Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Nougat değilde yeni arayüzle kapanışı yapabilirler Note 5 e geldide noldu sanki herkes şikayetci :(
Aynen hocam,yeni arayüz yeter de artar :) Marshmallowun daha baya bir ömrü var bence. Hala Jelly Bean kullananlari dusunursek.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Hocam sistemler ayni dediginz gibi samsug istese verir ve catir catirda calistirir..ama satis politikasi yuzunden ben umutsuzum..ayrica note 8 ciktigi zaman fiyati ucuk olacak bize nougat verirse bu kitleden musteri kapamam ben diye dusunecektir...ins sasirir ve verir.ama note 5 de bile stabil sonuclar vermemis kisiye gore degisen sorunlar var...eger cihazlar icin hayirli olacaksa versin yok bizi yeni cihaza dayatma icin vereceksede vermesin..

Birde dostum bu yigit bey yigit bey kimdir..sence sozunun koredeki samsung yonetim kurulunda gecerliligi varmidir...hatta kore deki sirkette onu taniyan varmidir..hic sanmiyorum.o yuzden onu cozum getirebilecek merci gibi cok gozde buyutmemek lazim bence
Tansu Bey Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı ( 2013 ten beri )

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Tam yazarken adam mesaj attı DM den. Nougat yok abi bize...
3bd16b45f1bf05d98e48d70d433691e2.jpg

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yani samsung icin dunyada yaklasik 200 ulkeden birinin baskani bile degil sadece baskan yardimcisi...kimse bu adami tanimaz sirkette..korede samsung yonetimindeki hicbir kiside bir karar alacagi zaman bu adamin sahsi fikrini kaale almaz... yigit bey sadece firmanin aldigi kararlari bize aktarabilecek turkiyedeki en yetkili kisi..pardon..ikinci kisi...yani adamin kariyeri yada basarisini karalama degil derdim.ki sonucra kariyeride karalanabilecek bir kariyer degil..ama Soylemek istedigim samsung firmasinin ticari hareketlerinde hicbir karara yon verecek yada fikri dikkate alinip sekillenecek bir merci olmadigi hocam..yani adam sadece cok kibar ve elinden geldigince bizlere cevaben yardimci olmaya calisan bir kisi..ama sanki ona birkac kisi daha yazar baski kurarsa samsung pes eder nougat verir giibi bir algi olusuyor.)

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Bize custom rom yolları göründü levsa dostum..Tab s2 den port rom u takip edip kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz...

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Bize custom rom yolları göründü levsa dostum..Tab s2 den port rom u takip edip kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz...

XDA da ki konuyu kernel portlanmadığı için moderatör kapatmış. Bazı geliştiriclier de Note 4 den başka cihaza geçtiklerini belirtmiş. Hani K, Erobot dışında uğraşacak kişi az sanırım .

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
XDA da ki konuyu kernel portlanmadığı için moderatör kapatmış. Bazı geliştiriclier de Note 4 den başka cihaza geçtiklerini belirtmiş. Hani K, Erobot dışında uğraşacak kişi az sanırım .
Çıkar biri illa ki. E robot Tab s2 den portlarsa güzel olur. Köklü geliştiriciler bunlar. İşlerinin ehli.

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
s7 almayı düşünüyordum tab s2 olayından sonra bana s8 i 2000 tl demedikten sonra başka samsung telefon almam.Açık ve Net

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Doğru dusunmussun hocam.
S8 2 sene sonra güncelleme alacak mı onu merak ediyorum :-). Aslında Samsung Tizen ı geliştirip ı phone ios gibi tüm ürünlerine uygulamalı. Note serisine bi paket j ye bi paket. Her güncellemeyi her versiyon aynı anda alabilmeli.

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
S8 2 sene sonra güncelleme alacak mı onu merak ediyorum :). Aslında Samsung Tizen ı geliştirip ı phone ios gibi tüm ürünlerine uygulamalı. Note serisine bi paket j ye bi paket. Her güncellemeyi her versiyon aynı anda alabilmeli.
Kar nerede, Samsung orada :D İmkansız değil ama son kullanıcıya bilerek sunmazlar.

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Arkadaşlar note 4 ün kulaklığını nereden temin edebilirim :) Yardımcı olur musunuz ? Birde yine bu kalitede kablosuz en uygun fiyatlı bluetoothlu kulaklık arıyorum.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Cihazlarinizda sorun yoksa satmayi dusunmeyin bile. Gucu olan alir tabiki ona lafim yok. Ama inanin bununla yapipta Note 4 ile yapamadigim bir sey olmadi. Kamerayi saymiyorum. Elinizdekiler cidden saglam cihaz. Hatta alabiliyorsaniz Note 4'u elden cikartmadan alin.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Cihazlarinizda sorun yoksa satmayi dusunmeyin bile. Gucu olan alir tabiki ona lafim yok. Ama inanin bununla yapipta Note 4 ile yapamadigim bir sey olmadi. Kamerayi saymiyorum. Elinizdekiler cidden saglam cihaz. Hatta alabiliyorsaniz Note 4'u elden cikartmadan alin.
Kesinlikle ayni fikirdeyim dostum

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459

Alternatif bir cihaz olsa veya degisim kampanyasi falan anlarim da yok ki.

