Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
N910C Android Nougat 7.0 UPDATE!!
Tab s2 den port rom imkanı oluşacak galiba...
Bu olursa çok iyi olur. XDA'da konuyu takipte kalmak lazım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bugun note 5 forumuna bj goz attimda herkes nougatdan sikayetci..hizli sarj bitmesi internet problemi video oynatmama wifi baglanti hatasi vsvs ..iyiki bize vermemis daha beter olurduk..samsung bizi halletti simdi sira note 5 kullanicilarina geliyor
Hocam en azından yeni arayüzü verseydi. Note 5'e Marshmallow ile gelmişti. Nougat kalsın, isteyen yok :)

Fikretkirsan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce Note 4 910F den A5 2016 ya geçilir mi? A5 in tasarımı ekran kasa oranı filan gözüme daha iyi geldi

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu olursa çok iyi olur. XDA'da konuyu takipte kalmak lazım.

Hocam en azından yeni arayüzü verseydi. Note 5'e Marshmallow ile gelmişti. Nougat kalsın, isteyen yok :)
Aslinda ucuz yirttik.nougato verse bizim cihazlari tam gomerdi samsung.bende sizle ayni fikirdeyim yeni arayuzu tema ozelligini verip bizi stabil marshmallowda biraksa idi keske

Fikretkirsan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihaz satın almıycam ablamda var A5 benden Note 4 ü istiyor o yüzden sordum birde güncelleme benim için çok önemli A5 in de 7.0 Noguat ı alması önemli bir etken

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Sizce Note 4 910F den A5 2016 ya geçilir mi? A5 in tasarımı ekran kasa oranı filan gözüme daha iyi geldi
Hocam mecburi bir durum yok ise yas almis attan inip genc essege binmek gibi biirsey bu..yada 2014 bmw den inip 2016 clio ya binmek gibi;)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Peki Note 4 alıcakmı 7.0 Noguat ı
Almayacakda sen fikrimizi sordun bizde soyledik dostum.. cok canim isterse ilerde custom vurur note 4 ile de gecerim nougata .
sunu unutma yalniz ne olursa olsun note serisi amiral gemi a serisi orta sinif bir segment.karar senin hangisinde mutlu olacaksan onu al...

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Samsung Members kullananan var mi bilmiyorum. Ama tavsiye ederim basarili bir uygulama olmus. Link paylasiyorum denemek isteyen olursa diledigi surumu indirip bakabilir:

You searched for Samsung members - APKMirror

Uygulama Hakkinda:
Cihaz bilgi ve bakimiyla ilgili detaylari bulabildiginiz bir uygulama. Oradan oto ayar da yaptirabiliyorsunuz. Pil, ram, ekran vs..
Bir diger basarili uygulama ise; Lenka. Google play uzerinden bulabileceginiz, siyah-beyaz fotograf cekmeyi sevenler icin yapilmis. Bu anlamda daha detayli uygulama isterseniz Hypocam var markette.

Son düzenleme:

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
V0BLPn.png

9Qb5gk.png

z3yV3Y.png

Ekran süresini ve pil kullanımını sormuştunuz. Bugün aldığım süreler. Tarayıcı, Whatsapp, Google Market kullanıldı. Bunun dışında bir kaç telefon içerisinde işlem. Sadece mobil veri kullanıldı (3g/3g+). Ama yoğun olarak Whatsapp ve tarayıcı kullandım. Bu benim standart kullanımım. Yoğun kullanırsam ki baya zorluyorum bazı zamanlar tahminen söylüyorum; çok rahat 1 gün kullanırım cihazı üstüne de çok iyi ekran süresi alırım. Bir de ben %15'e kadar olanı hesap ederim %1'e kadar kullansam zannediyorum 6 buçuk saat ekran süresi alırım. Yazılım olarak nougat kullanıyorum daha iyileştirme yaması almadı. Bu arada arayüz nougat ile çok hızlı. S8'i görmüşsünüzdür muhakkak o hızın 1 tık altında şuanki yazılım durumuyla. @MevlutOrhanTr

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Aslinda ucuz yirttik.nougato verse bizim cihazlari tam gomerdi samsung.bende sizle ayni fikirdeyim yeni arayuzu tema ozelligini verip bizi stabil marshmallowda biraksa idi keske
İşlevsellik önemli aslında. Android Sürümü çok bir şey ifsdr
Peki Note 4 alıcakmı 7.0 Noguat ı
Almayacak fakat arkadaşın dediği gibi 2014 BMW'yi satıp 2017 clio almak gibi bişey gerçekten :) Ben tarafsız olarak Note 4u tercih ederim çünkü Android Sürümü daha yeni olunca telefon uçmuyor veya eşsiz bir şeye donusmuyor. Temel etkenler yine cpu ve gpu gücü.
V0BLPn.png

