Note 5 in değerini birde sen bileydin iyiydi 

Hiçbir sorun yokArkadaşlar kardeşimle aynı anda note 5 aldık alalı 2 ay oldu ama home tuşum onunkine göre daha yumuşamis önceden böyle değildi neden böyle olmus olabilir sizinkiler nasıl
Bence çalışıyosa sorun yok pek ilgileniceklerini sanmıyorum sizi ikna etmeye çalışçaklarBu sorun yüzünden garantiye göndermeli miyim sonuçta alalı 2 ay oldu daha
Bence çalışıyosa sorun yok pek ilgileniceklerini sanmıyorum sizi ikna etmeye çalışçaklar![]()
Şimdi senin telefonunun içini açacaklar kurcalaycaklar değermi bence vermeTamam çalışıyor ama sonuçta alalı daha ne kadar oldu ki böyle olması tuhaf değil mi
Bende 1 temmuz güncellemesi geldi en son, o da 1 hafta oldu sanırım.Yeni yazılım geldi bugün itibari ile
Telefon 1 haftada veya belli bir günde bir defa güncelleme denetliyor. Bunun ayarı var diye hatırlıyorum.İyide benim telefon hergün internete bağlı 1 temmuz yazılımının bugün gelmesi normal değil ki
Aynı.ANDROİD SÜRÜMÜ 6.0.1
ANA BANT SÜRÜMÜ N920CXXU2BPE4
Sizde durum nasıl.
Guvenlik aciklarini kapatmaya yonelik bir guncelleme.Peki bu yazılımın özelliği nedir?
Yaratmaz bana yaratmadiArkadaslar garanti kablo degisiminde sıkıntı yasatiyor mu bugun degistirmeyi dusunuyorum hizli sarjda gibi gozukup asiri yavas sarj etmeye basladi.Canimi sıkıyo bu durum
Ekran resmini al götür o zaman beklemiyorsun.Arkadaslar garanti kablo degisiminde sıkıntı yasatiyor mu bugun degistirmeyi dusunuyorum hizli sarjda gibi gozukup asiri yavas sarj etmeye basladi.Canimi sıkıyo bu durum
Ben kullandım. Malzeme kalitesi muadilleri nemuadillerine göre gayet yeterli. İnce alüminyum bir malzeme kullanmışlar sanırım.Arkadaşlar asus zenpower kullanan var mı? Varsa memnunmusunuz?
Ekran resmini al götür o zaman beklemiyorsun.
Yani kabloyu taktığında bende 3-4 saat sonra tam şarj olacak ibaresi çıkıyordu bende ekran resmini almıştım önceden, servise gidince direk resmi gösterdim test etmeden yeni kablo almıştım.
Dostum 35 TL verme. Şarj adaptörü ile birlikte 25 tiye satılıyor note 4 un ki. Aynı kablo ve adaptör. Boşuna 35 TL sadece kabloyu verme vereceksen. Telefonu almadan derken telefon servise girip bir kaç gün bekleyecek mi dediler sana da ?Telefonu almadan kabloyu vermem diyor Kadikoy garanti servisi ben de vermedim haliyle telefonumu.Kablosu da 35 tl imis ne yapsam bilemiyorum
Teşekkürler.Hizli şarj destekliyor mu yani ?Ben kullandım. Malzeme kalitesi muadilleri nemuadillerine göre gayet yeterli. İnce alüminyum bir malzeme kullanmışlar sanırım.
2.4 amper çıkış yapıyordu ama şuan bendeki ya bozuldu ya kablo bozuk. Normalde note 5'i bir kaç saat içinde fullenmesi gerekirken 4 saat diyordu en son. İlk aldığımda böyle değildi.
Note 4'ün hızlı şarj aleti bu.Hızlı şarj destekli. Resim ve açıklamada görebilirsin.Teşekkürler.Hizli şarj destekliyor mu yani ?