Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Good lock kullanan arkadaşlar vardı. Bu güncellemelerle mesela bildirim geldiğinde app side bar in otomatik açılma sorunu, şarjın hızlı tükenmesi, ısınma vb sorunlar devam ediyor mu?

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Good locku tavsiyem yüklemeyin arkadaşlar.Ben merak ettim yükledim 1 kere kötü sonuç aldım.Yeni sürüm iyi dediler yükledim o da laglı idi (note 5 ile uyumlu olduğundan note 4 e gitmiyor)...Üstüne good lock u kaldırdığımda telefonda kilit ekranını açtığımda ghost screen oluyordu.Kilit ekranındaki yazılar falan 2 3 saniye sonra siliniyor.Format,fabrika ayarı falan işe yaramıyor.Güncellemeden sonra ancak telefon eski haline döndü.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Good lock kullanan arkadaşlar vardı. Bu güncellemelerle mesela bildirim geldiğinde app side bar in otomatik açılma sorunu, şarjın hızlı tükenmesi, ısınma vb sorunlar devam ediyor mu?
Aslında uzun zamandır kullanıyordum. Fakat son güncellemeyi yaptıktan sonra telefon bir ara dondu. Sonra cihaz yeniden açılacaktır yazdı. Bende kabul ettim. Tabi açıldıktan sonra eski bildirim ekranı geldi. Bu arada uygulamalardan Good Lock ı aradım.Fakat yerinde yeller esiyordu.
Şuan eski bildirim ekranına devam ediyorum.
Yeni sürümü çıkarsa tekrar denemeyi düşünüyorum.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Good locku tavsiyem yüklemeyin arkadaşlar.Ben merak ettim yükledim 1 kere kötü sonuç aldım.Yeni sürüm iyi dediler yükledim o da laglı idi (note 5 ile uyumlu olduğundan note 4 e gitmiyor)...Üstüne good lock u kaldırdığımda telefonda kilit ekranını açtığımda ghost screen oluyordu.Kilit ekranındaki yazılar falan 2 3 saniye sonra siliniyor.Format,fabrika ayarı falan işe yaramıyor.Güncellemeden sonra ancak telefon eski haline döndü.
Değişmemiş demek ki. Ben de denemiştim son sürümü. Aynı sorunlar vardı. Good lock testinden de geçemedi cihazımız , ne dandik bisi bu note 4 ya :-)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaşlar günaydınlar.
Son güncellemeyi yapan arkadaşlardan birisi telefonunda yüklü olan
Google Play Hizmetleri nin sürüm numarasını buraya yazabilir mi?
Teşekkürler.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar günaydınlar.
Son güncellemeyi yapan arkadaşlardan birisi telefonunda yüklü olan
Google Play Hizmetleri nin sürüm numarasını buraya yazabilir mi?
Teşekkürler.
Gunaydin dostum..
5ad0ce40ea4a765857a90da3c58fef7a.jpg

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
en cok pil harciyam zikkim bu zaten,google bununla bizim hakkimizda herseyi topluyor,belki arka planda ses kaydi,kameradan goruntu,gps den yerimizi an be an takip ediyor,google nin casusu resmen

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bende dün yükledim. Fakat mevcut kullandığım internet uygulamasından bir farklılık göremedim. Dolayısıyla da sildim. Acaba benim farketmediğim birşeyler var mı?
Baska yeni bir uygulama gibi cikiyor menude..yani eskisi guncellenmiyor...ayri uygulama gibi dusun dostum..benim tek farkettigim film sitelerindeki videolar daha cabuk aciyor.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Baska yeni bir uygulama gibi cikiyor menude..yani eskisi guncellenmiyor...ayri uygulama gibi dusun dostum..benim tek farkettigim film sitelerindeki videolar daha cabuk aciyor.
Ayrı olduğunu bende farkettim. Fakat biraz kullanınca bizim kullandığımızdan bir farklılık göremedim. Neyse olmazsa bir ara tekrar denerim.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bende dün yükledim. Fakat mevcut kullandığım internet uygulamasından bir farklılık göremedim. Dolayısıyla da sildim. Acaba benim farketmediğim birşeyler var mı?

Sorunlarin cozuldugu ve biraz daha hiz katilmis bir uygulama olmus. Bildiginiz uzere beta zaten. Tam surume gectiginde cok daha iyi hale gelecegini dusunuyorum.

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
gelmemesi icin tek sorun 2 guncelleme almis olmasi,baska bir neden yok,cikali 2 yili gecmesi olayi uymuyor,cunku 2 yil gecmeden nougat duyurulmustu,birde onceki amiral gemilerinden 3 buyuk guncelleme alan modeller de var yanlis hatirlamiyosam,note2 ve s5 uc kez almisti

irkaratas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bu gün yapamadığımız hangi özellik gelir , bu kadar önemsiyoruz.