Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

memet kzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar size bir sorum var cynogenmod yükledm ve stock roma geri dönemiyorum. kullandığım model n910c ben n910cq olan bi telefondan recovery yapsam kendi telefonuma yüklesem çalışır mı ?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
merhaba arkadaşlar size bir sorum var cynogenmod yükledm ve stock roma geri dönemiyorum. kullandığım model n910c ben n910cq olan bi telefondan recovery yapsam kendi telefonuma yüklesem çalışır mı ?
Sammobile dan c olan romu indir odin ile at..yada yesilcin de falan vardir oradan indir.belki smart switch den kurtarma ile de yapabilirsin .pilin arkasindaki seri no yu falan girerek.eger bunlardan birini yaptikdan sonra tel acilmaz devamli acilos ekrajinda kalirsa 3 er defa wipe lari yap sonra tekrar ac duzelir..ben birkac defa bu 2 yontemlede duzeltmis idim

memet kzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sammobile dan c olan romu indir odin ile at..yada yesilcin de falan vardir oradan indir.belki smart switch den kurtarma ile de yapabilirsin .pilin arkasindaki seri no yu falan girerek.eger bunlardan birini yaptikdan sonra tel acilmaz devamli acilos ekrajinda kalirsa 3 er defa wipe lari yap sonra tekrar ac duzelir..ben birkac defa bu 2 yontemlede duzeltmis idim

sammobile xda yeşilcin ve googledaki neredeyse bütün forum sitelerini denedm yardım postu açtım fakat hiçbir yararı olmadı sayısız rom denedm sayısız stock rom indirdim olmadı. cynogenmod dışında bir rom kurulmuyor zaten şu an açılırkende üst tarafta kernel is not seandroid enforcing felan yazıyor odinde stock rom atarken fail veriyor 4 dosya ve pit olanlarıda yükledm olmuyo son çarem bu kaldı etrafımda note 4 kullanan arıyorum bu yolu denemek için son çarem bu kaldı. telefonculara da götürdüm samsung türkiye telpa kvk onlarda yardımcı olamadı :(

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
sammobile xda yeşilcin ve googledaki neredeyse bütün forum sitelerini denedm yardım postu açtım fakat hiçbir yararı olmadı sayısız rom denedm sayısız stock rom indirdim olmadı. cynogenmod dışında bir rom kurulmuyor zaten şu an açılırkende üst tarafta kernel is not seandroid enforcing felan yazıyor odinde stock rom atarken fail veriyor 4 dosya ve pit olanlarıda yükledm olmuyo son çarem bu kaldı etrafımda note 4 kullanan arıyorum bu yolu denemek için son çarem bu kaldı. telefonculara da götürdüm samsung türkiye telpa kvk onlarda yardımcı olamadı :(
Bir smart switch den de dene o zaman yaziliim kurtarma menusunden.bende bir kere donememisdim oradan en son oldu idi zorlayarakdan...eger o da olmaz ise @isyankar42 arkadasa sor o tecrubelidir bayagi indir kaldirda..

memet kzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir smart switch den de dene o zaman yaziliim kurtarma menusunden.bende bir kere donememisdim oradan en son oldu idi zorlayarakdan...eger o da olmaz ise @isyankar42 arkadasa sor o tecrubelidir bayagi indir kaldirda..

onuda bugün denedm fakat desteklenmeyen cihaz tipi diyor. tamamen umutsuz vakayım cynogenmode yüklemek isteyenler bunu okusunda onların başına gelmesn.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
onuda bugün denedm fakat desteklenmeyen cihaz tipi diyor. tamamen umutsuz vakayım cynogenmode yüklemek isteyenler bunu okusunda onların başına gelmesn.
Kardeş kurulum yapmadan önce o kadar yalvarıyoruz efs yedeğini alın diye:(((

Normalde efs dosyası romlar tarafından değiltirilmez ama cm rom bunu değiştirebiliyor ve kendine göre uyarlayabiliyor ve siz bu aşamadan sonra samsung romlarına geçemiyorsunuz geçseniz bile şebeke çalılmıyor çünki imei bozulmuş oluyor...

Ama herşey gibi bununda bi çözümü var bilgisayardan bazı programlar ile kendi efs klasörünü oluşturabilirsin kaynağı bulabilirsem burada paylaşırım.(kaynak ingilizcedir)

memet kzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş kurulum yapmadan önce o kadar yalvarıyoruz efs yedeğini alın diye:(((

Normalde efs dosyası romlar tarafından değiltirilmez ama cm rom bunu değiştirebiliyor ve kendine göre uyarlayabiliyor ve siz bu aşamadan sonra samsung romlarına geçemiyorsunuz geçseniz bile şebeke çalılmıyor çünki imei bozulmuş oluyor...

