Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Note 5 almayı çok uzun zamandır düşünüyorum ama note 7 ağustos ayında falan çıkacak diyorlar o zamana kadar napacam diye de düşünüyorum yani note 7 mi bekleyeyim?
Note 5 en az 2 yıl daha çok seri ve stabil çalışır. S9 çıktığı gün su anki note 4 konumunda olur ki note 4 su an piyasanın iyilerinden. Ancak note 7 beklenilmeli diye düşünüyorum.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bende eski note 5 kullanıcısıyım hatta sırasıyla m9, note 5, g5, 6s ve bugünden itibaren HTC 10 kullanıcısı olarak almış olduğum tüm telefonları kendimce yorumladım ve bilgi paylaşımı yaptım. Bu forumda en aktif kullanıcı kitlesi burada olduğu için buraya yazmayı uygun gördüm. Amaç fikir sahibi olmanız.
İyi bakalım hayırlı olsun eski note 5 ci

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Buralar eskiden dutluktu. Biz note 5 kullanıcıları daha doğrusu eski note5 kullanıcıları ne kadar sonuma kadar kullanmak hedefiyle note5 alsakta bsxı nedenlerden dolayı cihaz değiştirdik. Bu note5 kötüdür diye bit anlam çıkartmışsın. Note 5 oldukça iyi bir cihaz, ama beni sıktı, o yüzden cihaz değiştirdim ama şuna emin en uzun süre kullandığım cihazlardan birisi :)

@hkndmrlp42 6s'i de sattın demek

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Buralar eskiden dutluktu. Biz note 5 kullanıcıları daha doğrusu eski note5 kullanıcıları ne kadar sonuma kadar kullanmak hedefiyle note5 alsakta bsxı nedenlerden dolayı cihaz değiştirdik. Bu note5 kötüdür diye bit anlam çıkartmışsın. Note 5 oldukça iyi bir cihaz, ama beni sıktı, o yüzden cihaz değiştirdim ama şuna emin en uzun süre kullandığım cihazlardan birisi :)

@hkndmrlp42 6s'i de sattın demek
Açık konuşmak gerekirse iPhone bana göre değil. Evet iOS çok çok iyi ama ben arayuzle yetinemiyorum.

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Açık konuşmak gerekirse iPhone bana göre değil. Evet iOS çok çok iyi ama ben arayuzle yetinemiyorum.
Değişme sebebin sadece arayüz mü? Diğer sebepleri de öğrenebilir miyiz ? Note serisini 5 ile bitirip iphone deneme düşüncem var gibi bu yüzden merak ettim eksileri neydi telefonun?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Değişme sebebin sadece arayüz mü? Diğer sebepleri de öğrenebilir miyiz ? Note serisini 5 ile bitirip iphone deneme düşüncem var gibi bu yüzden merak ettim eksileri neydi telefonun?
Arayüz sıkıcı olduğu kadar kullanım kolaylığı konusunda android veya touchwiz'den daha iyi bir konumda. Bende bunu deneyimlemiş oldum. Benim değişme sebebim telefonu yere düşürdüm sürüklendi 10cm kadar ciddi çizikler mevcuttu ekranda ve içine sinmiyordu o haliyle kullanmak. Kamera ve ses yetersizdi g5'ten sonra. Kısaca ios her ne kadar sıkıcı olsada kesinlikle bir tık daha işlevsel ve kullanıcı dostu ancak ben ses ve kamera iyi olsun isterim dersen sanada yetersiz gelecektir note 5'ten sonra.

Turkce9926

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben note 5 sm-n920c 6.0.1 surum kullanıyorum hattım ıse turk telekom ben turk telekoma mesaj atacakken mesaj gondermeyı reddettım sımdı ıse hıc mesj yollamıyor 5555 mesaj gonderırken hata alıyorum yardımcı olurmusunuz?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Merhaba arkadaşlar ben note 5 sm-n920c 6.0.1 surum kullanıyorum hattım ıse turk telekom ben turk telekoma mesaj atacakken mesaj gondermeyı reddettım sımdı ıse hıc mesj yollamıyor 5555 mesaj gonderırken hata alıyorum yardımcı olurmusunuz?
Uyg yoneticisinden mesajlari bul ve veriyi temizle yap

Bulent Berkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler 2 gün önce note 5 aldım ama bataryası biraz hızlı bitiyo gibi. Pil kullanımına baktığımda % 30 a yakın hücre askıda ve %15 cihaz boşta var bunları düşürmenin bir yolu yokmu?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bende lakers ı destekliyorum bu yüzden izledim zaten :D oklahoma finale çıkmazsa Durant ordan ayrılır düşüncesiyle ve dualarla ahaha :) seneye lakers a gelirse seni de maçlara bekleriz artık :D
Edit : ben o mesajı dün atmışım yav bende konferans finalini izlerken attım sandım :) Neyse finalde izlenmez mi yauv :D
Hahah:) umarim lakersa gelsin izlerim lakers baska takımı pek izlemem sarmıyor

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Beyler 2 gün önce note 5 aldım ama bataryası biraz hızlı bitiyo gibi. Pil kullanımına baktığımda % 30 a yakın hücre askıda ve %15 cihaz boşta var bunları düşürmenin bir yolu yokmu?
15 gune batarya performansi değişir.
Kondisyonlu futbolcu ile kondisyonsuz futbolcu gibi düşün:)