Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Kırıldığı zaman cebe verdiği haz daha mükemmel :D
:)) kirilmaz ki ornek benimki bel hizamdan cat diye yere dustu ama kap var arkadaki kap ekrani hafif ice gomdugu icin ilk temas ekranla olmuyor. Bu nedenle ekran hazzi hic bitmiyor:) 2 kere dusurdum yere ayni sekilde:) sonuç 0 cizik telefonun ele verdigi his yerine ekrani tercih ediyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben sürekli cihaz değiştiği için ekranda bir çizik beni zarara sokar gerek yok o kadar zarara :)

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:)) kirilmaz ki ornek benimki bel hizamdan cat diye yere dustu ama kap var arkadaki kap ekrani hafif ice gomdugu icin ilk temas ekranla olmuyor. Bu nedenle ekran hazzi hic bitmiyor:) 2 kere dusurdum yere ayni sekilde:) sonuç 0 cizik telefonun ele verdigi his yerine ekrani tercih ediyorum
ozaman kilofta kullanmicaksn. arkadaki hazzida aliyo kilif

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
ozaman kilofta kullanmicaksn. arkadaki hazzida aliyo kilif
Ben goruntu kalitesi ile ilgileniyorum.
Veya ekrana dokunma hassasiyeti telefonun arkası ile oynasmak isteyen:) ekrana da arkayada koruyucu taksin benim icin goruntu onemli video izliyorum mesaj cok atiyorum o tuşlara basarken o jelatini hissetmeyi sevmiyorum zaten iyi ve şık bir kap herseyi sagliyor:) bu nedenle bayildim o 70 tl kapa:)

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Veya ekrana dokunma hassasiyeti telefonun arkası ile oynasmak isteyen:) ekrana da arkayada koruyucu taksin benim icin goruntu onemli video izliyorum mesaj cok atiyorum o tuşlara basarken o jelatini hissetmeyi sevmiyorum zaten iyi ve şık bir kap herseyi sagliyor:) bu nedenle bayildim o 70 tl kapa:)
walla bnde kirilmaz cam jelatin war. en ufak bi fark yaratmadi. hassaslikta super . plastik hissi wermiyo zaten. birde okadar para verip ve suandaki en iyi tasarima sahip bi telefonu kilifla hic etmek sacmalik bence. ilk baslar kilifla kullanirim diyodum ama kilifsz kullanmak bi baska. arkaya jelatin alicam bnde buyuk ihtimal. kilifliyken siradan bi telefondan hicbir farki yok bunun.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hayatımda ilk defa bir aksesuar 50 TL para verdim normalde aksesuar almam, bunu kılıf siz kullanmak için aldım telefon kendisini o zaman gösteriyor. Yeni koruyucu gelsin hemen yapcam kılıfı direk köşeye fırlatıcam:)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hayatımda ilk defa bir aksesuar 50 TL para verdim normalde aksesuar almam, bunu kılıf siz kullanmak için aldım telefon kendisini o zaman gösteriyor. Yeni koruyucu gelsin hemen yapcam kılıfı direk köşeye fırlatıcam:)
Bende hayatimdaki ilk defa 70 tl verdim 140 tl di de indirimde yakaladim:) sirf telefonun tasarimini bozmasin hos dursun diye bir kaba bayildim:)

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle oyle. kilifla kullanmaktan sogudum artk telefondan derken 5 dk kilifsz kullaniyrm iyi oluyo :) ama disarda tehlikeli ya. arkadan kokrkuyrm ozellikle. bakalim jelatin bulursam telefoncularda alip taktiricam. yanlara bisey kullaniyomusun peki? metal bumper aldim ben

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
bende full seffaf war . 15 liraya aldim. oda bozmuyo gorunurde . ama hissiyata gelince buda bozuyo sendekide bozuyo :)
Yani hissiyat her turlu kaybolur.. onun icin bende diyorum ulan telefon sik dursun elime his gelmesin bari ekrandan his alayim:) mantığım bu yani:)) herkesin tarzi farkli tabi :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
kirilmasndan mi korkuyosun biraz. cnki o hissiyata kimse hyr diyemez [emoji3]
Hayir :) arkaya koruyucu takmazsam ekran yere dusunce ilk temasi yasar:) ben oyle dikkatli degilimdir. Yani dusebilir:) olmadik yerde dusurmuslugum var bu nedenle ekranin kirilmasindan korktugum icin:) cunku ekrana jelatin takmam ben.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayir :) arkaya koruyucu takmazsam ekran yere dusunce ilk temasi yasar:) ben oyle dikkatli degilimdir. Yani dusebilir:) olmadik yerde dusurmuslugum var bu nedenle ekranin kirilmasindan korktugum icin:) cunku ekrana jelatin takmam ben.
ama jelatinsiz kirilma olasiligi daha yuksek. bunuda biliyosun dimi :) kilif biyere kadar koruyo :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
ama jelatinsiz kirilma olasiligi daha yuksek. bunuda biliyosun dimi :) kilif biyere kadar koruyo :)
Valla o kadarini bilemeyecem 2 kere dusurdum ve kilifli icim rahat ekran zaten gorilla class 4 yani birde kap ilk temasi ediyor yer ile dahada kendini kendi korusun:) benden bu kadar:)

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
aynen. ekran koruyucu yeterli. bu arada ekran koruyucu olmadan teli kullanmayın. idarelik 10 TL alın bir tane güzelse . dafoninin arkasını takarsınız önünü saklayın bir kaç ay sonra takin