Uygun olmadığı için alınmadı mesajıı mı geldi sanada ?ben o tarihler arasinda aldim . ama banada geldi msj
Uygun olmadığı için alınmadı mesajıı mı geldi sanada ?ben o tarihler arasinda aldim . ama banada geldi msj
uygulaması zor biraz alternatif bakabilirsinizhmm. arkayi tam kapliyo dimi? birde uygulamasi kolay mi
Mobilcadde benim ekran koryucuyu iade alacakmış mail gönderdiler yenisini gönderecekler.uygulaması zor biraz alternatif bakabilirsiniz
Samsung'u mu aradın ?birden çok mesaj gonderdıgım ıcın benımkıde ıptal olmus
hangi alternatif?uygulaması zor biraz alternatif bakabilirsiniz
kullanmiyomusun ?Ekran koruyucu olmayınca ekranın güzelliği ortaya çıktı. Çok can alıcı![]()
Ekran koruyucu kullanmayinEkran koruyucu olmayınca ekranın güzelliği ortaya çıktı. Çok can alıcı![]()
İade aldılar yenisini gönderecekler. O zamana kadar koruyucusuz kullanacağım.kullanmiyomusun ?
Kırıldığı zaman cebe verdiği haz daha mükemmelEkran koruyucu kullanmayin) ekranin verdigi haz muazzamdir
![]()
evet bnde kirilmasindan korktgm icin mecbur kullaniyrmKırıldığı zaman cebe verdiği haz daha mükemmel![]()
Kırıldığı zaman cebe verdiği haz daha mükemmel![]()
ozaman kilofta kullanmicaksn. arkadaki hazzida aliyo kilif) kirilmaz ki ornek benimki bel hizamdan cat diye yere dustu ama kap var arkadaki kap ekrani hafif ice gomdugu icin ilk temas ekranla olmuyor. Bu nedenle ekran hazzi hic bitmiyor
2 kere dusurdum yere ayni sekilde
sonuç 0 cizik telefonun ele verdigi his yerine ekrani tercih ediyorum
Ben goruntu kalitesi ile ilgileniyorum.ozaman kilofta kullanmicaksn. arkadaki hazzida aliyo kilif
walla bnde kirilmaz cam jelatin war. en ufak bi fark yaratmadi. hassaslikta super . plastik hissi wermiyo zaten. birde okadar para verip ve suandaki en iyi tasarima sahip bi telefonu kilifla hic etmek sacmalik bence. ilk baslar kilifla kullanirim diyodum ama kilifsz kullanmak bi baska. arkaya jelatin alicam bnde buyuk ihtimal. kilifliyken siradan bi telefondan hicbir farki yok bunun.Ben goruntu kalitesi ile ilgileniyorum.
Veya ekrana dokunma hassasiyeti telefonun arkası ile oynasmak isteyenekrana da arkayada koruyucu taksin benim icin goruntu onemli video izliyorum mesaj cok atiyorum o tuşlara basarken o jelatini hissetmeyi sevmiyorum zaten iyi ve şık bir kap herseyi sagliyor
bu nedenle bayildim o 70 tl kapa
![]()
Hayatımda ilk defa bir aksesuar 50 TL para verdim normalde aksesuar almam, bunu kılıf siz kullanmak için aldım telefon kendisini o zaman gösteriyor. Yeni koruyucu gelsin hemen yapcam kılıfı direk köşeye fırlatıcamBen goruntu kalitesi ile ilgileniyorum.
Veya ekrana dokunma hassasiyeti telefonun arkası ile oynasmak isteyenekrana da arkayada koruyucu taksin benim icin goruntu onemli video izliyorum mesaj cok atiyorum o tuşlara basarken o jelatini hissetmeyi sevmiyorum zaten iyi ve şık bir kap herseyi sagliyor
bu nedenle bayildim o 70 tl kapa
![]()
Bende hayatimdaki ilk defa 70 tl verdim 140 tl di de indirimde yakaladimHayatımda ilk defa bir aksesuar 50 TL para verdim normalde aksesuar almam, bunu kılıf siz kullanmak için aldım telefon kendisini o zaman gösteriyor. Yeni koruyucu gelsin hemen yapcam kılıfı direk köşeye fırlatıcam![]()
kesinlikle oyle. kilifla kullanmaktan sogudum artk telefondan derken 5 dk kilifsz kullaniyrm iyi oluyoHayatımda ilk defa bir aksesuar 50 TL para verdim normalde aksesuar almam, bunu kılıf siz kullanmak için aldım telefon kendisini o zaman gösteriyor. Yeni koruyucu gelsin hemen yapcam kılıfı direk köşeye fırlatıcam![]()
bende full seffaf war . 15 liraya aldim. oda bozmuyo gorunurde . ama hissiyata gelince buda bozuyo sendekide bozuyoBende hayatimdaki ilk defa 70 tl verdim 140 tl di de indirimde yakaladimsirf telefonun tasarimini bozmasin hos dursun diye bir kaba bayildim
![]()
Yani hissiyat her turlu kaybolur.. onun icin bende diyorum ulan telefon sik dursun elime his gelmesin bari ekrandan his alayimbende full seffaf war . 15 liraya aldim. oda bozmuyo gorunurde . ama hissiyata gelince buda bozuyo sendekide bozuyo![]()
kirilmasndan mi korkuyosun biraz. cnki o hissiyata kimse hyr diyemez [emoji3]Yani hissiyat her turlu kaybolur.. onun icin bende diyorum ulan telefon sik dursun elime his gelmesin bari ekrandan his alayimmantığım bu yani
) herkesin tarzi farkli tabi
![]()
Hayirkirilmasndan mi korkuyosun biraz. cnki o hissiyata kimse hyr diyemez [emoji3]
ama jelatinsiz kirilma olasiligi daha yuksek. bunuda biliyosun dimiHayirarkaya koruyucu takmazsam ekran yere dusunce ilk temasi yasar
ben oyle dikkatli degilimdir. Yani dusebilir
olmadik yerde dusurmuslugum var bu nedenle ekranin kirilmasindan korktugum icin
cunku ekrana jelatin takmam ben.
Valla o kadarini bilemeyecem 2 kere dusurdum ve kilifli icim rahat ekran zaten gorilla class 4 yani birde kap ilk temasi ediyor yer ile dahada kendini kendi korusunama jelatinsiz kirilma olasiligi daha yuksek. bunuda biliyosun dimikilif biyere kadar koruyo
![]()
aynen. ekran koruyucu yeterli. bu arada ekran koruyucu olmadan teli kullanmayın. idarelik 10 TL alın bir tane güzelse . dafoninin arkasını takarsınız önünü saklayın bir kaç ay sonra takinHayatımda ilk defa bir aksesuar 50 TL para verdim normalde aksesuar almam, bunu kılıf siz kullanmak için aldım telefon kendisini o zaman gösteriyor. Yeni koruyucu gelsin hemen yapcam kılıfı direk köşeye fırlatıcam![]()