Aynen öyle.Bir ara da Angela fotoğrafımızı çekiyor oynamayın şunu olayı vardı.
Play store içeriği kadar play store yorumlarının da filtrelenmesi lazım.
Antivirus ile optimize uygulamaların hepsi kaldırılsa fena olmaz.
Aynen öyle.Bir ara da Angela fotoğrafımızı çekiyor oynamayın şunu olayı vardı.
Play store içeriği kadar play store yorumlarının da filtrelenmesi lazım.
Antivirus ile optimize uygulamaların hepsi kaldırılsa fena olmaz.
Vpn programlarına da yaziyolar google play sorumludur diye çok gülüyorum [emoji2]Yok şu sorumludur yok bu sorumludur bunları niye yazarlar anlaman.
![]()
@Lazzz nereye ne kullanmış batarya onun ekran görüntüsünü atabilir misin acaba ?
Google uygulamalarını devre dışı bırakarak ve Google hizmetleri ayarlarından konum ü sadece GPS yaparak minimize edebilirsinGoogle play hizmetlerini nasıl yokedebiliriz pil kullanimindan surekli kullaniyor hergun
Bi play oyunlar bide store var konumuda ayda yilda bir kullanırımGoogle uygulamalarını devre dışı bırakarak ve Google hizmetleri ayarlarından konum ü sadece GPS yaparak minimize edebilirsin
Abi senin telefon ne öyle ya 8 GB boş yer kalmışYeni arayuz kesfettim ram i kokluyor resmen![]()
![]()
2 gb felan vardıda fotoğraf video felan çekerim diye açtım biraz. Telefonda ne ararsan var ondandırAbi senin telefon ne öyle ya 8 GB boş yer kalmış![]()
hangi arayüz olduğunu söyleyebilir misin?Yeni arayuz kesfettim ram i kokluyor resmen![]()
![]()
Tabi kardes efs yedeğini almalısın ilk basta. Romu kurduktan sonra da modem flashlayacaksın eger sebeke olmaz iseBeyler telefon yurt dışı imei attım rom veya sıfır kurunca imei uçmasın diye ne yapabilirim bana bu konuda yardım edermisiniz!!
Sana zahmet bana azıcık bilgi verirmisin efs yedegi nasıl alırım ve modem nasıl flaslarim 60 lira imei vermek istemiyorum:/Tabi kardes efs yedeğini almalısın ilk basta. Romu kurduktan sonra da modem flashlayacaksın eger sebeke olmaz ise
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3594312&d=1451548400 bu ufak program ile kolayca yedek alabilirsiniz. 2. Yontem ise root explorer den en kök dizine gidip efs klasorunu zipleyerek alabilirsiniz. Sorumluluk kabul etmiyorum çünkü note2 kullanırken o islerle ugrasiyordum gidebilirde gitmeyebilirde note 5 teki sistemi bilmiyorum araştırmanizda yarar var. Ama efs yedegi boyle aliniyor. Birde recoveryden modem felan backup alirsaniz da olurSana zahmet bana azıcık bilgi verirmisin efs yedegi nasıl alırım ve modem nasıl flaslarim 60 lira imei vermek istemiyorum:/
Çok sağol kardeş ben aristorayim az dahahttp://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3594312&d=1451548400 bu ufak program ile kolayca yedek alabilirsiniz. 2. Yontem ise root explorer den en kök dizine gidip efs klasorunu zipleyerek alabilirsiniz. Sorumluluk kabul etmiyorum çünkü note2 kullanırken o islerle ugrasiyordum gidebilirde gitmeyebilirde note 5 teki sistemi bilmiyorum araştırmanizda yarar var. Ama efs yedegi boyle aliniyor. Birde recoveryden modem felan backup alirsaniz da olur
bak begenirsen yüklersinÇok sağol kardeş ben aristorayim az dahavar mı önereceğin rom?
Teşekkürler iyi akşamlarbak begenirsen yüklersin
http://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=90486 böyle birşey var ama begenirmisiniz bilemem.Birde kilit ekranı program ile değil direk duzenleyebilecegim uygulama var mı root lu cihaz misal iPhone gibi bildirimleri yapmak istiyorum kilit ekranında, play store de var uygulama ama pek verimli değil!!
Yeni arayuz kesfettim ram i kokluyor resmen![]()
![]()
İşte bu yüzden güncelleme yapmıyorum kesinlikle. Güya stabilite güncellemesi ama stabilite elden gidiyor. Şu halinden pili hariç tamamen memnunum pil genel sorun zaten. Ama N'yi yükleyebilirim belki.Benim cihazda ram miktarı 1 gb altında geziyor genelde, eski note5 cihazımda 1.5veya 1.7 boşta kalıyordu. Güncelleme ile ram kullanımını mi bozdular?
Android çalışma prensibi olarak bilgileri ram da depolar ama öncekinde bu kadar fazla değildi.
Düzenleme: Ekran görüntüsü eklendi.
![]()
Odin ile yükle root almadıkça knox artmıyor. Ben ve arkadaşların knox sayacı artmadı. Problem çıkarmaz lakin nasıl yükleyeceğini bilmiyorsan araştır ve öğren. Bilmeden kurcalamayi tavsiye etmem.Note 5 de ünited arab emirates yazıyor bumu düzeltmek için tr yazılım yüklemek istiyorum sammobile dan Note 5 6.0.1 TUR indirdim. Bunu yüklememim bir zararı olur mu? Bir yerde tek parça olanlar pek verimli olmuyor diye okumuştum sizce ne yapayım