Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Bu samsung güncellemeleri geciktirdikçe gözümden düşüyo bidaha samsung zor alırım bi işi beceremiyolar
--- Gönderi Güncellendi ---
Gm 5 plus alıcam 1000 tlye hemen güncelleme geliyo samsung yerinde sayıyo 3000 tl veriyoz bu telefonlara ayıptır be
Arkadaşlar şu ekran hassas lığı nerden artıyodu bulamadım birtürlü

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Bu samsung güncellemeleri geciktirdikçe gözümden düşüyo bidaha samsung zor alırım bi işi beceremiyolar
Gm 5 plus alıcam 1000 tlye hemen güncelleme geliyo samsung yerinde sayıyo 3000 tl veriyoz bu telefonlara ayıptır be
Arkadaşlar şu ekran hassas lığı nerden artıyodu bulamadım birtürlü
gm5 plus alirsan eger ,su an saydirdigin samsung u mumla degil projektor ile ararsin dostum,ben gm5 den samsunga gectim bu arada [emoji6]

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Ümit edelim öyle olsun fakat J7 ye bile Nougat gelecek iken donanım olarak bariz üstün olan Note 4 ün liste dısında kalmasından biraz belli oluyor zaten. Android 8 en erken yazın ortalarında cıkar ve samsungun ve diger bircok markanın güncellemeyi vermesi yine yılın son aylarını bulacaktır. O zamanlarda aynı bizim cihaza da Note 4 gibi güncelligini yitirmis olarak bakacaklar. Hali hazırda büyük iki tane güncellemeyi aldıktan sonra ücüncü büyük güncelleme herkesi şaşırtır. Insallah öyle olur ama suan ki durum bunu gösteriyor.
J7ile note 4 ayni donanıma sahip değil yani şöyle açıklayın 2000 model ve 2000cc araç 75hp iken 2017 model 1.200cc araç 115hp yani donanım ve montaj farklı tabi bide cihaz satma politikası var güncelleme bir şekilde illaki verirler ama telefon bu sefer kasıyor şarj gitmiyor diyeceksin

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar şu ekran hassaslığı ayarını bulamadım bilen varmı
Dokunmatik hassaslığı yani

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
J7ile note 4 ayni donanıma sahip değil yani şöyle açıklayın 2000 model ve 2000cc araç 75hp iken 2017 model 1.200cc araç 115hp yani donanım ve montaj farklı tabi bide cihaz satma politikası var güncelleme bir şekilde illaki verirler ama telefon bu sefer kasıyor şarj gitmiyor diyeceksin

Note 4 kasıyor diye güncelleme vermemeleri saçma bir bahane. Yarın Android 8 cıktıgında da Note 5 kasıyor diyeceklerinden eminim. Alt segment J7 Prime gibi bir telefona bile güncelleme verilecekken Note 4 e donanımdan dolayı vermiyoruz demeleri bir tezatlık olusturuyor. Politikamız böyle deseler eyvallah, ama diger konularda göz var nizan var yani.

Bu arada AOD un kaldırılması degil güncellemenin 2 hafta uzaması kötü oldu benim icin. Umarım diger bütün özellikler gelir.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Ben demiştim zaten AOD vermez diye bahaneleri de hazır hemen hiç alakası bile yok

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ben demiştim zaten AOD vermez diye bahaneleri de hazır hemen hiç alakası bile yok
Gercekten böyle bir çipin oldugunu duymustum ama yine de bu koymamak icin bir sebep degil. Özelligi koyarsın ve bu özelligi acarken de uyarı olarak sarjın daha fazla gidecegine dair bir pencere cıkar. Keza kulaklık takılıyken sesi belli bir miktar actıktan sonra gelen uyarı gibi, o zaman bu mantıkla sesi de yarıya indirsinler kimse yüksek sesli dinleyemesin. Düsünüldügünde sürekli böyle tezatlıklar görülüyor ne yazık ki :)

DaredeviL_16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar telefonum %100 olmasina ragmen sarj oluyor yazısı devam ediyor ve yeşil ışık yanmıyor , fabrika ayarlarına döndurdum ama yinede olmadı maalesef sebebi ne olabilir ?

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar telefonum %100 olmasina ragmen sarj oluyor yazısı devam ediyor ve yeşil ışık yanmıyor , fabrika ayarlarına döndurdum ama yinede olmadı maalesef sebebi ne olabilir ?

Telefondan *#0*# tuşladıktan sonra LED yazan yere basıp test edin. Ekrana bastıkca sırayla 3 rengin de yanması gerekiyor. Birkac kere testi tekrarlayın eger yesil ledin yandıgını görmezseniz servis yolu gözükür gibi geliyor.

