ahmetkoca58
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
sinifta baska turkcell varsa onlarin şebeke nasil cekiyo onunla kiyasla bence diger turlu sorun nerde bilemezsin
Oparatörle alakalıYardımcı olacak yok mu ? Bu sorun ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. Okuldayken interneti kullanamıyorum.
Bizim yerdede turk telekomla turkcell tırt vodafone bi baglanıyor. Lte aciyosun ama cekmeyince e ye duser ilk lte ye girmeye calisir girmeyince h oda girmeyince son çare e ye bağlanırYardımcı olacak yok mu ? Bu sorun ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. Okuldayken interneti kullanamıyorum.
İlk başlarda şarjın çok iyi gitçek 6 ay kadar geçtikten sonra ne yapsanda iyi gitmiycekDaha once hep iphone kullandim. 2 gun once note 5 aldim. Sarjin daha uzun gitmesi icin neler yapabilirim. Simdiden tesekkurler herkese iyi gunler
Hocam bende sıkıldım cihazdan hiç sormaBeyler telefondan sıkıldım. Hatta hayatta sıktı neyse sadede geleyim; hâlâ süper çalışıyor kasma donma yok ekran sürem hâlâ 5.30 saat civarı ya da üstünde oluyor ama bu durumda bile sıkıldım telden. Bir de 2 sene kullanırım diyordum ahahaha. Satma gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın sadece yakınayım biraz dedim) eskiler burda mı diye de merak ettim tabi birde
Aynı sekilde V10 kullaniyorum ama sıkıldmBeyler telefondan sıkıldım. Hatta hayatta sıktı neyse sadede geleyim; hâlâ süper çalışıyor kasma donma yok ekran sürem hâlâ 5.30 saat civarı ya da üstünde oluyor ama bu durumda bile sıkıldım telden. Bir de 2 sene kullanırım diyordum ahahaha. Satma gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın sadece yakınayım biraz dedim) eskiler burda mı diye de merak ettim tabi birde
benim sıkılma olayi note 7 olsun s7 edge vs tasarım olarak farkli olduklari içon bu telefondan biraz soğudum ne yalan soyliyim [emoji24][emoji24]Beyler telefondan sıkıldım. Hatta hayatta sıktı neyse sadede geleyim; hâlâ süper çalışıyor kasma donma yok ekran sürem hâlâ 5.30 saat civarı ya da üstünde oluyor ama bu durumda bile sıkıldım telden. Bir de 2 sene kullanırım diyordum ahahaha. Satma gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın sadece yakınayım biraz dedim) eskiler burda mı diye de merak ettim tabi birde
Yazılımıyla oynanmış bi tık daha iyi pil performansı ve normal performans veriyor
1 sene oldu benimki nerdeyse memnunum ben piline iyi bakarsan 3 4 senede giderBir de bir şey sormak istyorum.Yukarıda bir arkadaş yazmış,6-cı ayında artık eskisi gibi şarjı dayanmamaya başlıyor diye.Ne yani daha telin şarjı aldığım 2-ci senesinde artık günü kurtarmamaya mı başlayacak?
Benim ekran beyazlarda A8 ve On7 cihazdan daha sarımsı gözüküyor . Dışardan beyaz ekranda son ışıkta cihazı çekme şansınız var mı ? Acaba bizdeki paneldenmi alakalı yoksa cihazın ekranı mı sararıyor anlamadım.1 sene oldu benimki nerdeyse piline iyi bakarsan 3 4 senede gider
Evde atayım hocam 5 dk sonraBenim ekran beyazlarda A8 ve On7 cihazdan daha sarımsı gözüküyor . Dışardan beyaz ekranda son ışıkta cihazı çekme şansınız var mı ? Acaba bizdeki paneldenmi alakalı yoksa cihazın ekranı mı sararıyor anlamadım.
Tamam hocam bekliyorum sagolunEvde atayım hocam 5 dk sonra
Peki eğer kafaya takıpta 4 sene sonra da kullanmak istersem ki,pili artık o zamana bulunmaz fakat ebay ve ya amazon giib sitelerde buluna bilir mi pili?Sipariş edipde değiştirtiyim?1 sene oldu benimki nerdeyse memnunum ben piline iyi bakarsan 3 4 senede gider