Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Ayse9318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar kardeşimle aynı anda note 5 aldık alalı 2 ay oldu ama home tuşum onunkine göre daha yumuşamis önceden böyle değildi neden böyle olmus olabilir sizinkiler nasıl

Ayse9318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu sorun yüzünden garantiye göndermeli miyim sonuçta alalı 2 ay oldu daha

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bence servise ver fabrika çıkışı hatalı olabilir serviste tanıdığın varsa iyi olur değişim yapabilirler

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar garanti kablo degisiminde sıkıntı yasatiyor mu bugun degistirmeyi dusunuyorum hizli sarjda gibi gozukup asiri yavas sarj etmeye basladi.Canimi sıkıyo bu durum

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaslar garanti kablo degisiminde sıkıntı yasatiyor mu bugun degistirmeyi dusunuyorum hizli sarjda gibi gozukup asiri yavas sarj etmeye basladi.Canimi sıkıyo bu durum
Ekran resmini al götür o zaman beklemiyorsun.
Yani kabloyu taktığında bende 3-4 saat sonra tam şarj olacak ibaresi çıkıyordu bende ekran resmini almıştım önceden, servise gidince direk resmi gösterdim test etmeden yeni kablo almıştım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar asus zenpower kullanan var mı? Varsa memnunmusunuz?
Ben kullandım. Malzeme kalitesi muadilleri nemuadillerine göre gayet yeterli. İnce alüminyum bir malzeme kullanmışlar sanırım.
2.4 amper çıkış yapıyordu ama şuan bendeki ya bozuldu ya kablo bozuk. Normalde note 5'i bir kaç saat içinde fullenmesi gerekirken 4 saat diyordu en son. İlk aldığımda böyle değildi.

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ekran resmini al götür o zaman beklemiyorsun.
Yani kabloyu taktığında bende 3-4 saat sonra tam şarj olacak ibaresi çıkıyordu bende ekran resmini almıştım önceden, servise gidince direk resmi gösterdim test etmeden yeni kablo almıştım.

Telefonu almadan kabloyu vermem diyor Kadikoy garanti servisi ben de vermedim haliyle telefonumu.Kablosu da 35 tl imis ne yapsam bilemiyorum

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Telefonu almadan kabloyu vermem diyor Kadikoy garanti servisi ben de vermedim haliyle telefonumu.Kablosu da 35 tl imis ne yapsam bilemiyorum
Dostum 35 TL verme. Şarj adaptörü ile birlikte 25 tiye satılıyor note 4 un ki. Aynı kablo ve adaptör. Boşuna 35 TL sadece kabloyu verme vereceksen. Telefonu almadan derken telefon servise girip bir kaç gün bekleyecek mi dediler sana da ?

Reaksiyon puanı
35
Ben kullandım. Malzeme kalitesi muadilleri nemuadillerine göre gayet yeterli. İnce alüminyum bir malzeme kullanmışlar sanırım.
2.4 amper çıkış yapıyordu ama şuan bendeki ya bozuldu ya kablo bozuk. Normalde note 5'i bir kaç saat içinde fullenmesi gerekirken 4 saat diyordu en son. İlk aldığımda böyle değildi.
Teşekkürler.Hizli şarj destekliyor mu yani ?