Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Ayse9318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mrb arkadaşlar usb şarj kablosu kullanırken ne kadar dikkat etsem de 9 ay olmasına rağmen kablo kopmaya şarj etmemeye başladı.Ama adaptörü sağlam normal bir usb kablosu alsak sorun olur mu yoksa orjinal mi almamız gerekir hem telefonun bozulmaması hem hızlı şarj olması için?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Mrb arkadaşlar usb şarj kablosu kullanırken ne kadar dikkat etsem de 9 ay olmasına rağmen kablo kopmaya şarj etmemeye başladı.Ama adaptörü sağlam normal bir usb kablosu alsak sorun olur mu yoksa orjinal mi almamız gerekir hem telefonun bozulmaması hem hızlı şarj olması için?
Merhaba.
Herhangi bir usb kablo alabilirsiniz aynı sorun bende de var. İçiniz rahat etmezse hb gibi sitelerden samsung kablo sipariş edebilirsiniz.

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Normal sağlam bir kablo iş görür. Orjinal kablo kalitesiz bence zaten çoğu kullanıcı da bozuluyor hızlı şarj etmemeye başlıyor zamanla. Bende yaşadım aynı sorunu.

Ayse9318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Evde bi usb kablo var takıyorum ama hızlı şarja geçmiyor ve arada çıkıp geri takılıyor ses geliyor

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Evde bi usb kablo var takıyorum ama hızlı şarja geçmiyor ve arada çıkıp geri takılıyor ses geliyor
Başka bir kablo deneyin olacaktır. Olmuyorsa sarj aletinde sorunu aramak lazım. Çünkü ben kablo bozulduğunda lg g2 nin kablosuyla hatta kobo ebook reader ın usb kablosu ile sorunsuz hızlı şarj yapabilmiştim.

ixi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Samsung note 5 kullanıyorum twitter, google play gazetelik gibi uygulamaların içindeki linkleri tıklayınca hata uyarısı gösteriyor ve uygulama kapanıyor.
Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Merhaba
Samsung note 5 kullanıyorum twitter, google play gazetelik gibi uygulamaların içindeki linkleri tıklayınca hata uyarısı gösteriyor ve uygulama kapanıyor.
Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz

ixi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulamaların içinde hata veriyor. Crome ve ie
--- Gönderi Güncellendi ---
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz
Crome ve ie kullanıyorum.
Fakat bunlarla ilgisi nedir bilemedim.
Uygulamaların içindeki linklere tıkladığımda uygulama kapanıyor.
Elbette tarayıcıda açacak tıklanan linkleri ama onlarla ilgili değil sanırım. Sms ile gelen linkleri açıyor.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Verileri temizle yapin her uygulamaya

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Arkadaşlar telefonlarınızdan memnunmusunuz

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar telefonlarınızdan memnunmusunuz
Yaklaşık bir sene oldu gayet memnunum,
2. Note 5 im bu cihaz değişime gitti. Yalnız fiyatına göre narin kalan bir cihaz olduğunu düşünüyorum yani o tasarımın tadını çıkaramıyorsunuz illa bir sağlam koruma gerekli.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Yaklaşık bir sene oldu gayet memnunum,
2. Note 5 im bu cihaz değişime gitti. Yalnız fiyatına göre narin kalan bir cihaz olduğunu düşünüyorum yani o tasarımın tadını çıkaramıyorsunuz illa bir sağlam koruma gerekli.
Pil durumu nasıl kaç saat ekran süresi kaç saat bekleme süresi alıyorsun

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Pil durumu nasıl kaç saat ekran süresi kaç saat bekleme süresi alıyorsun
2470afc630ba5202110903f49769a7b7.jpg

Geçen aldığım süre parlaklığı yüzde 25 civarı otomatik kullanıyorum.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
benımde 1 sene oldu ilk zamanlar sadece wifide bende 7 saat alıyodum sımdılerde 5 saat anca 3gde 3 saatı gecmıyor.

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
7 saat çok iddialı bi süre gün içinde telefonda neler yapıyorsun
Bu aldigim en iyi süre ama 6 saat altını görmedim. Günde yaklaşık bir buçuk saat telefon görüşmesi yaparım. Telefonda facebook ve facebook messenger kullanmıyorum. Tarayicidan facebook u kullanıyorum. Bunun dışında gün içinde whatsapp twitter instagram feedly işte tapatalk shiftdelete vs programları kullanıyorum nette geziniyorum vs. İşte yarim saat kadar s not u kullanıyorum. Aşırı yoğun bi kullanıcı sayılmasamda çoğu uygulamayı hakkıyla kullanıyorum. Sabah 7 den aksam 8 e kadar 4,5 g sonrasında evde wifi kullanıyorum.Otomatik senkronizasyon konum kapalı.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Benim s6 edge plus çok sinir bozucu olmaya başladı kendi kendine şarj yemeğe başladı s7 edge almayı düşünüyorum para sıkıntısı olabilir o yüzden note 5 e yöneldim bende

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Benim s6 edge plus çok sinir bozucu olmaya başladı kendi kendine şarj yemeğe başladı s7 edge almayı düşünüyorum para sıkıntısı olabilir o yüzden note 5 e yöneldim bende
S7 edge bütçeniz yetiyorsa daha iyi bir seçenek olur. Note 5 için artan dolar kuruyla şu anki samsung turkiye garantili fiyatı bence fazla. 2500 tl bandı için eskidi cihaz. Samsung takıntıniz yok ise 2500 fiyat bandına cıkabiliyorsanız az daha zorlayıp mate 9 öneririm ben.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
S7 edge bütçeniz yetiyorsa daha iyi bir seçenek olur. Note 5 için artan dolar kuruyla şu anki samsung turkiye garantili fiyatı bence fazla. 2500 tl bandı için eskidi cihaz. Samsung takıntıniz yok ise 2500 fiyat bandına cıkabiliyorsanız az daha zorlayıp mate 9 öneririm ben.
Yok kardeşim huawei sevmiyorum zaten 3000 TL mate 9 alacak olsam onun yerine 200 300 lira daha verip iphone 6s plus 128 gb yada iphone 7 32 gb alınabilir

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
S7 edge para yetmezse S7 tercıh ederım ben note5 yerne.

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Yok kardeşim huawei sevmiyorum zaten 3000 TL mate 9 alacak olsam onun yerine 200 300 lira daha verip iphone 6s plus 128 gb yada iphone 7 32 gb alınabilir
Benim mate 9 için kastettigim 2800 civarıydı. Ozaman sizin için s7 edge mantıklı veya ekran boyutu yeter dersende s7 daha uygun fiyatıyla düşünülebilir.

ixi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Verileri temizle yapin her uygulamaya
Merhaba tavsiyeniz için teşekkürler. Tavsiyenize uydum ve normale döndü. Peki ben bu işlemi sürekli yapacakmıyım. S3 mini telefonum bile böyle bir hata vermiyordu. Boşuna mı Note 5 aldık. Takıldığım konu; bu işlemi sık sık yapmak zorundamıyım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar mobil paylaşım ağı kuruyorum bağlanan hiçbir cihaz internete giremiyor sizde de bu sorun var mı? Şuan bu durumu deneyebilen var mı?

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar mobil paylaşım ağı kuruyorum bağlanan hiçbir cihaz internete giremiyor sizde de bu sorun var mı? Şuan bu durumu deneyebilen var mı?
Şuan denedim arkadaş bağlandı ve nete girdi hızlı bir şekilde. Mobil erişim noktasını tekrar yapılandırmayı deneseniz.