• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Peki benim cihaz neden donuyor arada donanımsal olmayacağını düşünüyorum büyük ihtimal yazılımsal bir sıkıntı. Nasıl çözebilirim bu durumu ?garantiye de göndermek istemiyorum paralel ithalat süründürür beni. Sıkıntıya girdim iyiden iyiye .

Böyle bir sorun var recovery moda girerken herkeste yok bu sorun nedeni nedir?

Ekli dosyalar

• IMG-20160907-WA0000.jpg
    IMG-20160907-WA0000.jpg
    23.9 KB · Görüntüleme: 505
Infinity demisiniz hocam
Infinity kullandım 2 günn ama klavye beni sinir etti ne yaptıysam olmadı otomatik düzeltme çalışmıyor kafasına göre öyle çok aman aman bi hata görmedim kullandığım en iyi note 7 port romu desem yalan olmaz ama klavyeden dolayı tekrar stock roma döndüm

Infinity kullandım 2 günn ama klavye beni sinir etti ne yaptıysam olmadı otomatik düzeltme çalışmıyor kafasına göre öyle çok aman aman bi hata görmedim kullandığım en iyi note 7 port romu desem yalan olmaz ama klavyeden dolayı tekrar stock roma döndüm
Rootlu kullanıyorsanız Lspeed programını denermisiniz hocam cihaza ekstra performans katıyormuş diye duydum hem xda dan hemde esasmevzi isimli hocamdan duydum . Root olmadıgı için deneme şansım olmadı benimde .

Arkadaşlar sizlerden bi ricam var şöyle ki bataryanız yüzde yüz olunca sizlerden ricam voltage değerine bi bakın ama telefon şarjdayken olsun bu benim batarya da bi sıkıntı var sanırım veya prizlerdemi sıkıntı var 4343 veya 4345 arası bi değer çıkıyor bu durum sizlerde de böylemi

SwiftKey kullaniyorum cok guzel klavye

Benim pek hoşuma gitmedi açıklama kısmı gene bi yığın şey gömmüş ler içine

Normalde Note7'de yasanan durumun diger telefonlar icin guncelleme takvimini etkilememesi gerekir, Samsung bir sinavdan daha gececek...

note 5 kullanıp mutsuz olan sıkıntı yaşayan var mı kardeşime almayı düşünüyorum büyük diyor biraz

Benim bir sorunum var. Facebook'da veya YouTube'da videoyu tam ekran yapıncavideo devam ediyor fakat görüntü gelmiyor, ekran siyah oluyor. Nasıl düzeltebilirim ?

note 5 kullanıp mutsuz olan sıkıntı yaşayan var mı kardeşime almayı düşünüyorum büyük diyor biraz
Valla ben memnunum sıkıntı yok canavar gibi telefon her ihtiyacı mi karşılıyor büyüklük konusunda bişey diyemem o sizin seçiminiz ben oldum olası hep note serisi kullandığım için bana göre gayet normal

Benim bir sorunum var. Facebook'da veya YouTube'da videoyu tam ekran yapıncavideo devam ediyor fakat görüntü gelmiyor, ekran siyah oluyor. Nasıl düzeltebilirim ?
Bu hata bende yok ben gayet normal tam ekran izliyorum ve hatanın yazılımsal olduğu düşüncesindeyim ilk adım facebook YouTube uygulamalarını kaldırıp tekrar yüklemeyi dene ikinci adım eğrki düzelmez ise telefonuna yeniden temiz yazılım kurmayı dene ha yok ben o işe gelemem dersen o şekilde kullan derim

Bu hata bende yok ben gayet normal tam ekran izliyorum ve hatanın yazılımsal olduğu düşüncesindeyim ilk adım facebook YouTube uygulamalarını kaldırıp tekrar yüklemeyi dene ikinci adım eğrki düzelmez ise telefonuna yeniden temiz yazılım kurmayı dene ha yok ben o işe gelemem dersen o şekilde kullan derim
Sorun Chrome'da mevcut. YouTube uygulamasında sıkıntı yok, Facebook uygulamasını da kullanmıyorum.