Isimi goruyor yedek batarya sarj cihazi vs.
Bir ara S7 edge e heveslendim kavisli ekran sarmadi beni.
S8 desen 8mm kalinlik ekran disinda marifet desen yok. Note 4 un gideri var daha bencede. Note 7R gelirse belki....

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Alternatif bir cihaz olsa veya degisim kampanyasi falan anlarim da yok ki.

Isimi goruyor yedek batarya sarj cihazi vs.
Bir ara S7 edge e heveslendim kavisli ekran sarmadi beni.
S8 desen 8mm kalinlik ekran disinda marifet desen yok. Note 4 un gideri var daha bencede. Note 7R gelirse belki....

Kampanya yapılacağı yönünde Tansu Bey'in açıklamasını paylaşmıştı bir arkadaşımız. Adı kampanya olacak ama sunulacak cihaz almak isteyenleri memnun edecek mi orasını açıklandığında göreceğiz artık. Note 4 harika bir cihaz. İlk defa 1 buçuk yıl bıkmadan bir telefonu kullandım. Ama bazı sorunlar ortaya çıkınca elden çıkarmam gerektiğini düşündüm. S7 Edge için şunu söyleyebilirim sizin düşünceniz açısından; S6 Edge/S6 Edge+ deseniz almayın derim. Ama S7 Edge kavis konusunda başarılı cihazlardan biri. Ele oturuşu S6 Edge/S6 Edge+ serisine göre çok iyi. Tabi şu bir gerçek kılıf mutlaka kullanmak lazım. Yine dediğiniz gibi Note 7R gelirse yine tercih edilebilecek bir cihaz olur.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Note 7r kampanya edilir mi? Edilirse güzel olur... Özür mahiyetinde şahane olur

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Note 7r kampanya edilir mi? Edilirse güzel olur... Özür mahiyetinde şahane olur
Bence bir cihazın kampanya ile sunulmasına sevinmemeliyiz. Biz bu cihaza para verdiğimize göre artık donanımı desteklemeyene kadar Samsung bizi yazılım ile bu cihazdan memnun bırakmalı

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Orada 17.03.2017 tarihleri arasi alinan telefonlar gibi bisi yaziyor.samsunga sordum yazmiyor oyle birsey dedi.benmi yanlis goruyorum arkadaslar...ayrica fiyat ogrenen biri olursa fikir vermesi acisindan paylasimi faydali olabilir

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Simdi detayini inceledim. Tarih gecmis gorunuyor ama yine de arastirmanizi oneririm. İlgilenen arkadaşlar varsa Samsung'u arasin olmadi. Vodafone kullanan varsa 1200'e aliyorlar Note 4 cihazinizi degisim icin.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Simdi detayini inceledim. Tarih gecmis gorunuyor ama yine de arastirmanizi oneririm. İlgilenen arkadaşlar varsa Samsung'u arasin olmadi. Vodafone kullanan varsa 1200'e aliyorlar Note 4 cihazinizi degisim icin.
O tarihler cok sacma ama..adam 1 ay once aldigi telefonumu getirecek eski diye..en guzeli samsung bayisinden ogrenmek ilgilenenler icin..samsung bi iside duzgun yap;)))))

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
O tarihler cok sacma ama..adam 1 ay once aldigi telefonumu getirecek eski diye..en guzeli samsung bayisinden ogrenmek ilgilenenler icin..samsung bi iside duzgun yap;)))))

Bu konuda cok takinti yapan arkadaslar oluyor. Daha 1 aylik cihazi satip alanlar var. İmkan varsa sinirda olmuyor. Aynen oyle arastirmak lazim. Yalniz Samsung cidden guzel seyler yapiyor. Dun forumda Sony, Htc, Huawei, Lg vs markalari gezdim ust duzey cihazlari icler acisi. Nougat almislar mesela ama mahvolmus cihaz. Biz kiziyoruz guncelleme gec geliyor diye fakat duzgun geliyor. Hic iyi degil yorumlar. Memnun olanda vardir muhakkak.. Genel itibari ile kotu durumdalar.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu konuda cok takinti yapan arkadaslar oluyor. Daha 1 aylik cihazi satip alanlar var. İmkan varsa sinirda olmuyor. Aynen oyle arastirmak lazim. Yalniz Samsung cidden guzel seyler yapiyor. Dun forumda Sony, Htc, Huawei, Lg vs markalari gezdim ust duzey cihazlari icler acisi. Nougat almislar mesela ama mahvolmus cihaz. Biz kiziyoruz guncelleme gec geliyor diye fakat duzgun geliyor. Hic iyi degil yorumlar. Memnun olanda vardir muhakkak.. Genel itibari ile kotu durumdalar.
Imkani olupda bir ay once iki yasini gecmis bir telefonu kimse almaz zaten..alanda imkani ona elverdigi icin alandir.Komigime giden samsung hizmetleri ile konusuyorum boyle boyle bir tarih yazmissiniz bunda bir hata var gibi diye.hayir oyle birsey yazmiyor diyor..anlamadim kardesim ama ins ilgilenenler icin guzel bir kampanyadir ..

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu arada google drive a kaydettigim resimlerin kalitesi cok kotu bozulmus..eskiden boyle degildi..depolamak icin kaliteyimi dusuruyor yada bir cozumu varda ben mi bilmiyorum..rezil olmus resimler 3 mp gibi sanki..varmi bilgisi olan arkdaslwr