Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Beyler note 5 de İnternetten gazete okurken akıllı göz takibi olayı var mı? Benim bir bilgim yok bur abiden duydum var diyede bulamadım ve gazete okurken sayfasında gözlerimle aşağı indiremedim ama o var diyor ısrarla. Bilgisi olan var mı?
Ayarlar ekrana gir akilli beklemeyi göreceksin.. bu ozellik var bende açık

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Evet göz kaydırma özelliğinden bahsetmiştim ☺

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yanları neden koruyacasin bilmiyorum çok sağlam bir malzeme kırılmaz görmez kolay kolay, ben ful kaplama aldım arka ve ön, yazıldığı gibi lekelenme oldu ama hepsi geçmediği için şikayet ettim görselleri istediler bakalım yenisini ile değiştirmeye çalışacam.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yanları neden koruyacasin bilmiyorum çok sağlam bir malzeme kırılmaz görmez kolay kolay, ben ful kaplama aldım arka ve ön, yazıldığı gibi lekelenme oldu ama hepsi geçmediği için şikayet ettim görselleri istediler bakalım yenisini ile değiştirmeye çalışacam.
kirilmasi degil. dusunce illaki ezik cizik olur.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla benimki spigen ve şık duruyor yani:)
sıkligina laf etmiyrm. hissiyat hissiyat. bi kilifi cikar 5 dk kullan. sora tak kilifi. anlarsin demek istedigimi. hic bi kilif o hissiyati weremez. buyuzden en kotu bumper alirim diyorum. arkyada cam koruyucu. plastige dokunmamis olurum :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
sıkligina laf etmiyrm. hissiyat hissiyat. bi kilifi cikar 5 dk kullan. sora tak kilifi. anlarsin demek istedigimi. hic bi kilif o hissiyati weremez. buyuzden en kotu bumper alirim diyorum. arkyada cam koruyucu. plastige dokunmamis olurum :)
Hissiyat ayri ya en iyisi kapsiz kullanmak orasi ayri ancak ben takintili bir adamim cizilince keyfim kaciyor:)

miskinkedi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de Note 5 almayı düşünüyorum. Ama hafıza konusunda tereddütlerim var... 32 GB sabit hafıza yeterli geliyor mu kullanan arkadaşlara...

Keşke 64 GB versiyonu da Türkiye'de satılıyor olsaydı...