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
*#0*# yapıp led test yapın. Kırmızı yeşil ve mavi renkler kontrol ediliyor. Yeşil yanmaz ise led bozulmuş olabilir.

DaredeviL_16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
*#0*# yapıp led test yapın. Kırmızı yeşil ve mavi renkler kontrol ediliyor. Yeşil yanmaz ise led bozulmuş olabilir.
Tüm led ışıkları sağlam yanıyor batarya kalibrasyonuda yaptım *#0228# olarak hepsinde %100 çıktı herhangi bir düşme olmadı ama hala aynı sorun var cok garip

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Tüm led ışıkları sağlam yanıyor batarya kalibrasyonuda yaptım *#0228# olarak hepsinde %100 çıktı herhangi bir düşme olmadı ama hala aynı sorun var cok garip
Led'i ayarlardan kapatıp açmayı deneyebilirsiniz. İşe yaramaz ise telefonun şarjı bitip kapanana kadar kullanmanız ve sonra açmadan tam şarj etmeniz öneriliryor yabancı bir forumda.

Aliayberk Yaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar benim sorumuda cevaplarmısınız Ağustos'un 30 unda galakxy note 5 alcamda fiyatı tahminizce fiyatı nekadar olur

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Arkadaslar note 5 ile forumlara resim yuklemeli konu nasil aciliyor acaba

ardaberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kulaklığım bozuldu garantiye yollasam değiştirirlermi değişim için telefonuda götürmem gerekirmi ?

DaredeviL_16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Peki denicem teşekkür ederim ilginiz için
Sonuç alabildiniz mi?
Screenshot_2017-02-17-19-05-30.jpg Screenshot_2017-02-17-19-05-15.jpg
Hocam su sekilde bi sonuc aldım bataryanın ani düşmesinin sebebini çözemedim , bundan once facebooku sildim , tum gereksiz samsung uygulamalarını kaldırdım . Cihazı kullanmadigimda sorun yok deep sleep gayet iyi ama kullandigimda hafif isinma oldu gun içerisinde.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar kulaklığım bozuldu garantiye yollasam değiştirirlermi değişim için telefonuda götürmem gerekirmi ?
Benim S PEN (mekanizmasının kusuru kalem tepesini uçtu yayı koptu) + Kulaklık servis dahilinde onarıldı. Servisten servise değişebilir ama benim kulaklıkta sadece ses gitmişti görünürde kusur yoktu. Ve kirlenmişti. Bir ay oldu. Kutusunda tutuyorum daha kullanmıyorum orijinal kulaklığı. Eğer kopma falan yoksa sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum ben. Ayrıca telefon bende kalmıştı bu iki soruna rağmen. Sadece sıfırlıyorlardı cihazı kadar.
Ekli dosyayı görüntüle 18100 Ekli dosyayı görüntüle 18099
Hocam su sekilde bi sonuc aldım bataryanın ani düşmesinin sebebini çözemedim , bundan once facebooku sildim , tum gereksiz samsung uygulamalarını kaldırdım . Cihazı kullanmadigimda sorun yok deep sleep gayet iyi ama kullandigimda hafif isinma oldu gun içerisinde.
O genel sorunu cihazın. Ve ne hikmetse Nougat 'dan da ümitsizim. Çareyi powerbank ile buldum. 7 saat almayı başarmış (Senkronizasyon kapalı, Chrome yerine Samsung Browser, Spotify yerine stok müzik çalar, Greenify sürekli kullanım, animasyonlar kısık -0.5- veya kapalı, konum kapalı, veri ağı yalnızca 3G, WiFi beklemede kapat, siyah tema seçenekleriyle kullandığım zamanlar - Ace 2'den gelen alışkanlıklarımı direkt bu cihazda uyguladığım zaman böyle bir sonuçla karşılaştım.) biri olarak söylüyorum bunu. 4 aylık kullanımın sonucunda pil istemsizce kendini 4 saate çekti. Bu gidişle 3 saati de gördüm. (Bu kullanımı terk ettikten 15 -20 gün sonra) Şu an da sadece siyah duvar kağıdı harici cihazdaki hiçbir şey kısmıyorum. Çünkü bir aralar telefon kullanıp kullanmadığımdan ciddi ciddi emin olmamaya başlamıştım. Can sıkılacak durum yok cihaz böyle. Ne yazık ki yapılacak bir şey de yok.

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Merhabalar. Yarın 2. El Note 5 almak üzere anlaştım birisi ile. Kontrol etmem gereken detaylar nelerdir acaba? Şimdiden çok teşekkürler.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Son 4-5 gündür ekran sürem düşmeye başladı. Önceden en azından 4,5-5 saat arasında ekran süresi alırken son zamanlarda 3,5-4 saat arasında alıyorum. Farklı bir şeylerde indirmedim.