TheIceStorm
Öğrenci
Benim parmak nabız gibi atmaya başladı hissediliyordu hatta tekrar yaptım çok daha az oldu tekrar yaptjm hiçbirşey olmadıYok olmuyo ışık yanıyo usta
Benim parmak nabız gibi atmaya başladı hissediliyordu hatta tekrar yaptım çok daha az oldu tekrar yaptjm hiçbirşey olmadıYok olmuyo ışık yanıyo usta
Senin parmağından o kanımca telefonda öyle bişey yokBenim parmak nabız gibi atmaya başladı hissediliyordu hatta tekrar yaptım çok daha az oldu tekrar yaptjm hiçbirşey olmadı
aha forum yıkılir artik 1-2 hafta full aktif oluruz h.o bu arada ins. stabildir ve en onemlisi pil kullanimi tabikide[emoji16]Note 5 için orjinal ux arayüzü çıkmış
Kaynak ?Note 5 için orjinal ux arayüzü çıkmış
N920L ve N920S cihazları aldı. Bunlar korede kullanılan sürümler. Yakında bizede gelirKaynak ?
İlk fotoğraf custom rom galiba ax rom yazıyorKaynak XDA![]()
![]()
![]()
![]()
Şu wifi paylaşımı gelirmi acaba![]()
![]()
Bunlar N920L cihazından fotoğraflar
Note 7 tutsaydı kesinlikle gelmezdi biz şanslı insanlar olduk arakadaşlar ulan samsung bu sefer uyanıklık yapamadıNote 5 için orjinal ux arayüzü çıkmış
Hocam yazılımsal olan bütün özellikler gelecek. Kaynak sağlam yerden. Fakat kesin bir tarih belli değil. En geç şubata kadar.Şu wifi paylaşımı gelirmi acaba
İnşallah ustamHocam yazılımsal olan bütün özellikler gelecek. Kaynak sağlam yerden. Fakat kesin bir tarih belli değil. En geç şubata kadar.
Şubatta tek part halindede verilebilir. Şubata kadar her ay güncelleme ile part partta verilebilir.
1 buçuk metre olması lazımmerhaba arkadaşlar
note 5 in orjinal şarj aleti ile satılan kablo kaç cm ?
Bende onu kullanıyorum. Kablolu şarjda bile hız farkı var normale göre. İ7 Plus var abimde. O 2.30 3 saatte tam dolum yaparken benim ki 1.45 saatte doluyorBen blitzwolf un çift taraflı kablosunu aldım güzel ama kısa kalıyor biraz 1 metre
1 metre kardeşmerhaba arkadaşlar
note 5 in orjinal şarj aleti ile satılan kablo kaç cm ?
Ugreeni tek geçerim kendi kablosu 2. Ayda bozuldu hızlı şarj almamaya başladı ugreen aldım aliexpresten 7 tlye 1.5 metre 7 ay oldu hala gayet sağlamBen blitzwolf un çift taraflı kablosunu aldım güzel ama kısa kalıyor biraz 1 metre
gittigidiyorda 1.5 metre kablo ile şarj aleti satanlar var onlar orjinal değil mi ?1 metre kardeş
Değildir orjinali 1 metregittigidiyorda 1.5 metre kablo ile şarj aleti satanlar var onlar orjinal değil mi ?
Kabi cikar tak oluyorMerhabalar herkese.
Benim sorunum biraz değişik. Samsung u aradım ama yine çözüm olmadı. Bakalım burada çözüm olacak mı?
S-wiev kapak kullanıyorum. Telefonu kapatıp açınca s-wiev devre dışı kalıyor. Fabrika ayarlarına döndürmek de çözüm olmuyor. Ancak wipe yaparsam yeniden çalışıyor. Telefonu kapatmıyorum ama güncelleme gelince yeniden başlıyor ve yeniden wipe yapıyorum. Tüm uygulamaları yeniden kurmak zorunda kalıyorum. Üstadlardan çözüm bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kabi cikar tak oluyor
BPJ9 u mu diyorsunuz ? Herhangi bir değişiklik yok mu peki ?Ekim romu üzerine arabistanda daha yeni numaralı bir rom var. Onuda denedim, güncel Türkiye ekim romunıda denedim ikisinde de batarya performanaom çok kötü sizde durum nasıl. Cihaz hızlandı ama pil hızlı bitiyor
Yok hocam. Görsel olarak veya özellik olarak bir değişiklik yok mu ? Genelde güvenlik güncellemesi olmadığında ekstra bişeyler gelirdiEvet onu diyorum maalesef şarj süresinde değişiklil yok
bence o kabı kullanmaDenedim ama olmamıştı. Bir daha ki güncellemede tekrar denerim. Teşekkürler cevap için.