Herşey güzelde bu sıkıntılar olmasaymış daha güzel olurmuş.Valla sırf klavye için stock rom kurarim bu ne yaa
Herşey güzelde bu sıkıntılar olmasaymış daha güzel olurmuş.Valla sırf klavye için stock rom kurarim bu ne yaa
MEGASystem app içinde samsung ime yazıyor
Teşekkür ederim
Rica ederim hocam umarım düzelir . Banada haber verirmisiniz bende stock roma döndüm geri herhangi bi sıkıntı varmı romda başka ? Olmadı geri dönerim belkiTeşekkür ederim
Hocam müsait oldugunuzda cihazı full mobil veri ile kullanıp 2 saat aralıksız sosyal medya vs. takılırmısınız . Ben anlamıyorum sanki tüm uygulamalara chrome a girer gibi geç giriyor bazen . Sürekli olmuyor bu ara sıra farklı farklı uygulamalarda oluyor . Aksine Note 7 romlarında olmuyor bu . İlginç
Benimkide gidici![]()
![]()
Evimdeki internetin suresi bittiği için mecbur mobil verideyim. Başım üstüne yarın denerim inş.Hocam müsait oldugunuzda cihazı full mobil veri ile kullanıp 2 saat aralıksız sosyal medya vs. takılırmısınız . Ben anlamıyorum sanki tüm uygulamalara chrome a girer gibi geç giriyor bazen . Sürekli olmuyor bu ara sıra farklı farklı uygulamalarda oluyor . Aksine Note 7 romlarında olmuyor bu . İlginç
Başım üstüne yarın denerim inş.Hocam müsait oldugunuzda cihazı full mobil veri ile kullanıp 2 saat aralıksız sosyal medya vs. takılırmısınız . Ben anlamıyorum sanki tüm uygulamalara chrome a girer gibi geç giriyor bazen . Sürekli olmuyor bu ara sıra farklı farklı uygulamalarda oluyor . Aksine Note 7 romlarında olmuyor bu . İlginç
Sagolun hocam ilginiz için yarın gün sonunda beni bilgilendirirseniz sevinirimBaşım üstüne yarın denerim inş.
Dstm.sen bu flooting mesaji kapatınca mesajlar whatsapp gibi bildirim seklinde geliyo mu ben bi turlu çözemedimTeşekkür ederim
Hocam sizdede googleplay ve twitterda aşşagıya hızlı indirince takılma oluyor mu ?Dstm.sen bu flooting mesaji kapatınca mesajlar whatsapp gibi bildirim seklinde geliyo mu ben bi turlu çözemedim
Telefona kample reset at Olmazsa garantiye gönder hiç böyle bir sorunum olmadıiyi günler herkese aranıza yeni katıldım.s7 edge ekran kırılınca bende note 5 aldım.ama aldığımdan beri telefon donuyor reset atınca tekrar düzeliyor.günde 3 veya 4 kere yapıyor bunu.telefon ekranda kalıyor tepki vermiyor reset atana kadar,sıkıntıya girdim iyice bunun çözümünü bilen var mı teşekkürler şimdiden?
Sende benim gibi stock takılıyorsun demekkiDenedim ben de sade sevdigim icin 2 dk icinde geri baska rom yukledim.
Stok rom en iyisi arkadaşlar benim fikrim bu telefon zaten çok stabil hiç bir sorunu yok stok romun bir anlamı yok güncelleme desteği kesilene kadar stok roma devam gerek yokreset attım şöyle bi durum var.android logosunun gözlerinde çarpı işareti ve ünlem işareti var büyük ihtimal adroidde sıkıntı var bunu nasıl halledebilriz?
Hangi yazılımı kullanıyorsun artı root var mı stock romda öyle hatalar pek olmazreset attım şöyle bi durum var.android logosunun gözlerinde çarpı işareti ve ünlem işareti var büyük ihtimal adroidde sıkıntı var bunu nasıl halledebilriz?
Öncelikle iPhone ile kıyaslama çünkü sistemler farklı yazılımlar farklı biri kapalı kutu sistem diğeri gelişime açık bi sistem artı niçin reset atmak zorunda kaldın daha önce cihaza müdahale edilmiş mi az önce root rom vs demiştim bunları bilmen lazım ve ne tür işlem sonucu telefon o vaziyete geldi bunu da bilmemiz lazım ki sana yardım edelim varsa bi resim yükle burada bi bakalımRootlu mu değil mi bilmiyorum 6.0.1 Android s7 ege 1 ay kullandım sonra bunu aldım ıphoneden geçtim pişman olmuş gibi birşey oldum.
İnternete note5 donma yazdım çıkan sonuçlara bakıp şu güç tuşu ses açma tuşu ile reset attım gene aynısını yaptı birde o reset menüsüne girerken Android logosunun üstünde sarı levhalı ünlem logosu var.ben hargangibir rom root işi yapmadım 2nci el aldım ama aldığım tanıdık 1 ay oldu alalı ve onda öyle sıkıntı yoktu.Öncelikle iPhone ile kıyaslama çünkü sistemler farklı yazılımlar farklı biri kapalı kutu sistem diğeri gelişime açık bi sistem artı niçin reset atmak zorunda kaldın daha önce cihaza müdahale edilmiş mi az önce root rom vs demiştim bunları bilmen lazım ve ne tür işlem sonucu telefon o vaziyete geldi bunu da bilmemiz lazım ki sana yardım edelim varsa bi resim yükle burada bi bakalım
Siz herhalde recovery bölümüne giridniz ordan çıkmayı bilmiyormusunuz ?İnternete note5 donma yazdım çıkan sonuçlara bakıp şu güç tuşu ses açma tuşu ile reset attım gene aynısını yaptı birde o reset menüsüne girerken Android logosunun üstünde sarı levhalı ünlem logosu var.ben hargangibir rom root işi yapmadım 2nci el aldım ama aldığım tanıdık 1 ay oldu alalı ve onda öyle sıkıntı yoktu.
Şu anda zaten telefonu kullanıyorum.sorunum şu İnternete de bu sorunla ilgili yazılar var bende uygulamaya çalışıyorum ama recovery menüsüne girerken Android robotu çıkıyor ya işte bende ki o robot gözlerinde çarpı işareti var ve üstünde de sarı levhalı Ünlem İşareti.sıkıntı nerede onu bulmaya çalışıyorum ?Siz herhalde recovery bölümüne giridniz ordan çıkmayı bilmiyormusunuz ?
Zaten normalde de Stock recovery ı açarken öyle der bir sıkıntı yok yani o işaretin çıkması normalŞu anda zaten telefonu kullanıyorum.sorunum şu İnternete de bu sorunla ilgili yazılar var bende uygulamaya çalışıyorum ama recovery menüsüne girerken Android robotu çıkıyor ya işte bende ki o robot gözlerinde çarpı işareti var ve üstünde de sarı levhalı Ünlem İşareti.sıkıntı nerede onu bulmaya çalışıyorum ?