hangi cihaz buCihaz elime ulasti arkadaslar. Almak isteyen olursa gozu kapali alinacak cihaz. Note 4 ile arasinda ciddi farklar var. Biraz istahlandirayim sizleri belki alan olur.![]()
hangi cihaz bu
hayırlı olsun,gule gule kullan,cihaz harbiden guzel herseyi ile ama benim için onemli kriterler var,çıkarılabilen pil ve kalem..note 4 den cok memnunum,s7 edge saglam cihaz ama, net..S7 Edge
hayırlı olsun,gule gule kullan,cihaz harbiden guzel herseyi ile ama benim için onemli kriterler var,çıkarılabilen pil ve kalem..note 4 den cok memnunum,s7 edge saglam cihaz ama, net..
Evet bizim ailemizzde de bir tane note 3 var ve sorunsuz çalışıyor dediğiniz gibi.4.4 te çalışmıyordu 5.1de de çalışmıyor. Eski uygulama ve yeni uygulama fark etmiyor.
Eşimin note3 te sorunsuz. Klimanın kumandası bozulmuştu. Hemen ayarlayıp günlerce kullandık.
Note4te ayarlanıyor ama sonra kullanmak gerektiğinde çalışmıyor.
valla bu kozılotesı calısmama problrmi dısında cihazdan cok memnunum ama bu sorun mide bulandırıyor resmen,cozum bulan varmı ya da fix dosyası bulan bilen varmı arkadaslarBenim IR çalışıyor ilk günden beri, sıkıntı yok.
Güle güle kullan kardeşim.Cihaz elime ulasti arkadaslar. Almak isteyen olursa gozu kapali alinacak cihaz. Note 4 ile arasinda ciddi farklar var. Biraz istahlandirayim sizleri belki alan olur.![]()
Güle güle kullan kardeşim.
Ben Spen i çok kullanıyorum. Yani benim için ihtiyaç. O yüzden NOTE serisinden kolay vazgeçemiyorum.
Aslında NOTE 4 bana fazlasıyla yetiyor. Ama ileride tabi nasıl bir durum olur bilmiyorum.
Birde Samsung yapacağı kampanyayı bi açıklasa ona göre şekillenecek durumlar.
Samsung un Türkiye sorumlusunun daha önceki açıklamalarında vardı. Ama ne zaman yapılacağına dair net bir tarih söylenmemişti. Bekliyoruz bakalım.Tesekkur ederim hocam. Aynen tercih meselesi. Yenilenmis note 7 cikacak piyasaya deniyor haberlerde ama ulkemizde olur mu onu da gorecegiz. Belki o zaman gecis yaparsiniz. Kampanya yapilacagi kesin mi?
Samsung un Türkiye sorumlusunun daha önceki açıklamalarında vardı. Ama ne zaman yapılacağına dair net bir tarih söylenmemişti. Bekliyoruz bakalım.
Arkadaslar neden Note 4 kulubunu sabit konuya tasitmiyorsunuz? S8 ve s8 plus birlestirilebilir tek cati altinda. Sizlerede yer acilir boylelikle. Hala yogun kullanici kitlesine sahip bir cihaz. Moderatorle irtibata gecip yardimci olmasini isteyebilirsiniz. Unutulmaya yuz tutmus konular arasina sokuluyor.
dex nedi,bixby nedir diye sabit konu mu olur zaten ? Bixby ülkemize en erken 2018 de türkçe olarak gelecek dedi tansu bey buna rağmen o konuyu sabite alıp bizim var olan sorun vb işlerimizi geri plana atmak çok garip geldi.Samsungun yaptığı politikayı SDNdende görüyoruz
Bu arada hayırlı olsun hocam.Pil süresi hakkında yüzde kaç parlaklıkla kaç saat ekran süresi veriyor yani note 4 e göre iyi mi süresi ?
