• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

MEGA
Eğer normal apk olarak kurunca calismazsa root exproler ile sistem app klasörüne atın tele reset atın

Merhabalar, Not5 almayı düşünüyorum, kalem benim için önemli, bunun yerine arkadaşımdan alabileceğim 1 yıllık temiz kullanılmış not4 de var. Oyun olarak asphalt8 oynarım genelde bu yüzden şarz konusunda da deneyimlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. 2500 tl biraz pahalı internette 1900 tl ye ithalatçı garantili satılıyor. Sizce en mantıklısı nedir?

2000 TL ye kvk garantili ise kipadan sıfır note 5 alabilirsin. Media mark da gece saatlerinde 2.250 tl ye note5 + kablosuz şarzı ile birlikte alabilirsin. İthalatçı garantili almana gerek yok.

Merhabalar, Not5 almayı düşünüyorum, kalem benim için önemli, bunun yerine arkadaşımdan alabileceğim 1 yıllık temiz kullanılmış not4 de var. Oyun olarak asphalt8 oynarım genelde bu yüzden şarz konusunda da deneyimlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. 2500 tl biraz pahalı internette 1900 tl ye ithalatçı garantili satılıyor. Sizce en mantıklısı nedir?
2.el temiz cihazlar var, fazla para vermek istemiyorsan bunları tercih edebilirsin. Ben illa sıfır isterim dersen 2200-2300 civarına Samsung Türkiye garantili sıfır cihazları bulabilirsin.

Note 5 Vodafonede 4g full cekiyor 3g ye alinca 2 dis anca cekiyor. Vodafonenin 4g yi full cekisi mutlu ediyor beni :)

Note 5 kulaklığı hiç kullandılmadı ihtiyacı olana satabilirim :)
Unutmadan birde S-view kılıf vardı :)

Aracımla uzun bir seyahate çıkıyorum, yandex navigasyon mu beklememeliyim kararsız kaldım. Tavsiyeleriniz var mı

Aracımla uzun bir seyahate çıkıyorum, yandex navigasyon mu beklememeliyim kararsız kaldım. Tavsiyeleriniz var mı
Yandex yanlış götürdüğü çok oldu. Apple cihaz varsa Apple haritaları kullan çok iyi. Ama Android diyorsan here maps'ta kullanabilirsin. Offline modu var,

note 5 var :) here ı bir deneyeyim kota önemli değil. Kotayı götürsün de düzgün çalışsın

Aslında navigasyona gerek yok, otoban tabelaları seni götürüyor.