Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Imkani olupda bir ay once iki yasini gecmis bir telefonu kimse almaz zaten..alanda imkani ona elverdigi icin alandir.Komigime giden samsung hizmetleri ile konusuyorum boyle boyle bir tarih yazmissiniz bunda bir hata var gibi diye.hayir oyle birsey yazmiyor diyor..anlamadim kardesim ama ins ilgilenenler icin guzel bir kampanyadir ..

Aynen katılıyorum size. Ben genel olarak bilgi olması adına yazdım konusu açılmışken. Valla bilemedim hocam. İnşallah.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
note4 veya note edge kullanıp mmc failed hatası alan var mı aranızda ?

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Bu eskiyi getir yeniyi gotur kampanyasi Tansu Bey in bahsettiği kampanya olamaz... Bu Techpoint diye bir kurumun kendi kampanyası....

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
bu sartlarda ben hayatta degiştirmem note4 umu,herseyimi hallediyor,derdım neydiki o kadar para vereyim

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Mumkunse degistirmeye yonelik dusunceler olsun. :) Kaldim mi s7 kulubunde yalniz. Bir iki alan kisi olsa iyi olurdu.

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
eger sorun yoksa neden degiştireyimki,keyfe keder para verilmez,zor sartlarda kazanıyoruz parayı,ayrıca kalemsiz samsung dusunemiyorum bile,yani s7 s8 olmaz,olacaksa note7 note 8 olur,onunda geregi yok,bilmem kac sn hızlı işlemci,bir kac yuz mah fazla pil falan fala,ha bir de vaay son model tel almıssın nidalari eksik olsun varsın

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsunga boş yere para kazandırmaya gerek yok. Bugün S7 Edgeye geçersin aha bak yenisi çıktı aa bak S9 çıktı Noldu senin telefon sana göre pert. Neyimize yetmiyor ölseye kadar gitsin ki 2 sene kullanılmış bir note 4 2 sene daha ayakta kalır. O bi ölsün gerisine bakarsınız.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Bu değişim kampanyasına da kafayı takmamak gerek. Üste en az Note 5 için 1000 S7 ler için 1500₺ isterler. Hesaplı bir şey olmayacağı kesin. Peki asıl soru az cüzi bir farkla Note 5 alınır mı? Attım 750₺ fark la misal. Hafıza kartı yok,pil düşük sabit fakat wireless şarj dahili, ince tasarım ve kamera sensörleri Note 4-s6 ile aynı.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Herkese iyi geceler.
Bende arkadaşlara katılıyorum. Gerçekten ciddi ihtiyaç olmadıkça birde @bb90 gibi zorunlu değişiklik gerekmedikçe telefon değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Note serisinin çoğunu kullanan birisi olarak benim için kalem olmazsa olmaz. Daha önce de ifade etmiştim. Note 5 kampanyası yaparlarsa hiç yorulmasınlar. Ama note 7 yada note 8 için cazip kampanya olursa ona göre duruma bakarız. Olmadı birkaç yıl note 4 ile devam ederiz.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Herkese iyi geceler.
Bende arkadaşlara katılıyorum. Gerçekten ciddi ihtiyaç olmadıkça birde @bb90 gibi zorunlu değişiklik gerekmedikçe telefon değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Note serisinin çoğunu kullanan birisi olarak benim için kalem olmazsa olmaz. Daha önce de ifade etmiştim. Note 5 kampanyası yaparlarsa hiç yorulmasınlar. Ama note 7 yada note 8 için cazip kampanya olursa ona göre duruma bakarız. Olmadı birkaç yıl note 4 ile devam ederiz.
Aynen katiliyorum.zorunlu degisiklik olmadikca dusunecegimi sanmiyorum..ben note 4 alirken note 5 vardi ve o an cok fazla bjr fiyat farkida yok idi ama bildik sebeplerden dolayi(sd kart sabit batarya vs) zaten ben 4 u tercih etmis idim...telefonumda sikinti olsa idi ve artik degistirme zorunda olsaydim dusunebilrdim ama su an bu sartlar bana cazip gelmiyor..haaa note 8 cikti ver bunu bide uzerine 2000 tl dese dusunurum o ayri;)..

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Herkese iyi geceler.

Soylediklerinize katiliyorum hocam. S6 serisi ve yine ayni zamanda cikan Note 5'ten uzak durmak lazim. Geri kalan yeni nesil cihazlar icin bisey diyemem. Kalemi aramiyorum desem yalan olur. Baya isimi goruyormus. Note 7 alinacak cihazlar arasinda.. Yalniz yasanan olaylar sonrasinda fiyat yuksek geldi bana. Siz ne dusunuyorsunuz?
--- Gönderi Güncellendi ---
Olsun biz seni hala bjzden sayiyoruz.sen hep buraya ait kalacaksin;)

Allah razı olsun hocam. Buradan vazgecemiyorum. Samimi soyluyorum bu kulupte aile sicakligi var. Herseyden onemlisi saygi var. Cihaz degismek zorunda kalmis olsamda buradan gitmeye niyetim yok. :)

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
note7R nin fiyatı banada fazla geldi,yarı yarıya olması lazım eski fiyatına göre

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 daha ucuza bile çıktı. Trye gelirse 3500den girerse p10 ve g6nin işi zor. Hatta bir süre S7 Edge piyasasını da kapatır tabi bir süre sonra stokları bitecek orası ayrı mesele
Bu s voice meselesi vardı ne oldu ona hiç haber gören oldu mu ?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Soylediklerinize katiliyorum hocam. S6 serisi ve yine ayni zamanda cikan Note 5'ten uzak durmak lazim. Geri kalan yeni nesil cihazlar icin bisey diyemem. Kalemi aramiyorum desem yalan olur. Baya isimi goruyormus. Note 7 alinacak cihazlar arasinda.. Yalniz yasanan olaylar sonrasinda fiyat yuksek geldi bana. Siz ne dusunuyorsunuz?