Arkadaslar neden Note 4 kulubunu sabit konuya tasitmiyorsunuz? S8 ve s8 plus birlestirilebilir tek cati altinda. Sizlerede yer acilir boylelikle. Hala yogun kullanici kitlesine sahip bir cihaz. Moderatorle irtibata gecip yardimci olmasini isteyebilirsiniz. Unutulmaya yuz tutmus konular arasina sokuluyor.
dex nedi,bixby nedir diye sabit konu mu olur zaten ? Bixby ülkemize en erken 2018 de türkçe olarak gelecek dedi tansu bey buna rağmen o konuyu sabite alıp bizim var olan sorun vb işlerimizi geri plana atmak çok garip geldi.Samsungun yaptığı politikayı SDNdende görüyoruz
Bu arada hayırlı olsun hocam.Pil süresi hakkında yüzde kaç parlaklıkla kaç saat ekran süresi veriyor yani note 4 e göre iyi mi süresi ?
Bu sebepten söyledim zaten. Çok önemli internette bulunamayacak bir özellikten bahsedilmemiş. Bunu S8 kulübü içinde de konuşabilirler. Geri plana atılmasına müsaade etmeyin derim ben. Moderatörlerin yanlışı bana göre.
Teşekkür ederim. Sizinde gönlünüzce olsun inşallah. Şöyle söyleyeyim çok rahat 5 saat ekran süresi aldım 6.0.1 de. Tabi bu değer çok az kullanımlarla oldu. %15 olduğunda şarja taktım. Yoğun kullansam zannediyorum 6 saat ekran süresini de alırdım rahatlıkla. Dün akşam itibariyle Nougat'a geçirdim ve cihaz fazlasıyla akıcı hale geldi. Bakalım ekran süresi nasıl olacak. Tabi ki Note 4'e göre iyi sadece ekran süresi değil bir çok özellik açısından. Ama cihazınız size yetiyorsa sorunu da yoksa sadece keyfi bir duruma bağlı olarak değiştirmiş olursunuz. Şunu farkettim bir de.. B612 kamera uygulaması ile Note 4'te harika fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Bir de Camera fv-5 ile.. Bu uygulamalarla S7 ile çekilmiş kadar fark oluşuyor. Hele de ön kamerada hissediyorsunuz onu. Konuyu toparlayacak olursak; sorununuz yoksa alternatif uygulamalar ile Note 4'te güzel çekimler yapabilir kullanmaya devam edersiniz. Ama bendeki gibi ekran sararması, kamera odaklama sorunu gibi talihsizlikleriniz varsa değiştirir rahat edersiniz. Note 4 güçlü bir cihaz.
Düzenleme: Ekranı otomatikte kullandım 5 saat aldım. Daha pil oturmadığı için net bir şey söyleyemiyorum aslında.
Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü
konusu tekrar sabitlenmiştir.
Bu sebepten söyledim zaten. Çok önemli internette bulunamayacak bir özellikten bahsedilmemiş. Bunu S8 kulübü içinde de konuşabilirler. Geri plana atılmasına müsaade etmeyin derim ben. Moderatörlerin yanlışı bana göre.
Teşekkür ederim. Sizinde gönlünüzce olsun inşallah. Şöyle söyleyeyim çok rahat 5 saat ekran süresi aldım 6.0.1 de. Tabi bu değer çok az kullanımlarla oldu. %15 olduğunda şarja taktım. Yoğun kullansam zannediyorum 6 saat ekran süresini de alırdım rahatlıkla. Dün akşam itibariyle Nougat'a geçirdim ve cihaz fazlasıyla akıcı hale geldi. Bakalım ekran süresi nasıl olacak. Tabi ki Note 4'e göre iyi sadece ekran süresi değil bir çok özellik açısından. Ama cihazınız size yetiyorsa sorunu da yoksa sadece keyfi bir duruma bağlı olarak değiştirmiş olursunuz. Şunu farkettim bir de.. B612 kamera uygulaması ile Note 4'te harika fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Bir de Camera fv-5 ile.. Bu uygulamalarla S7 ile çekilmiş kadar fark oluşuyor. Hele de ön kamerada hissediyorsunuz onu. Konuyu toparlayacak olursak; sorununuz yoksa alternatif uygulamalar ile Note 4'te güzel çekimler yapabilir kullanmaya devam edersiniz. Ama bendeki gibi ekran sararması, kamera odaklama sorunu gibi talihsizlikleriniz varsa değiştirir rahat edersiniz. Note 4 güçlü bir cihaz.
Düzenleme: Ekranı otomatikte kullandım 5 saat aldım. Daha pil oturmadığı için net bir şey söyleyemiyorum aslında.
