Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Yahu ne kadar atarşı ergen modundasınız. Bırakın şu kalp kırma işini. Birdaha da bu tartışmalara girmeyin. Bakın bugün cuma mübarek gün hadi barışın.☺ bubarada bütün ekran türlerinde sorun var. İphone 4 4s serilerinde ekeanın sol üst köşesi resmen sararırdı. Lg dede çok ips ekranda bu tarz sorunlar oldu. Amoledlerde sararana olmuyor. Direk sarı alıyorsun. Tonu böyle. Sarıya kaçar ama bu olay direk renkleride daha canlı parlal doygun gösterir. İps de böyle depildir. Daha doğaşdır. Beyazda beyazdır.

S

SDN Okuru mar

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar. Ben de 1 ay icinde note 5 alacagim ama yorumlari okudukca kafama takildi telefon cok uzun surede mi sarj oluyor alip almama konusunda kararsiz kaldm suan cevaplarsaniz sevinirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bugün koruyucu hakkında bir yer ile görüştüm 80 TL fiyat çektiler bilinmeyen bir marka sözde belkin in yan markasiymis filan falan pek güven vermedi en iyisi sökeyim Jelatin leri arka taraf için normal jelatin alıp takayım.

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Telefonu servise vermiştim vatanın sitesinde servis no ile baktım son durumda yetkili serviste hazır diyor bu ne demek?

hsyncnakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 6 dan note 5 geçenler düşüncelerini yazabilirmi performans, işlevsellik ve kamera bakımından artı ya da eksileri neler? Özellikle ön kamera farkını merak ediyorum.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Yahu ne kadar atarşı ergen modundasınız. Bırakın şu kalp kırma işini. Birdaha da bu tartışmalara girmeyin. Bakın bugün cuma mübarek gün hadi barışın.☺ bubarada bütün ekran türlerinde sorun var. İphone 4 4s serilerinde ekeanın sol üst köşesi resmen sararırdı. Lg dede çok ips ekranda bu tarz sorunlar oldu. Amoledlerde sararana olmuyor. Direk sarı alıyorsun. Tonu böyle. Sarıya kaçar ama bu olay direk renkleride daha canlı parlal doygun gösterir. İps de böyle depildir. Daha doğaşdır. Beyazda beyazdır.
Evt var ama lg de solma olmuyor babamda 8 aylik g3 annende 5 funluk g3 vat aksam babam gelince ekranlari karsilastircam

E

Ebru zsn

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar. Ben de 1 ay icinde note 5 alacagim fakat burdaki sarj konusundaki yorumlar kafami karistirdi kablolarin skintili olup hizli sarj olmadigi ve cok uzun sure de sarj oldugu filan yazilmis son durum ne suanda telefonda cevaplarsaniz sevinirim

kartalll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
bu samsung kameralardaki ışık sorunu ne zaman çözülecek bi çözümü var mı?

kartalll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
mesela video çekerken geçişlerdeki ışık tonları çok farklı

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
mesela video çekerken geçişlerdeki ışık tonları çok farklı
Bence samsung cozulecek bir sey görmüyor:))
Yani bu olay kamera konusu daha cok geliştikçe yeni telefonlarda çözülür bana göre.
Ama belki kamera icin bir guncelleme ilede olabilir

kartalll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
abi ışığı soğurması lazım onda sıkıntı var bence samsungun kameraları ışıktan çok etkileniyor

hsyncnakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde iphone 6 dan note 5 gecenler hakkinda soru soran biri var lazz sen bu sene 6 da kullandin biliyorum.. bir cevapla istersen

Hee yaa iphone 6dan note 5e geçmeye deger mi? Sizin iphone 6 yı aradığınız bir eksisi filan varmı kullanıcı deneyimi olarak daha iyi fark edilir. Klasik Spen işine yarayacaksa al yoksa alma gibi cevap vermeyin lütfen.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hee yaa iphone 6dan note 5e geçmeye deger mi? Sizin iphone 6 yı aradığınız bir eksisi filan varmı kullanıcı deneyimi olarak daha iyi fark edilir. Klasik Spen işine yarayacaksa al yoksa alma gibi cevap vermeyin lütfen.
Bak ben iphone 6 kullanmadim..
Ancak guzel telefon cevremde kullananlar var.
Memnunlar
Iphoneda stabilite yazilim destegi gibi konular icin alabilirsin..
Note 5 de ise bence ekrani kamerasi icin alabilirsin.
Note 5 de cok stabil ve touchwiz eskisi gibi degil.. cok hizli telefon ancak
Ne olursa olsun stabilite ve yazilim desteginde ilk iphone sayilabilir..
Benim note 5 alma sebebim ekran kalitesi ve kamera birde tasarimiydi..
Ben bunlari diyebilirim.
Karar senin

hsyncnakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabın için teşekkürler. Aslında benim en çok merak ettiğim konu note 5i aldıktan 3 ay sonra ufak kasmalara şişmeye başlarmı? Bu sorun genel olarak androidin ama en çokta samsungun sorunu olarak görüyorum açıkcası. İphonedan önce android kullanuyordum telefon bir yılda öldü resmen ne yaptıysam toplayamadı kendini bende iphone geçtim malum burdada klasik sınırlamalar beni bunalttı. [emoji1] Sonuç olarak iphonedan note 5e geçenlerden bir kaç iyi yorum alsam bende geçicem. [emoji1]

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Cevabın için teşekkürler. Aslında benim en çok merak ettiğim konu note 5i aldıktan 3 ay sonra ufak kasmalara şişmeye başlarmı? Bu sorun genel olarak androidin ama en çokta samsungun sorunu olarak görüyorum açıkcası. İphonedan önce android kullanuyordum telefon bir yılda öldü resmen ne yaptıysam toplayamadı kendini bende iphone geçtim malum burdada klasik sınırlamalar beni bunalttı. [emoji1] Sonuç olarak iphonedan note 5e geçenlerden bir kaç iyi yorum alsam bende geçicem. [emoji1]
Ben alali 2 ay oldu guc tasarruf modu haricinde telefon d gecislerde takilma olmuyor tasarrufda bazen olabiliyor bu zaten biliyorsun ki tasarruf kisitlamak..
Her telefonda olabilir
Ama normal modda 2 aydir oyle donma kapanma yasamadim o dediklerin eski samsunglar içindi gecti onlar..

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Note serisini ayrı tutmak lazım. Bende touchwiz nedeni ile yıllardır samsung kullanmadım ki note 5 ilk samsung telefonum. Ben htc one m9 dan geçtim note 5e. Androidin en stabil ve akıcı arayüzü bana göre htcnin sense arayüzüdür. Ta ki note 5 alana kadar böyle düşündüm. Note 5 ile gelen arayüz hem akıcı hem de sorunlardan neredeyse tamamen arındırılmış. Zaten note 4 ile note serisi başka bir boyuta geçmişti. Sırf arayüzü nedeni ile almıyorsanız bence almaya değer bir telefon. Yıllarca nokia kullanmış ve sırf arayüzü ile malzeme kalitesinden şüphe ettiğim samsungu kullanmamış biri olarak söylüyorum. Samsung note 5 modeli bana göre kusursuza en yakın model piyasada. Alan pişman kalmaz.

hsyncnakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2200 küsür msj okumak gerçekten sıkıcı denedim ama sonra pes ettim.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Evet samsung servisinden çıktım kablomu degistirdiler hemen :) adaptorde sıkıntı yoktu