Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
81mblik ufak bir guncelleme geldi. Ayni başka bir ülkede 3gun önce geldi yani sanırsam güncellemelerde fazla beklemeyecegiz note5 için.

5227254af697bea042ccd8b89b27b37a.jpg
Lazzz cok iyi haber hemen kontrol edeyim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
gordugunu degil istedigini ovuyosun. senin telefon diye 4 4luk olcak diye bisey yok. kusurlari kabul etmelisin.
:)) gordugumu ovuyorum sana gore kendi telefonumu ovdugumu saniyorsun ancak lg de gordum yani:)
Birde telefonumu ovmedim
Sadece konumuz ips inde sorunlar cikartabildigi..
Neyse ikiside sorunlu.. sony iphone ve htc de sorun gormedim.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:)) gordugumu ovuyorum sana gore kendi telefonumu ovdugumu saniyorsun ancak lg de gordum yani:)
Birde telefonumu ovmedim
Sadece konumuz ips inde sorunlar cikartabildigi..
Neyse ikiside sorunlu.. sony iphone ve htc de sorun gormedim.
hyr genel konustm. telefonun bi kusuru warsa kabullenmiysn bisey olmaz diysn.. ilk telefonun mu anlamadm gitti.icini rahatlatmaya calisiysn yada en iyisi sende diye. tuhaf

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Lazzz gelen güncelleme sanırım her ay çıkartılacak olan güvenlik güncellemesiydi diye düşünüyorum.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Cihaz hakkında kısmında android güvenlik yaması düzeyi güncellemeden önce varmıydı ?

8a9844a56a0b221b359b9aa53850f396.jpg

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Beyler burası yeri değil ikinizde lütfen devam ettirmeyin. Konumuzun içeriğini saptırmayın ve topluma açık bir ortamda birbirinize bu şekilde davranmayın ben utanıyorum yazılanları okuyunca. Lütfen kendinize gelin.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bu şekilde biryere varılmaz alttan alıp uzatmamak en mantıklısı. Cengo sende biliyosundur doğrudur ama ısrarcı olma kapat konuyu. Belki de yanlış biliyorsundur ama konumuz kim hakli kim haksız ben biliyorum sen nilmiyosun değil. Abartmadan saygıyı yitirmeden halledin şu işlerinizi.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu şekilde biryere varılmaz alttan alıp uzatmamak en mantıklısı. Cengo sende biliyosundur doğrudur ama ısrarcı olma kapat konuyu. Belki de yanlış biliyorsundur ama konumuz kim hakli kim haksız ben biliyorum sen nilmiyosun değil. Abartmadan saygıyı yitirmeden halledin şu işlerinizi.
ya ayar oldgm nokta herseyi o biliyo hawasnda. bizdede ayni cihaz war. kotu noktalarini kabullenmiyo cihazn. skldm bu durumdan

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
ya ayar oldgm nokta herseyi o biliyo hawasnda. bizdede ayni cihaz war. kotu noktalarini kabullenmiyo cihazn. skldm bu durumdan
Diğer arkadaş kapattı konuyu sende kapat tatlıya bağlansın. Benden de bi tavsiye o tarz davranışlarda muhabbeti uzatmayacaksın çünlü karşı taraf ben biliyorumcu ise haklı çıkamazsın onlar herşeyi bilir ama uzatırsan suç sende. Herneyse konu kapansın artık.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Kendi dusuncesinden farklisini kabul etmeyen o
Herseyi ben bilirim havası falan yok ips kendi demedi mi az sorunlu nerde az sorunlu
Gordugumuzu yasadigimizi konusuyoruz ben amoled savunmadim ama ips de sorunsuz degil dedim anlamaz ki

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Kendi dusuncesinden farklisini kabul etmeyen o
Herseyi ben bilirim havası falan yok ips kendi demedi mi az sorunlu nerde az sorunlu
Gordugumuzu yasadigimizi konusuyoruz ben amoled savunmadim ama ips de sorunsuz degil dedim anlamaz ki
Hey yavrum hey bırakın boşverin kim ne demişse demiş ikiniz zıt kutupsunuz ortak noktada buluşamazsınız kapatın konuyu benimde işim gücüm var [emoji2]

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Diğer arkadaş kapattı konuyu sende kapat tatlıya bağlansın. Benden de bi tavsiye o tarz davranışlarda muhabbeti uzatmayacaksın çünlü karşı taraf ben biliyorumcu ise haklı çıkamazsın onlar herşeyi bilir ama uzatırsan suç sende. Herneyse konu kapansın artık.
ben gelemem abi bole insanlara. bir susar iki susarm. azck yol yordam bilsin. herneyse. umarim bu cocukca halinden waz gecer. bana yapmasnnda.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben biliyorumcu falan degilim.. hicte oyle degil o konu anlayamayani bir seyleri anlatmak zor..
Sorun bu arkadas her iki taraf sorunlu dedim sorunsuz ekran yok dedim..
Sorunsuz hicbir sey yok dunyada

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gerekirse cikarmda yani forumdan

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben biliyorumcu falan degilim.. hicte oyle degil o konu anlayamayani bir seyleri anlatmak zor..
Sorun bu arkadas her iki taraf sorunlu dedim sorunsuz ekran yok dedim..
Sorunsuz hicbir sey yok dunyada
Sana demiyorum genele söyledim ben burda ikinizden birine veya ikinizede ithamda buluncak noktada değilim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Lazzz gelen güncelleme sanırım her ay çıkartılacak olan güvenlik güncellemesiydi diye düşünüyorum.
Bence gelen güncelleme Google play hizmetleri çok şarj harcıyorsun onu düzenlemeye yönelik bir çalışma olabilir.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bence gelen güncelleme Google play hizmetleri çok şarj harcıyorsun onu düzenlemeye yönelik bir çalışma olabilir.
Olabilir ancak hakkında kısmında android güvenlik düzeyi diye bir seçenek gelmiş aylık güvenlik güncellemesi konusunda anlaşmıştı zaten firmalar oda olabilir bir iki güne anlarız.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Olabilir ancak hakkında kısmında android güvenlik düzeyi diye bir seçenek gelmiş aylık güvenlik güncellemesi konusunda anlaşmıştı zaten firmalar oda olabilir bir iki güne anlarız.
Aynen ama performans ile ilgili bir sey daha yaziyordu..
Heralde guvenligi gonderirken bazi seyleride duzenliyorlar