Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Pek verimli olmuyor demek ki. Sureler cok az ekran durumundan dolayi sanirsam. Goruntu guzel ama batarya ve fiyat sogutuyor insani.
Adamın 1500 euro ücreti var bu saat 200-300 euro bizim asgari ücret 1500 saat 900 gerek yok adamlara koymuyor bu saat parası bizim durum onların durumuna gelir o zaman tekrar bakılır bu akıllı saat konusuna

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Adamın 1500 euro ücreti var bu saat 200-300 euro bizim asgari ücret 1500 saat 900 gerek yok adamlara koymuyor bu saat parası bizim durum onların durumuna gelir o zaman tekrar bakılır bu akıllı saat konusuna

Aynen katiliyorum. Yoksa bu sartlarda cok zor.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaslar buyrun s8 touchwiz bu seferki son derece stabil(tabi sizde calisirmi bilemem) yine kurma yontemi eskisi gibi ve yine yapimcisi ben:) eger calisirsa size ikonlari nasil degistirebileceginizide gosterecegim:)

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Arkadaslar buyrun s8 touchwiz bu seferki son derece stabil(tabi sizde calisirmi bilemem) yine kurma yontemi eskisi gibi ve yine yapimcisi ben:) eger calisirsa size ikonlari nasil degistirebileceginizide gosterecegim:)
Root gerekiyor muydu? İndirme linki ve yöntemi bir daha hatırlatır mısın dostum...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Root gerekiyor muydu? İndirme linki ve yöntemi bir daha hatırlatır mısın dostum...
Root erekmiyor hocam normal apk kurar gibi kuruyorsunuz sonra orta tusa basip s8 touchwiz ikonunu seciyorsunuz indirme linki ise malesef tapatalkta gozukmuyor onu sdn nin kendi sitesinden girip halledeceksiniz:(

M

Murat Burç

SDN Okuru
Root erekmiyor hocam normal apk kurar gibi kuruyorsunuz sonra orta tusa basip s8 touchwiz ikonunu seciyorsunuz indirme linki ise malesef tapatalkta gozukmuyor onu sdn nin kendi sitesinden girip halledeceksiniz:(
Normal Tocuhw launcherin üzerine mi kuruluyor yoksa ayrı bir launcher mi bu ?

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
En azından web linki var mı? Yanlış bisi yüklemeyelim.

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
arkadaşlar bende calısmadı,durduruldu hatası verdi

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Bende de çalışmadı maalesef :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Stok rom kullanıcıları birşey sormak istiyorum. Note 4ün hızından memnun musunuz? Aldığınız ilk günle arasında nasıl bir değişim var ?
Ve @bb90 Note 4den S7 Edgeye geçişte performans anlamında nasıl bir fark yaşadın ?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Note4 e 7.0.1 portlandi 1 saat once ve calisiyor:))
Gelismeleri nerden takip edebiliriz hocam..cunku hatalar birkac gin icnde cikar ve cozumlenir..ekran goruntuleri portlanan ozellikleri nelerdir calisan caliemayan nedir merak ettim

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Stok rom kullanıcıları birşey sormak istiyorum. Note 4ün hızından memnun musunuz? Aldığınız ilk günle arasında nasıl bir değişim var ?
Ve @bb90 Note 4den S7 Edgeye geçişte performans anlamında nasıl bir fark yaşadın ?

Note 4'teki hantallik yoktu. Yani islemci ve yazilim anlamindaki farki hemen hissediyorsunuz. Bir kac gun aldigim haliyle kullandim. Sonrasinda ise Nougat guncellemesini yaptirdim o kadar hizlandi ki sasirdim. Onceden guncellerdik cihazlarimizi fakat hizi bu kadar hissetmezdik. Biraz fark olur sonra cihaz tekrar eski haline gelirdi. Simdi oyle degil. Samsung yazilim anlaminda da duzeni oturtmus buna sahit oldum. Ozetlemek gerekirse; Android Samsung ile butunlesmis, tam anlamiyla stabiliteyi yakalamis. Bu bahsettigim hantallik olayi yanlis anlasilmasin. Benim anlatmak istedigim yeni islemci, yeni yazilim olayi. Note 4 bir efsane.