cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
O zaman bana oyle geldiDikkatimi çeken bir durum olmadı.
O zaman bana oyle geldiDikkatimi çeken bir durum olmadı.
Guc tasarruf modunda takilma yapiyor gecislerde uygulamalarda haliyle takiliyorO zaman bana oyle geldi) minimize takan biriyim ondan haha
![]()
Demek ki hakliymisim birde gelistirici secenekler acik mi sendeGuc tasarruf modunda takilma yapiyor gecislerde uygulamalarda haliyle takiliyor
Neleri oynadin pekiAcik kardesim
Arka plan islemleri en fazla 4 te seninde birde gecislerArka plan islemleri ve animasyonlar baska biseyle oynamdim
Guc tasarrufu cidden cok gucu kesiyor.Aynen oyle tasarruf moduda var simdi boyle bir cihazi kisitlamakda istemiyorum ama gun icinde pil yetsin diye sarja surekli takmamak icin kisitladik wipe yapamadim bi turlu firsatim olmadi wipe yaptiktan sonra normal sekilde guc tasarrufuda kullanmadan deniyecegim eger yeterse hic kisitlama yapmicam
Hem oyle hemde bende mi oluyor bilmiyorum ama ana ekrana gecerken uygulamardan sonra siyah oluyor ekran 2 saniye kadarGuc tasarrufu cidden cok gucu kesiyor.
Guc tasarruf bak 6800 puanlari 3000 lere dusuruyor yani sen note 5 i note 2 falan yapiyorsun normaldir.Hem oyle hemde bende mi oluyor bilmiyorum ama ana ekrana gecerken uygulamardan sonra siyah oluyor ekran 2 saniye kadar
Bende sorun yok valla.Saat olayı için çözüm bulundumu?
Ayarlardan saate gir yapBenim hava widgeti 1 saat ileriyi gosteriyor
Hava widget kullanmiyorum heraldeNormal saatte sıkıntı yok. Hava widgeti sorunlu.
Benim sistemde saat 18:38 widgetta 19:38 oluyor.Hava vidgetı doğru yanlış olan sistem saati. Android sistemlerde saat şuan 17:37 widgetta 18:37 dopru olan 18:37 di.
BosverTarih ve saat ayarlarında hangi saat dilimi seçili sizde ?
Tmm hava widgeti kullanmıyoruz 2 haftaDoğu avrupa saati +2 seçili
Bende de o seciliSizde ne seçili zaman dilimi olarak
Bende de durum böyle ancak hava widgeti problemli
Hava widget duzenleyemezsin. Zaten o internet konuma gore yapiliyor ondan o telefondan yapilamazBende de durum böyle ancak hava widgeti problemli
![]()