Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bugun kenyayada guncelleme gelmis butun kenyali kardeslerime hayirli olsun :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Cihazın sorunları onlar, klavye ağır kalınca sorunsuz mu demeliyiz? Bu sorunu yaşana başka bir arkadaş daha var kulüpte.
Sorunsuz de dedigimi hatirlamiyorum:)
Sadece cok tekrarladin.
Artik iphone da olmaz bu sorun
Ama yakinda sıkılırsın

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Sorunu tekrarlarım tabi. Ayrıca bir cihaza ve markaya bu kadar bağımlı olman hiç iyi değil. Tarafsız olman gerekç
Benim mi :) haha:)
Ben tarafsizim sadece bende sorun yok
Pil biraz sıkıntılı geliyor onuda hizli sarjla hallediyorum
Ben genelde sorunlari bir sekilde hallederim

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayara yedekledikten sonra tekrar telefona aktarınca fotoğrafların videoların tarihleri ne zaman çekildikleri gidiyor mu

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Çektiğin resimler birbirine karışabilir benim başıma geldi hep sırası karıştı muhtemelen seninkide karışabilir. Ama tarihlerinde sıkıntı olmaz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Samsung'ta bulut depolama yok, tek yedekleme seçeneğin smart siwtch oda bilgisayar üzerinden. Ama sadece resimler v..s yedekleyeecksen google drive, dropbox gibi bulut depolmaya yedekleyip sonraasında tek tek indirebilir yada otg bir usb bellek alıp bütün dosyalarını o usb içine atıp formatlayabilirsin.

VoLTySoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung'ta bulut depolama yok, tek yedekleme seçeneğin smart siwtch oda bilgisayar üzerinden. Ama sadece resimler v..s yedekleyeecksen google drive, dropbox gibi bulut depolmaya yedekleyip sonraasında tek tek indirebilir yada otg bir usb bellek alıp bütün dosyalarını o usb içine atıp formatlayabilirsin.
tesekkurler kardesim deniycem aksama denemeden once baska bir wifi aginda girip bakiyim diyorum benim baglantidada bir dengesizlik olabilir belki