Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

batuhangk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya arkadaşlar bir şey sorucam şimdi ön kamerada gece 0 ışıkta fotoğraf çekmek istiyorum mesela ön kamerayı açıyorum hiçbirşey belli olmuyor ama yukardaki ayarlardan birine basıyorum mesela sanki ışık tutulmuş gibi oluyor çok iyi ama fotoğraf çekmeye basınca kayboluyor yine elde var 0 bunun bi çaresi varmı acaba

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
telefona root yaptım. başlarım Samsungun son güncellemesi alemi perişan etti. (telefon uyku moduna daya gecmiyodu). antutu 70k aldım. bundan böyle güncelleme gelip taş olsa emin olmadan yapmam.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
arkadasların yorumları okuyunca genel hep sıkayetci pil vs ondan dedım.
Cok performansli telefon ondan oluyor lakin guc tasarrufunda pek problem yok..
Benim pil suremde iyi hizli sarj ozelliginide seviyorum:) hemen 80 90 vuruyor zaten 30 dakika telefonsuz yasiyorum:)

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
dogrudur tel. bende cok begenıyorum da [MENTION=14447]laz[/MENTION]z pil için 3 4 saat gıdıyot demesi gelen bir guncellemenın teli biraz sıkıntı sokmasından dedım yoksa sekıl tasarım olarak süper.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
dogrudur tel. bende cok begenıyorum da @lazz pil için 3 4 saat gıdıyot demesi gelen bir guncellemenın teli biraz sıkıntı sokmasından dedım yoksa sekıl tasarım olarak süper.
Hocam bende aktif mail hesapları sürekli senkronizasyon yapıyor o ekstra pil götürüyor, ben güncelleme ilk geldiğinde fark etttim ve buraya yazmıştım hatırlayan varsa pil süresi düştü diye, ama gelecek güncellemede yanı 6.0 da pil kullanımı çok iyi seviyelere gelecek, iyi olan ram optimizasyonu dah da iyi olacak.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Bizzat kız kardeşim s6 kullanıyor. Kendim samsungcuyum eşim yeni iphone geçti. Eskiden bende kullandım. Arkadaşlarımda zenfon dahi var. Kardeşimde yine g3 var. Hele bir çalışanım varki lazz gibi yeni ne çıksa alır. Bendede şirket maili ve ftp server bağlantısı dahil 3 nail hesabı sosyal medyada bütün platformlar felan bit sürü senkronizasyon var.

Ha meni hızı olarak telefon alacaksak gm discovery bile hızlı yedek telimde o rootta yaptım. 10 numara 5 yıldız. Ama note serisinin iş dünyasındaki gerçekten kyllanıldığındaki yükü başka cihaz kaldırmaz.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben ilk aldgmda vardi pil sorunu. aldigim gun guncelleme geldi. pil suan masallah cok iyi gidiyo. asiri yogun kullanmassam 2 gun rahat gider

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
benim ses kısma tusunda tutaklik oluyo cıt cıt diye ses cıkmıyo ama diğer tuşlarda bi sorun yok sizdede böyle mi

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
internetten metal bumper siparis ettim. cok kararsz kaldim. ama aldim. kullanisli olurmu sizce?.

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
evet digerlerinde sorun yok ses kisma tusunda cıt cıt sesi gelmiyo arada devamli basıyorum az az düzelmeye başladı ilkinki gibi değil kullandıkça düzelir heralde

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Beyler note 5 de İnternetten gazete okurken akıllı göz takibi olayı var mı? Benim bir bilgim yok bur abiden duydum var diyede bulamadım ve gazete okurken sayfasında gözlerimle aşağı indiremedim ama o var diyor ısrarla. Bilgisi olan var mı?

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler note 5 de İnternetten gazete okurken akıllı göz takibi olayı var mı? Benim bir bilgim yok bur abiden duydum var diyede bulamadım ve gazete okurken sayfasında gözlerimle aşağı indiremedim ama o var diyor ısrarla. Bilgisi olan var mı?
hyr. kaldirildi o ozellik. s4 de wardi sanirsam.