Güç tasarrufu kapalıyken ben bu süreleri alıyorum. 2-3 saat görüşme dahil.![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar sizce batarya durumu nasıl. Hüç tasarrufu açıktı. Wifi devamlı 4.5 g ise günün 3 te 1 inde açıktı.
Güç tasarrufu kapalıyken ben bu süreleri alıyorum. 2-3 saat görüşme dahil.![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar sizce batarya durumu nasıl. Hüç tasarrufu açıktı. Wifi devamlı 4.5 g ise günün 3 te 1 inde açıktı.
Bugün yarın yarım şarj ettim. Yarın atayım.Özel olmazsa öenülerinden birekran görüntüsü atabilirmisin lazz. Program yükünü merak ettim. Aslında bazen güç tasarrufunda telefon sağıtıp daha fazla mı güç harcıyor düşünmüyor değilim
Nedense benim kullandığım programlar grafikte gözükmüyor. Karnaval radyo açıktı 3-4 saat, Tune in açıktı. Clash of clans açtım bir ara. Bunlar gözükmüyor. Sende de öyle mi?Özel olmazsa öenülerinden birekran görüntüsü atabilirmisin lazz. Program yükünü merak ettim. Aslında bazen güç tasarrufunda telefon sağıtıp daha fazla mı güç harcıyor düşünmüyor değilim
Kalem ile seceneklerden ekran notunu seç sol altta yakalanan goruntuyu kaydır var ordan yapılıyorHocam oyle uzunlamasına ekran goruntusu nasil aliyosunuz
Ekran notu al bir defa sol altta + işareti çıkıyor ona basman yeterli. her bir + ya basışta 1 ekranı ekliyor resmın altına.Hocam oyle uzunlamasına ekran goruntusu nasil aliyosunuz
Hocam telefonla 2 saate yakın konuşmuşsunuz telefonla konuşurken ekran siyah oluyor o ekran suresine dahil oluyor mu ?![]()
![]()
![]()
Kardeş şuanda böyle benimki. Yine güç tasarruf modu açık. Sanırım benim batarya artık yorgun.
Aldığımdan beri benim sürelerin hep aynı hiç değişmedi.yaa dostlar verilen ara güncellemelerle birlikte telefonun bataryası iphone 5 i aratır oldu..rezil bir azalma var..sizlerde de aynı şekilde mi?
Normal birşey. Şarj sonsuz birşey değil ki.bilgisi olan?
Kutudan çıkınca %1 şarjının olması imkansız birşey mi? Demekki rafta bayağı beklemiş telefonun bu kadar basit yani. Sen şarjım öyle böyle gidiyor diyorsun ama biz buradan böyle şöyle desek anlamlı olmaz. Sen telefonu ful şarj yapıp normal günlük kullanımını yap ve bataryanın %5e filan gelince benim yukarıda attığım pil istatistikleri var aynı yerlerin istatistiğinin ekran görüntüsünü at ona göre değerlendirme yapalım.şarj sorunu olan başka kimse yok mu yahu. bir de ilk kutudan çıkınca %1 şarjla çıkması hakkında yorum yapacak olan? yorumlarınız spesifik bilgiler içerirse memnun olurum...hocam wipe işine girmek istemiyorum