun madem neden benim yazdığına cevapla diyerek yazıyorsun. Tekrardan yaz cevapla demeden kime neyi soracaksan dimi arkadaşımSorunun ney senin? Sana yazılmayan birseyi üzerine alınıyorsun.
Üst menüdeki (wi-fi, gps v.s.) ikonların düzenini nasıl kişiselleştiriyorduk![]()
Aranızda ısrarla 6.0 da kalan tek benim bırakın da bu huyum bozulmasın .Pinteres ne oldu dayanamayıp yükledinmi nougatı![]()
Ya bir yürü git. Trolmüsün nesin.Bana yazılmayan şeyi üzerine alınıyorsun diyorsun madem neden benim yazdığına cevapla diyerek yazıyorsun. Tekrardan yaz cevapla demeden kime neyi soracaksan dimi arkadaşım
Geç artık güzel nougatAranızda ısrarla 6.0 da kalan tek benim bırakın da bu huyum bozulmasın .
Birkaç kişi daha dedi ama anlamadım geçtin mi diye hala MM dayım. Sadece meraktan bir soru sordum ortalık karıştı.
Hangi yazı stili acaba bu güzelmiş
Bauhaus yazı stiliHangi yazı stili acaba bu güzelmiş
Vodafone kullanıyorum. Vodafone den Vodafone sorunsuz kullanıyoruz.Volte özelliğini kullananlar hangi operatördeler acaba şimdiye kadar Vodafone duydum.
Ben Türk Telekomdayım destek yok henüz acaba Turkcell de durum nedir ?
Türk Telekom kullanıcıları lütfen mail atın destek için ben attım ve sosyal medyadan ise fena bastırdım sizlerden de destek bekliyorum.Facebook tan Türk Telekom a bu konu hakkında herkes yazsın lütfen.
6.0 a geri dönemezsinizOrjinal rom kasıyor. Sammobilden indirdiğim ota ile guncellemistim o akıyordu simdi bir sorum var 6.0 a geçsem tekrar ota ile geçiş yapsam olur mu
Ben döndüm geçen nasıl dönemezsiniz 3 gün önce döndüm hatta twrp üzerinden yedek alıp tekrar 7.0 yükledim6.0 a geri dönemezsiniz
Bootloader vs 7.0 a güncellendiğinde geri dönüşün mümkün olmadığını biliyorum ben. Hatta download modda iken Device :3 Sw :2 hatası veriyodu kurulmuyorduBen döndüm geçen nasıl dönemezsiniz 3 gün önce döndüm hatta twrp üzerinden yedek alıp tekrar 7.0 yükledim
Root yaptınız mı peki telefona,? Ben biraz araştırdım pek bir şey bulamadım 7.0 root saygılarBen döndüm geçen nasıl dönemezsiniz 3 gün önce döndüm hatta twrp üzerinden yedek alıp tekrar 7.0 yükledim