• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

300TL'den başlayıp 3300TL'ye kadar her bütçeye telefon sağladığı için en büyük pazar payına sahip. Dolayısıyla da Android = Samsung algısı var. çöplük gibi telefon çeşidi ve arayüzü ile de Android'in yüz karası..
Tamam cok modeli var
Ancak millrt bunu tercih ediyor
Her firmanin cok modeli var apple haric
Lg baksan var
Htc de var
Ancak her sene lanet samsung diyorlar sezon sonu karlara bakinca yilin kazanani android cephesinde samsung

Arkadaşlar guncellemeyi nasil degerlendirirsiniz?Özellikle sarj bakimindan arti yonlerini gordunuz mu?Bu ara sarjim daha hizli bitiyor gibi de guncelleme yapmami onerir misiniz?Tecrubelerinizi paylasirsaniz cook sevinirim

Sarjda pek bir degisiklik yok.
Diger konularda da eksisi yok indirebilirsin

Şaşırtıcı olan da bu değil mi? Madem yüz karası neden çok satıyor? Çünkü kullanım odaklı alanlardan ziyade gösteriş amaçlı alan kişi çok daha fazla. Düşük bütçeye baktığında da bir zamanların Nokia(sürü) psikolojisi devreye giriyor. "adamlar büyük firma, çok satıyor, o yüzden en iyisi odur -ama aslında hangisinin daha iyi olduğunu bilmez, anlamaz-" mantığıyla tamamen duygusal ve psikolojik olarak tercih ediliyor. işin içine bir de reklam girdi mi? senden iyisi yoktur. Bunun en belirgin örneğini de daha yeni, S7 ve S7 Edge ile gördük.

Şaşırtıcı olan da bu değil mi? Madem yüz karası neden çok satıyor? Çünkü kullanım odaklı alanlardan ziyade gösteriş amaçlı alan kişi çok daha fazla. Düşük bütçeye baktığında da bir zamanların Nokia(sürü) psikolojisi devreye giriyor. "adamlar büyük firma, çok satıyor, o yüzden en iyisi odur -ama aslında hangisinin daha iyi olduğunu bilmez, anlamaz-" mantığıyla tamamen duygusal ve psikolojik olarak tercih ediliyor. işin içine bir de reklam girdi mi? senden iyisi yoktur. Bunun en belirgin örneğini de daha yeni, S7 ve S7 Edge ile gördük.
Sasirtici ama ben neticeyi degistirecegini dusunmuyorum. Suan ne m10 ne de z6 nin bu senenin teli olacagini düşünmüyorum
Telefon sektoru artik net olarak şu
Hangi telefonu kullaniyorsun
Samsung veya apple.

2299 tl ye düşmüş vatanda sizce bekleyim mi yada ne zamana kadar 2000 tl ye düşer :D

Sasirtici ama ben neticeyi degistirecegini dusunmuyorum. Suan ne m10 ne de z6 nin bu senenin teli olacagini düşünmüyorum
Samsung veya apple.
LG'yide unutmayalım . Çok satmıyor ama gayet iyi , bir eksiği yok Samsungdan işlemci hariç .

Samsung veya apple.
Htc m10 laf ettirmem [emoji1] çok beğendim tasarımını umarım özellikleride güzel olur.

Patlatayım gelsin o vakit note serisi candır gerisi heyecan... [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Diger baglanti ayarlarinda yakinlardaki cihazlari tara var onu kapatmayı dene

Benim tel rootlu ve s7 edge paneli eklemek istiyorum bi romdan alıp priveapp a ve app a kopyaladım ama açılmadı nasıl yapıldığını bilen var mı

Bende bazı bildirimler tapatalk,mynet gibi. Sadece WiFi açınca bildirim geliyor.mobilde gelmiyor sizce neden

Fifa 16 da istediğimiz takımı seçemiyor muyuz? Yani sadece verdikleri takımı mı gelistirecez

Bende bazı bildirimler tapatalk,mynet gibi. Sadece WiFi açınca bildirim geliyor.mobilde gelmiyor sizce neden
Eğer marshmallow ise arka plan verisi sınırlama devreye giriyor, güç tasarru açıksa. Bende de ekran kapanınca spotify 2. şarkıyı çalmıyordu öyle farkettim.

Merhaba arkadaşlar. Marsmelow güncelleme den sonra WiFi bağlantı problemi yaşıyorum. WiFi bağlantı kuruyorum ama internet bağlantısı olmuyor. Çok can sıkıcı bir durum ne yapabiliriz?

Merhaba arkadaşlar. Marsmelow güncelleme den sonra WiFi bağlantı problemi yaşıyorum. WiFi bağlantı kuruyorum ama internet bağlantısı olmuyor. Çok can sıkıcı bir durum ne yapabiliriz?
Bağlantıyı kapatıp açınca bir süre İnternete giriyor sonra düşüyor

Link gömmezsen yazılarına iyi olur. Ne olduğuda belirsiz tıklamayın sakın.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Usta wipe işe yaradımı
Bence yaramış :)

c66934e36b6e40483fdbd225929a1e3d.jpg