cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Ne var sendeNote 5 yok bende
Anlaşamadık kendisiyle ayrıldık![]()
Ama param yok dersen 6 plus
Ne var sendeNote 5 yok bende
Anlaşamadık kendisiyle ayrıldık![]()
Kenya var ama nedense türkiye rom daha gözükmediBugun kenyayada guncelleme gelmis butun kenyali kardeslerime hayirli olsun![]()
Yakinda oda koyulurKenya var ama nedense türkiye rom daha gözükmedi
Eski cihazım var note 5 'ten önce kullandığımNe var sendetahmin ediyorum iphone 6s plus
Ama param yok dersen 6 plus
O neydiEski cihazım var note 5 'ten önce kullandığım![]()
6 64gb vardı.O neydinote 4 vardi o mu
Yada iphone 6ydi sanirsam![]()
Vay be lazzz icimizdeki irlandalı6 64gb vardı.
Cihazın sorunları onlar, klavye ağır kalınca sorunsuz mu demeliyiz? Bu sorunu yaşana başka bir arkadaş daha var kulüpte.Vay be lazzz icimizdeki irlandalı
Oh be sonunda artik klavye falan demezsin mis gibi iphone kullan![]()
Sorunsuz de dedigimi hatirlamiyorumCihazın sorunları onlar, klavye ağır kalınca sorunsuz mu demeliyiz? Bu sorunu yaşana başka bir arkadaş daha var kulüpte.
Sorunu tekrarlarım tabi. Ayrıca bir cihaza ve markaya bu kadar bağımlı olman hiç iyi değil. Tarafsız olman gerekçSorunsuz de dedigimi hatirlamiyorum
Sadece cok tekrarladin.
Artik iphone da olmaz bu sorun
Ama yakinda sıkılırsın
Benim miSorunu tekrarlarım tabi. Ayrıca bir cihaza ve markaya bu kadar bağımlı olman hiç iyi değil. Tarafsız olman gerekç
kesin duzelirmi birde yedekleyi nasil yapabilirim daha once yapmadim tesekkurler ilgin icinTelefona guncellemeden sonra yedekleyip format attin mi
Cevap hayirsa at![]()
Oncelikle rica ederimkesin duzelirmi birde yedekleyi nasil yapabilirim daha once yapmadim tesekkurler ilgin icin
Smart Switch | Samsung TRkesin duzelirmi birde yedekleyi nasil yapabilirim daha once yapmadim tesekkurler ilgin icin
Sorun yoksa gerekli degilBen wipe yapmadım yapmam gerekli mi
pc kullanmaya gerek yok dimiSmart Switch | Samsung TR
Bunu indir yedekleye bas ve yedeklesin,
Varpc kullanmaya gerek yok dimi
Hayir gitmezBilgisayara yedekledikten sonra tekrar telefona aktarınca fotoğrafların videoların tarihleri ne zaman çekildikleri gidiyor mu
Bu işlemleri bilgisayar üzerinden yapacaksın.pc kullanmaya gerek yok dimi
pc kullanmiyorum baska cozumu yokmu
Ben bunu biliyorum baska cozumu varsa bilen anlatsinpc kullanmiyorum baska cozumu yokmu
tesekkurler kardesim deniycem aksama denemeden once baska bir wifi aginda girip bakiyim diyorum benim baglantidada bir dengesizlik olabilir belkiSamsung'ta bulut depolama yok, tek yedekleme seçeneğin smart siwtch oda bilgisayar üzerinden. Ama sadece resimler v..s yedekleyeecksen google drive, dropbox gibi bulut depolmaya yedekleyip sonraasında tek tek indirebilir yada otg bir usb bellek alıp bütün dosyalarını o usb içine atıp formatlayabilirsin.
Evet sammobile a türkiye rom geldi
Download firmware: N920CXXU2BPC2_N920COJV2BPC3_TUR
Bu arada demistimEvet sammobile a türkiye rom geldi
Download firmware: N920CXXU2BPC2_N920COJV2BPC3_TUR