9Qb5gk.png

z3yV3Y.png

Ekran süresini ve pil kullanımını sormuştunuz. Bugün aldığım süreler. Tarayıcı, Whatsapp, Google Market kullanıldı. Bunun dışında bir kaç telefon içerisinde işlem. Sadece mobil veri kullanıldı (3g/3g+). Ama yoğun olarak Whatsapp ve tarayıcı kullandım. Bu benim standart kullanımım. Yoğun kullanırsam ki baya zorluyorum bazı zamanlar tahminen söylüyorum; çok rahat 1 gün kullanırım cihazı üstüne de çok iyi ekran süresi alırım. Bir de ben %15'e kadar olanı hesap ederim %1'e kadar kullansam zannediyorum 6 buçuk saat ekran süresi alırım. Yazılım olarak nougat kullanıyorum daha iyileştirme yaması almadı. Bu arada arayüz nougat ile çok hızlı. S8'i görmüşsünüzdür muhakkak o hızın 1 tık altında şuanki yazılım durumuyla. @MevlutOrhanTr
4G ve H+ arasında şarj açısından fark var mi hocam? Yoksa bulunduğun bölgede çekmiyor diye mi kullanmiyorsun?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
İşlevsellik önemli aslında. Android Sürümü çok bir şey ifsdr

Almayacak fakat arkadaşın dediği gibi 2014 BMW'yi satıp 2017 clio almak gibi bişey gerçekten :) Ben tarafsız olarak Note 4u tercih ederim çünkü Android Sürümü daha yeni olunca telefon uçmuyor veya eşsiz bir şeye donusmuyor. Temel etkenler yine cpu ve gpu gücü.

4G ve H+ arasında şarj açısından fark var mi hocam? Yoksa bulunduğun bölgede çekmiyor diye mi kullanmiyorsun?

Merkezde oturuyorum ama 4.5g 1-2 kademe cekiyor. Baktim 3g hizi da bana yetiyor oyle biraktim. Eger 4.5g iyi hale gelsin cok daha fazla pil omru sunuyor. Cunku sebeke sinyali sabit. Ama 3g de oyle degil habire oynuyor haliyle pili fazla kullanmis oluyor.

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Merkezde oturuyorum ama 4.5g 1-2 kademe cekiyor. Baktim 3g hizi da bana yetiyor oyle biraktim. Eger 4.5g iyi hale gelsin cok daha fazla pil omru sunuyor. Cunku sebeke sinyali sabit. Ama 3g de oyle degil habire oynuyor haliyle pili fazla kullanmis oluyor.
Anladım hocam, sağ olasın.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Kaça gitti? Ben de satılığa çıkardım. Geçen letgo dan biri yazmış. 800 e bırakır mısın demiş :). Ne dicen? Samsung cihazlarını 2. Elde bu hale getirdi.

Cok temiz olmasina ragmen bulundugum sehirde 800'e gitti. Samsung'un ikinci eli kotu oluyor malesef. Iphone da kafan rahat o konuda. Sizin cihaz ne durumda peki? :)
1.350 liralik fiyat var sanirim o size ait? İzmir de gorunuyor.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Cok temiz olmasina ragmen bulundugum sehirde 800'e gitti. Samsung'un ikinci eli kotu oluyor malesef. Iphone da kafan rahat o konuda. Sizin cihaz ne durumda peki? :)
1.350 liralik fiyat var sanirim o size ait? İzmir de gorunuyor.
Aynen benim. Hayal oldu tabi o fiyat... Ama 1000 tl altina da olur mu bu cihaz? Insan kiyamiyor...
Bi telefoncu 900 tl ye alirim cok temiz bakmissin dedi.
Bi daha Samsung almam ya. Saglam telefon uret ama destek verme. Sonra 2.elde vestel Venus fiyatina sat.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Samsung Members kullananan var mi bilmiyorum. Ama tavsiye ederim basarili bir uygulama olmus. Link paylasiyorum denemek isteyen olursa diledigi surumu indirip bakabilir:

You searched for Samsung members - APKMirror

Uygulama Hakkinda:
Cihaz bilgi ve bakimiyla ilgili detaylari bulabildiginiz bir uygulama. Oradan oto ayar da yaptirabiliyorsunuz. Pil, ram, ekran vs..
Bir diger basarili uygulama ise; Lenka. Google play uzerinden bulabileceginiz, siyah-beyaz fotograf cekmeyi sevenler icin yapilmis. Bu anlamda daha detayli uygulama isterseniz Hypocam var markette.
Bu uygulamayı ben daha önce denedim. Biraz kullanıp sonra silmiştim.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Aynen benim. Hayal oldu tabi o fiyat... Ama 1000 tl altina da olur mu bu cihaz? Insan kiyamiyor...
Bi telefoncu 900 tl ye alirim cok temiz bakmissin dedi.
Bi daha Samsung almam ya. Saglam telefon uret ama destek verme. Sonra 2.elde vestel Venus fiyatina sat.

