gunayc
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 91
Aynen hocam,yeni arayüz yeter de artarNougat değilde yeni arayüzle kapanışı yapabilirler Note 5 e geldide noldu sanki herkes şikayetci![]()
Aynen hocam,yeni arayüz yeter de artarNougat değilde yeni arayüzle kapanışı yapabilirler Note 5 e geldide noldu sanki herkes şikayetci![]()
Tansu Bey Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı ( 2013 ten beri )Hocam sistemler ayni dediginz gibi samsug istese verir ve catir catirda calistirir..ama satis politikasi yuzunden ben umutsuzum..ayrica note 8 ciktigi zaman fiyati ucuk olacak bize nougat verirse bu kitleden musteri kapamam ben diye dusunecektir...ins sasirir ve verir.ama note 5 de bile stabil sonuclar vermemis kisiye gore degisen sorunlar var...eger cihazlar icin hayirli olacaksa versin yok bizi yeni cihaza dayatma icin vereceksede vermesin..
Birde dostum bu yigit bey yigit bey kimdir..sence sozunun koredeki samsung yonetim kurulunda gecerliligi varmidir...hatta kore deki sirkette onu taniyan varmidir..hic sanmiyorum.o yuzden onu cozum getirebilecek merci gibi cok gozde buyutmemek lazim bence
Tam yazarken adam mesaj attı DM den. Nougat yok abi bize...Tansu Bey Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı ( 2013 ten beri )
Yani samsung icin dunyada yaklasik 200 ulkeden birinin baskani bile degil sadece baskan yardimcisi...kimse bu adami tanimaz sirkette..korede samsung yonetimindeki hicbir kiside bir karar alacagi zaman bu adamin sahsi fikrini kaale almaz... yigit bey sadece firmanin aldigi kararlari bize aktarabilecek turkiyedeki en yetkili kisi..pardon..ikinci kisi...yani adamin kariyeri yada basarisini karalama degil derdim.ki sonucra kariyeride karalanabilecek bir kariyer degil..ama Soylemek istedigim samsung firmasinin ticari hareketlerinde hicbir karara yon verecek yada fikri dikkate alinip sekillenecek bir merci olmadigi hocam..yani adam sadece cok kibar ve elinden geldigince bizlere cevaben yardimci olmaya calisan bir kisi..ama sanki ona birkac kisi daha yazar baski kurarsa samsung pes eder nougat verir giibi bir algi olusuyor.)Tansu Bey Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı ( 2013 ten beri )
Bize custom rom yolları göründü levsa dostum..Tab s2 den port rom u takip edip kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz...
Çıkar biri illa ki. E robot Tab s2 den portlarsa güzel olur. Köklü geliştiriciler bunlar. İşlerinin ehli.XDA da ki konuyu kernel portlanmadığı için moderatör kapatmış. Bazı geliştiriclier de Note 4 den başka cihaza geçtiklerini belirtmiş. Hani K, Erobot dışında uğraşacak kişi az sanırım .
Doğru dusunmussun hocam.s7 almayı düşünüyordum tab s2 olayından sonra bana s8 i 2000 tl demedikten sonra başka samsung telefon almam.Açık ve Net
S8 2 sene sonra güncelleme alacak mı onu merak ediyorumDoğru dusunmussun hocam.
Kar nerede, Samsung oradaS8 2 sene sonra güncelleme alacak mı onu merak ediyorum. Aslında Samsung Tizen ı geliştirip ı phone ios gibi tüm ürünlerine uygulamalı. Note serisine bi paket j ye bi paket. Her güncellemeyi her versiyon aynı anda alabilmeli.
Konu kapandı ehil geliştiriciler de başka cihaz almıs ve ellerinde tab s2 olmadigini belirtiyorlar.Çıkar biri illa ki. E robot Tab s2 den portlarsa güzel olur. Köklü geliştiriciler bunlar. İşlerinin ehli.
Aga o zaman yavruyu zamanı geldiğinde okutuyoruz...Konu kapandı ehil geliştiriciler de başka cihaz almıs ve ellerinde tab s2 olmadigini belirtiyorlar.
Daha Note 4 bayağı bir iş görürAga o zaman yavruyu zamanı geldiğinde okutuyoruz...
Kesinlikle ayni fikirdeyim dostumCihazlarinizda sorun yoksa satmayi dusunmeyin bile. Gucu olan alir tabiki ona lafim yok. Ama inanin bununla yapipta Note 4 ile yapamadigim bir sey olmadi. Kamerayi saymiyorum. Elinizdekiler cidden saglam cihaz. Hatta alabiliyorsaniz Note 4'u elden cikartmadan alin.
Cihazlarinizda sorun yoksa satmayi dusunmeyin bile. Gucu olan alir tabiki ona lafim yok. Ama inanin bununla yapipta Note 4 ile yapamadigim bir sey olmadi. Kamerayi saymiyorum. Elinizdekiler cidden saglam cihaz. Hatta alabiliyorsaniz Note 4'u elden cikartmadan alin.
Alternatif bir cihaz olsa veya degisim kampanyasi falan anlarim da yok ki.
Isimi goruyor yedek batarya sarj cihazi vs.
Bir ara S7 edge e heveslendim kavisli ekran sarmadi beni.
S8 desen 8mm kalinlik ekran disinda marifet desen yok. Note 4 un gideri var daha bencede. Note 7R gelirse belki....
Bence bir cihazın kampanya ile sunulmasına sevinmemeliyiz. Biz bu cihaza para verdiğimize göre artık donanımı desteklemeyene kadar Samsung bizi yazılım ile bu cihazdan memnun bırakmalıNote 7r kampanya edilir mi? Edilirse güzel olur... Özür mahiyetinde şahane olur
O tarihler cok sacma ama..adam 1 ay once aldigi telefonumu getirecek eski diye..en guzeli samsung bayisinden ogrenmek ilgilenenler icin..samsung bi iside duzgun yapSimdi detayini inceledim. Tarih gecmis gorunuyor ama yine de arastirmanizi oneririm. İlgilenen arkadaşlar varsa Samsung'u arasin olmadi. Vodafone kullanan varsa 1200'e aliyorlar Note 4 cihazinizi degisim icin.
O tarihler cok sacma ama..adam 1 ay once aldigi telefonumu getirecek eski diye..en guzeli samsung bayisinden ogrenmek ilgilenenler icin..samsung bi iside duzgun yap))))
Imkani olupda bir ay once iki yasini gecmis bir telefonu kimse almaz zaten..alanda imkani ona elverdigi icin alandir.Komigime giden samsung hizmetleri ile konusuyorum boyle boyle bir tarih yazmissiniz bunda bir hata var gibi diye.hayir oyle birsey yazmiyor diyor..anlamadim kardesim ama ins ilgilenenler icin guzel bir kampanyadir ..Bu konuda cok takinti yapan arkadaslar oluyor. Daha 1 aylik cihazi satip alanlar var. İmkan varsa sinirda olmuyor. Aynen oyle arastirmak lazim. Yalniz Samsung cidden guzel seyler yapiyor. Dun forumda Sony, Htc, Huawei, Lg vs markalari gezdim ust duzey cihazlari icler acisi. Nougat almislar mesela ama mahvolmus cihaz. Biz kiziyoruz guncelleme gec geliyor diye fakat duzgun geliyor. Hic iyi degil yorumlar. Memnun olanda vardir muhakkak.. Genel itibari ile kotu durumdalar.