Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Arka planda çalışan uygulamaları nereden düzenliyoruz yardımcı olabilir misiniz ?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar ben nasıl yapılıyor demedim nerden yapılıyor dedim. Yani ayarlar->ekran->ekran zaman aşımı gibi komut satırı şeklinde adım adım yazarsanız bulucam inşallah. Androidde 7 aylık, samsungta 1 buçuk aylık geçmişim var yeni sayılırım hala çözebilmiş değilim kusuruma bakmayın.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar ben nasıl yapılıyor demedim nerden yapılıyor dedim. Yani ayarlar->ekran->ekran zaman aşımı gibi komut satırı şeklinde adım adım yazarsanız bulucam inşallah. Androidde 7 aylık, samsungta 1 buçuk aylık geçmişim var yeni sayılırım hala çözebilmiş değilim kusuruma bakmayın.
Ayarlar cihaz hakkinda yazilim bilgisine 7 kere bas sonra ayarlar menusunde gelistirici secenekler acilacak onu gerip en asagida arka plan islemleri olacak standart limitten en fazla 4 cevireceksin

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ayarlar cihaz hakkinda yazilim bilgisine 7 kere bas sonra ayarlar menusunde gelistirici secenekler acilacak onu gerip en asagida arka plan islemleri olacak standart limitten en fazla 4 cevireceksin
Eyvallah hocam ellerin dert görmesin. Bunu yeni öğreniyorum.

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar saat wifgetinda bende sorun var ana ekrandakinde bir saat ilerisini gösteriyor saatler ileri alındığından beri.sabah düzelir belki dedim ama aynı ne yaptıysam düzelmedi. Sizde de aynı sorun var mı?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar saat wifgetinda bende sorun var ana ekrandakinde bir saat ilerisini gösteriyor saatler ileri alındığından beri.sabah düzelir belki dedim ama aynı ne yaptıysam düzelmedi. Sizde de aynı sorun var mı?
Evet bende de var. Otomatik saati kapatmak gerekiyordu ama sorun olmaz diye kapatmadım.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar şuanda saat kaç olmalıydı. Telefon samsungun bildirisi e rağmen kwndini geri almış görünüyor. Dsmart uyu alıcıda saat 11 pc ve telefonda 10

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Eee bu telefom neden böyke yaptı ki güya windows da günvelleme yayınlamıştı oda geri almayacaktı

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben sorunu çözdüm. Ayarlar-uygulamalar-tüm uygulamalar kısmından hava widgetını bulun verileri sıfırla önbelleği temizle deyin sorun çözülsün.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben sorunu çözdüm. Ayarlar-uygulamalar-tüm uygulamalar kısmından hava widgetını bulun verileri sıfırla önbelleği temizle deyin sorun çözülsün.
Sonra havadurumu için konumu ayarlayınca yine eski haline döndü. Sorun hala devam ediyor.

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Ben de öyle bir seçenek yok ama 🙈

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar 8 kasımda tamamen geçilecektir yeni saatlere o zaman mı düzelir acaba ne yaptıysam düzelmedi zira.Diğer widgetlari da denedim saatli olanları onlar da sorun yok bir bunda var

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Uygulamalardan sonra uygulama yöneticisi var ordan bulabilirsiniz ancak çözüm sunmuyor.

Bu widget saat değil hava widgeti olduğundan konuma göre çalışıyor. O yüzden otomatik olarak 1 saat ileriyi gösteriyor.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
İşte buna kızıyorum yahu sen samsung olarak uyarı yayınlıyorsun. Cihaz kensini bunabrağmen geri alıyro. Acaba samsung aadece havayımı sabit tuttuda google saati geri aldı

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Büyük ihtimal güncelleme yayınlanır.

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Buna bi çözüm bulunur herhalde diye ümit ediyorum

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Forumdaki yorumlar bile 1 saat önceymiş gibi gözüküyor :)

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Aynen öyle çünkü windows bununla ilgili günvelleme yayınladığını biögisayarları güncel olabların daha sonra geri alınacağını söyledi. Hatta samsung fa

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Aynen öyle çünkü windows bununla ilgili günvelleme yayınladığını biögisayarları güncel olabların daha sonra geri alınacağını söyledi. Hatta samsung fa
Guc tasarruf modunda sizde böyle telefonda bir hantallik durumu vb seyler oluyor mu..
Tasarruf modundan kaynakli dimi bu durum
Boyle hafif takılma gibi