Oynadığım oyun clash of clans /royal,batak,2048 gibi güç gerektirmeyen oyunlar.Benim için önemli olan kamera ve bataryaydı.Note 4 ün bataryasını değiştirdikten sonra memnunum kısmen (game tuner sağolsun).Lakin gece çekimi doğal olarak son model telefonları görünce kötü geliyor1-2 hafta sonra batarya süresinin net sonucunu belirtirseniz çok memnun olurum
![]()
Arkadaslar uzun zamandir aktif degildim ama takipteyim sizi unuttum sanmayin.
Ben yari profesyonel mobil fotografciljk yapiyorum.ve tum resimleri note 4 ile cekiyorum..tabikj kamerasi yeni nesiller kadar iyi degil ama arastirmalarim ve tecrubelerim dogrultusunda bikac sey paylasmak istedim..noote 4 kamera gunduz cekimi icin son derece yeterli.egerki siz gunes isigini aciyi vs ayarlarsaniz ve ozelik ile titretmeden cekebilirseniz gunsuz yeni nesil kameralardan farkli sonuc almazsiniz inanin bana..bazi yerlerdede otomatik mod degil ve iso ve white balance yani beyaz dengesini manuel yapmalisiniz..yani gunduz cekiminde hakki ile cekerseniz assagi kalmaz...ama gece cekimlerinde basarisiz.sebebi diyafram araligi..ornek s7 de 1.7 diyafram araligi varken note 4 de 2.2...bu rakam kuculdukce daha iyi sonuc verir..buda isigin diyaframa girme derecesi diyeyim basitce..yani 1.7 diyafram mercekte daha iyi isik toplar ve gece daha iyi sonuc verir....selfie kamerasi ise maalesef berbat bence.ozellik ile dis cekim selfie gunes isigina gore arka planin parlamasi ve beyaz cikmasi sikintisi var.bunuda yone iso ayarinizi yada beyaz dengenizi dusurerek bir nebze daha iyi sonuc alabilirsiniz..bunla ben ugrasamam derseniz kismet artik isigin dususune kaldi sansinizayriyetten koseye gelen bolumde goruntu farkli cikabiliyor.yani
Arka kamera yeni nesil kameralarla ayni cekimi yapabilir ama gece cekiminde kesinlk ile basarisiz.ve selfie cekimi sansiniza kalmjs
Size onerecgim snapseed diye bir duzenleme programi var butun prifesyonel fotigrafcilar kulllanir indirin bir karistirin derim..
Uzun pozlama icinde @bb90 in soyledigi camera fv 5 son derece basarili.yalnjz gece cekimlerinde uzun pozlama haric o da yetersiz.cunku iso degeri dusuk cekim yapjyir..eger marketten lite ini degilde apk olarak pro sunu indirirseniz basarili olur.
Ayriyetten time lapse ye merakiniz varsa frame lapse indirip deneyin son derece mukemmel sonuclar veriyor..
Note 4 ile cektigim fotolara goz atmak isterseniz.instagram lvnt_homestore sayfasina birgoz atin lutfen..
Yazim Uzun oldu ama o kadar sureden sonra olsun bi kerelik)
leventsavaseri (@lvnt_homestore) • Instagram photos and videos
Ne demek dostum tabiki kullanabilirsinKıymetli bir yazı olmuş Levent abi. Kesinlikle katılıyorum. Snapseed kullanıyorum ve duruş ifadenize kadar profesyonel olarak iş yapabiliyorsunuz. Bu şekilde düşünüldüğünde hafife alınacak bir cihaz değil Note 4. Ayrıca daha öncede paylaşmıştınız hesabınızı bir çoğunu inceledim harika fotoğraflar olmuş. Pc için kullanabilirim müsaadeniz olursa indirip?Bu da ayrı bir yetenek, ellerinize sağlık. Hepsi birbirinden değerli..
Ne demek dostum tabiki kullanabilirsin
Bakalim bende esime yazin s7 edge almak istiyorum artik gece cekimlerini onunla yaparim bende)) 1.7 ile 2.2 arasinda rakamsal olarak az gorunsede bariz yuksek fark var...saglikli gunlerde kullanirsin ins sende
![]()