sercanyavuz23
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
herkesde gold mu war?
Bende goldherkesde gold mu war?
onu biliyoz artkBende gold![]()
Hahahaonu biliyoz artk![]()
gold bulsam alirdm heralde. ama siyahla silver secmek durumundaydm.siyah artk klise oldu .farkli bi renk deneyeljm dedimHahahaama ben silver ile gold arasinda kalirdim
![]()
hyr siyah cok skci. dogru secim yapmissin emil ol. siyah we beyaz baydi artk. okadar para weriyosun. insan biraz farkli seyler istiyo haliyleGold almasam siyah alırdım. Hatta alsamıydım diyorum bazen
uzaktan siyah duruyo walla..yakindan gece mavisi hawasi war ama genel olarak siyahin bi tonu oldugi icin istemedimBen siyah aldım iyiki almışım diyorum aslında siyah değil o lacivert
Silver candir bak. Sen dinlene gold silver arasında kalirdim ben vallagold bulsam alirdm heralde. ama siyahla silver secmek durumundaydm.siyah artk klise oldu .farkli bi renk deneyeljm dedim![]()
media markta gorewlide silver daha iyi diyodu. goldu gecti falan demisti ama ben gold bulsam alirdm heraldeSilver candir bak. Sen dinlene gold silver arasında kalirdim ben vallaiyi ki silver cikmadan aldim
![]()
media markta gorewlide silver daha iyi diyodu. goldu gecti falan demisti ama ben gold bulsam alirdm heralde![]()
hyr. yanindaki sensorde war sadece. bende hala duruyoBu kamerada ilk alınca jelatin çıkıyomu
ahahaha sensordekini cikardn miBende 2 gündür kurcalayıp duruyom jelatin cıkcak diye![]()
ahahaha sensordekini cikardn mi
sensorde wardir. telefonnun kenarlarindada jelatin yok cnki. jatine sarili olarak geliyoBenim kamerada jelatin vardı sanırım çıkarmıştım.
Dostum benim kamerada jelatin vardı kare şeklinde ortası delik olarak. Gelen şeyi biliyorum ben de kullanıyorum.sensorde wardir. telefonnun kenarlarindada jelatin yok cnki. jatine sarili olarak geliyo
sanirim demissinde. emin degilsin gibi geldiDostum benim kamerada jelatin vardı kare şeklinde ortası delik olarak. Gelen şeyi biliyorum ben de kullanıyorum.
bnce hepsinde oyleBenimkinde de sadece sensörde vardı
69 bin aldim 70 bin de aldimantutu yapan warmi bu arada
smdi yapicam bnde69 bin aldim 70 bin de aldim![]()