Bende istemeye istemeye sattim. Telefoncular temiz bulunca bayram ediyorlar dusuk fiyattan aliyoruz diye. Aynen katiliyorum. 900'e cikarin elden derim. Vodafone 1.200'e aliyor kampanya ile.
Bu uygulamayı ben daha önce denedim. Biraz kullanıp sonra silmiştim.

Nougat ile birlikte geldi bana. Devredisi da birakilmiyor. Cokta onemli bir sey degil ama kullanan olur dusuncesi ile paylasayim dedim.
@Monde55 Hocam nerelerdesiniz? :)

Musa06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Smart switch ile telefonu yedekleyebilen var mı? Eskiyen gayet güzel yedekliyordu fakat son zamanlarda yedekleme aşamasında yedekliyor gibi gözüküyor yedekleme bittikten sonra toplam 22 kb yedekleme çıktı diyor. Bazı kategoriler Sarı ünlem şeklinde hata geliyor, bazı kategoride ise veri olmasına rağmen veri olmadığı için yedeklenmedi diyor. Samsung müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, uzaktan destek ile bağlandılar fakat yine yaptığımdan başka bir şey yapmadılar.

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
V0BLPn.png

9Qb5gk.png

z3yV3Y.png

Gercekten süresi iyiymiş :) Suan gametuner de fps cozunurluk 30 20 üzerine parlaklık tahminen %30 ve tasarruf açık şekilde 7.saati zor ediyorum.Hızlı kullanmaya kalksam 4 saat anca :) Bilgilendirme için teşekkürler

Bu arada ben cihazı kilifindan cikartmamisim,ekran koruyucu var tertemiz darbe falan hiç yok.Benden 800 é al 1200 é sat.Akrabaya 1600 tl ye verebilirsem anında s7 EDGE Alaçam veya bekleyip zen Zoom 3 alacam.Yoksa kendimce 800 tl vermektense bozuluncaya kadar kullanırım :)

Son düzenleme:

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Gercekten süresi iyiymiş :) Suan gametuner de fps cozunurluk 30 20 üzerine parlaklık tahminen %30 ve tasarruf açık şekilde 7.saati zor ediyorum.Hızlı kullanmaya kalksam 4 saat anca :) Bilgilendirme için teşekkürler

Hep soyluyorum 6.0.1 Note 4'e yaramadi. 5.1.1 son surumune gecin cok rahat 5-5 bucuk saat ekran suresi alirsiniz %15'e gelene kadar :). Birazda burada etken arayuz tabiki. Yanlis bilmiyorsam S7 experience 8 kullaniyor. S8'de ise experience 8.1 var. Yeni arayuzu cok basarili buldum. Rica ederim.

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
bana öyle geliyorki güncrllemeyi verecek samsung.insaallah yanılmıyorumdur.cünkü apple ile sidik yarıstırmaya basladı fiyat ve malzeme kalitesi bakımından.guncellemedede yerlesik smsung guncelleme vermiyor algısını degiltirmek isteyecektir.bir de note7 faciası yaşandı üstüne.mantıklı düşününce s8 piyasaya falan cıkınca note 8 falan tanıtılınca note4 e de bir guncelleme verir gibi geliyor

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Herşeyi aynı ya. Soldaki Tab s2 sağdaki note 4
f7ae44541e1d26b52fe8e8d2d2778a04.jpg
Hocam sistemler ayni dediginz gibi samsug istese verir ve catir catirda calistirir..ama satis politikasi yuzunden ben umutsuzum..ayrica note 8 ciktigi zaman fiyati ucuk olacak bize nougat verirse bu kitleden musteri kapamam ben diye dusunecektir...ins sasirir ve verir.ama note 5 de bile stabil sonuclar vermemis kisiye gore degisen sorunlar var...eger cihazlar icin hayirli olacaksa versin yok bizi yeni cihaza dayatma icin vereceksede vermesin..

Birde dostum bu yigit bey yigit bey kimdir..sence sozunun koredeki samsung yonetim kurulunda gecerliligi varmidir...hatta kore deki sirkette onu taniyan varmidir..hic sanmiyorum.o yuzden onu cozum getirebilecek merci gibi cok gozde buyutmemek lazim bence

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Nougat değilde yeni arayüzle kapanışı yapabilirler Note 5 e geldide noldu sanki herkes şikayetci :(