Allah razı olsun hocam. Buradan vazgecemiyorum. Samimi soyluyorum bu kulupte aile sicakligi var. Herseyden onemlisi saygi var. Cihaz degismek zorunda kalmis olsamda buradan gitmeye niyetim yok. :)
Yenilenen Samsung Galaxy Note 7’nin çıkış tarihi ve fiyatı sızdı - LOG

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Aslında 620 dolar iyi bir fiyat.Fakat yine de bir çıksın bakalım. Fiyatı da tam olarak netleşsin. O zaman daha net fikirlerin ortaya çıkacağını düşünüyorum.
1250 TL diye düzelttim letgo da . Soran yok :-). Ulen 1250 TL ye ne alabilecekler de note 4 e burun kıvırıyor bu millet anlamadım. Belki de tanımıyorlar cihazı. Bilemedim. Bu gidişle telefonu ömür billah kullanacaz.
Bu arada Tab s2 için yayınlandı nougat. Custom rom dünyasında port rom olarak takip edebileceğimiz bir grup - sayfa vs var mı dostlar... Garanti bitmek üzere. Elimiz ses açma + home tuşu + power tuşunda hazır bekliyoruz [emoji1]

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Note 4 ü 2015 18 Martta almıştım,aldıktan 1 ay sonra S6 çıkmıştı ona pişman olmuştum ama özellikleri ve fonksiyonları görünce pişman olmadım.

Dediklerinize katılıyorum Note 4 ölene kadar kullanılabilir bir cihaz.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
note 4 ölene kadar kullanin s8 kullanicisi olarak söylüyorum.
Telefon guzel durumunuz da sıkıntı olmadığında yenilersiniz. Guncelleme takıntılarini geçin artik onemli seyler değil bunlar. Algi yaratmak icin:)
android 8 de uzaya çıkılmıyor veya 7 de

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Xiaomi Mi Band 2 Akıllı Bileklik Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Spor yapanlar varsa veya gunluk hayatinda kullanmak isteyen bir baksin derim. İndirime girdi bugunlerde. Ben siparis ettim bugun. Xiaomi kaliteli urunler uretiyor daha once cihazini da kullanma firsatim oldu. Bunun disinda usb lambasini kullaniyorum. Basarili buldugum markalar arasinda.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Xiaomi Mi Band 2 Akıllı Bileklik Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Spor yapanlar varsa veya gunluk hayatinda kullanmak isteyen bir baksin derim. İndirime girdi bugunlerde. Ben siparis ettim bugun. Xiaomi kaliteli urunler uretiyor daha once cihazini da kullanma firsatim oldu. Bunun disinda usb lambasini kullaniyorum. Basarili buldugum markalar arasinda.
Arkadaşımda var 100 lira buna mı verdik dersiniz. S Health her halükarda iş görür. Belki arkadaşlar beğenir bilemem ama bana akıllı bileklik saat çok saçma geliyor niyeyse

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşımda var 100 lira buna mı verdik dersiniz. S Health her halükarda iş görür. Belki arkadaşlar beğenir bilemem ama bana akıllı bileklik saat çok saçma geliyor niyeyse

Urunu daha once deneme firsatim oldu. Malum 300 liradan asagi bilindik markalarin urunleri yok. S Health fazla sarj tuketiyor. Bu sebepten bagimsiz urun kullanmayi tercih ediyorum. Yuruyus/kosu gibi alanda aksatmadan devam eden biri oldugum icin alma geregi duydum. Tercih meselesi tabi bisey diyemiyorum o konuda ama almayi dusunenler firsati degerlendirsin istiyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Urunu daha once deneme firsatim oldu. Malum 300 liradan asagi bilindik markalarin urunleri yok. S Health fazla sarj tuketiyor. Bu sebepten bagimsiz urun kullanmayi tercih ediyorum. Yuruyus/kosu gibi alanda aksatmadan devam eden biri oldugum icin alma geregi duydum. Tercih meselesi tabi bisey diyemiyorum o konuda ama almayi dusunenler firsati degerlendirsin istiyorum.
Hayırlı olsun o zaman.
Bilindik markaların ürünlerine gerek yok para israfı Gear S2 kullanıyorum. Bu paraları hak etmiyorlar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tesekkur ederim. Aynen bende oyle dusunuyorum. Basit ama is gorsun dusuncesi var. Sarj ne kadar dayaniyor onda?
Ne yaptğına bağlı Bluetoohlu kullanırsan 2-3(?? Bluetoohlu o kadar az kullandım ki 2 gün diyin siz ona) gün gibi gibi oyun falan oynarsan(evet oyun var) 1- 1.5 güne düşüyor. Sadece bir saat olarak kullanırsanız 5-7 gün

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ne yaptğına bağlı Bluetoohlu kullanırsan 2-3(?? Bluetoohlu o kadar az kullandım ki 2 gün diyin siz ona) gün gibi gibi oyun falan oynarsan(evet oyun var) 1- 1.5 güne düşüyor. Sadece bir saat olarak kullanırsanız 5-7 gün

Pek verimli olmuyor demek ki. Sureler cok az ekran durumundan dolayi sanirsam. Goruntu guzel ama batarya ve fiyat sogutuyor insani.