sercanalikaya
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 141
Mail uygulamasının apk si var mı?
Yüklendi ama sadece yüklendiPatlamazsın bişey olmazama muhtemelen yüklemez yüklüyomuş gibi yapar yüklenmedi der
![]()
Samsung Email 4.0.63-0 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirrorMail uygulamasının apk si var mı?
SwiftKey en iyisi yas6 klavyesi calisiyot arkadaslar,bence kurun,cok guzel
apk miror sitesindeki orjinal samsung klavyesi ama buSwiftKey en iyisi ya![]()
Link verebilirmisiniz [emoji4]s6 klavyesi calisiyot arkadaslar,bence kurun,cok guzel
Samsung keyboard 1.5.25 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirrorLink verebilirmisiniz [emoji4]
İzin vermiyor sanki indirmeye ??
İzin vermiyor sanki indirmeye ??
Ekli dosyayı görüntüle 19476
Kullanışlılığı açısından dedim hocam. Samsung'un klavyeleri kullanışlı gelmiyor nedense. SwiftKeyde kişiselleştirilmiş tahminler cok basarili.apk miror sitesindeki orjinal samsung klavyesi ama bu
Hata veriyorYüklendi ama sadece yüklendikullanilmiyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Samsung Email 4.0.63-0 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror
Bu klavyede Turkce dil destegi yok sanki. Bulabilen var mi?![]()
İşaretlediğim kısma tıklayıp devam edin.
Yeni mesaj atamiyorum. 5555 e mesaj atacam. Secemiyorum. Klavyeyi de yukledim . Onda da turkce dil destegi yok...Samsung Electronics Co., Ltd. APKs - APKMirror
buradan takip edebilirsin ama her apk uyumlu olmuyor note 4le kontrol etmen lazım...
Gerekmez hocamElbetde kardesim butun sorumluEkli dosyayı görüntüle 19480 luklar benim.risk edecem..Allah sizlerden 1000 defa razi olsun..cox soru sorduqum ucun üzür dilerim..son bir kez soruyorum baseband versiyasinin ayni olmasi şartmı?
Evet sikinti yok tek sikintisi kelime onermiyorS6 klavyeniz kuruldu mu arkadaslar
Klavyeniz bundan mi hocamEvet sikinti yok tek sikintisi kelime onermiyor
Bende kurdum problem yok.S6 klavyeniz kuruldu mu arkadaslar
Hocam nereden indirdiniz?Yeni s8 touchwizi suan note4 de bizzat test ediyorum gercekten cok hos
![]()
Rootluysan ancak mumkunati varHocam nereden indirdiniz?
S Pen desteği yok değil mi?Yeni s8 touchwizi suan note4 de bizzat test ediyorum gercekten cok hos
![]()
S Pen desteği yok değil mi?
İyimişAod destegi bile mevcut![]()
Aynen bunu ben de beceremedim. Dediğin gibi manuel olarak numara girilmiyor. Ya da biz bulamadık.Yeni mesaj atamiyorum. 5555 e mesaj atacam. Secemiyorum. Klavyeyi de yukledim . Onda da turkce dil destegi yok...
![]()
Bulana ödül verilmeliİyimişArayüz gayet hoş duruyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Aynen bunu ben de beceremedim. Dediğin gibi manuel olarak numara girilmiyor. Ya da biz bulamadık.
nu ben de beceremedim. Dediğin gibi manuel olarak numara girilmiyor.Yeni mesaj atamiyorum. 5555 e mesaj atacam. Secemiyorum. Klavyeyi de yukledim . Onda da turkce dil destegi yok...
![]()
Arayüzle uyuşmazlık var diye tahmin ediyorumBulana ödül verilmeli![]()