Ama herşey gibi bununda bi çözümü var bilgisayardan bazı programlar ile kendi efs klasörünü oluşturabilirsin kaynağı bulabilirsem burada paylaşırım.(kaynak ingilizcedir)

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. normalde recoverysiz iş yapmam ama unutkanlığıma geldi :(
forum kurallarını bilmiyorum ama ben şöyle bişey bulmuştum. [n910c] go back to stock rom from cm13. [bootloop/ imei/network problem fixed 100%] bundan mı bahsettiniz acaba ?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Abi henüz öneri yok. Sadece, bir kaç ay içinde model yükseltme yönünde sadece note 4 ve s5 için kampanya yapacaklar gibi. Bu da kesin değil ama fikir olarak ortaya koymuşlar...

Bilgilendirme icin tesekkurler. Yapsalar iyi olur ama pekte umitlenmeyeyim.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaşlar iyi günler.
Bütün note 4 kullananlara bir sorum olacak.
128 gb micro sd kart kullanan var mı?
Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?
Teşekkürler.

Musa06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Samsung'un çıkardığı ''Good Lock'' uygulaması mağazada neden yok bilen var mı?

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaşlar iyi günler.
Bütün note 4 kullananlara bir sorum olacak.
128 gb micro sd kart kullanan var mı?
Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?
Teşekkürler.
Burda bizim kullanımımız deyil senin ne amaçla kullanacağın önemli eğer uygulamaları sd karttan kullanacaksan farklı sd kartı ram olarak kullanacaksan farklı fotoğraf vb seyler depolayacaksan farklı bir sd card öneririrz

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Burda bizim kullanımımız deyil senin ne amaçla kullanacağın önemli eğer uygulamaları sd karttan kullanacaksan farklı sd kartı ram olarak kullanacaksan farklı fotoğraf vb seyler depolayacaksan farklı bir sd card öneririrz
Benim merakım note 4 için 128 gb depolama olarak kullanacağım uyumlu bir micro sd kullanan arkadaş denk getirmek. Özellikle şuan kullanılan denenmiş olması önemli.

dxMurphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Note 8 için bi kampanya yaparlarsa gerçekten iyi olur. J serisi falan bedava verseler kullanmam

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Lolipoptan itibaren android sürümü arttıkça sürğm stabilitesi attı yami nougat marshelow dan kat kat daha stabil gelecek bir sürüm...

Bu yüzden 6.0 ı destekleyip 7.0 ı desteklememe durumu imkansız
telefon buyuk ihtimal kasacaktır. Zaten vermeleride saçma oluyor arkadaşlar. Ticaret döngüsünde bu kadar olur anca. Bir telefon firması size 3 4 sene destek verirse kazanc seviyesi düşer. 3 4 sene destek verip de telefonun pilini, ve kasılıp donmasınıda sağlayabilirler. Kısacası ya guncelleme kesilir telefonunuzu son haliyle kullanırsınız yada guncelleme ile bozarlar. Kapitalizm win.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
7 gelecek mi Note 4'e yada Rom çıktı mı ?

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
j7 daha yeni bir telefon bundsn gönderirler. Note 4 3 sene oldu. Ben note 5 kullanıyorum açıkçası 7.0 son diyorum. en fazla 2 sene guncelleme destegi veriliyor.
Tansu yegenin açıklamasında note 4 testleri geçemedi yazıyor biliyorum eski olduğu için vermediklerini. İnsanları niye salak yerine koyuyolar onu soruyorum

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Tansu yegenin açıklamasında note 4 testleri geçemedi yazıyor biliyorum eski olduğu için vermediklerini. İnsanları niye salak yerine koyuyolar onu soruyorum
testi ben yapmadım belkide geçmemiştir. Ancak her zaman en iyi kılıfı söylemek zorunda. En iyi kılıfta geçememesi.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
testi ben yapmadım belkide geçmemiştir. Ancak her zaman en iyi kılıfı söylemek zorunda. En iyi kılıfta geçememesi.
Note 4 e kılıf aramasinlar piyasada kılıf da kalmadı zira :-/
Bu arada note 5 Teknosa fiyatı 3000 TL olmuş. S7 edge 3600 tl filandi.
Bize note 5 I kampanyada sunarlar ama en az 1500 isterler gibime geliyor...O da seneye güncelleme almayacak yani testleri geçemeyecek :-) Fiyatı çöp olur.
Bilemedim...

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Note 4 e kılıf aramasinlar piyasada kılıf da kalmadı zira :-/
Bu arada note 5 Teknosa fiyatı 3000 TL olmuş. S7 edge 3600 tl filandi.
Bize note 5 I kampanyada sunarlar ama en az 1500 isterler gibime geliyor...O da seneye güncelleme almayacak yani testleri geçemeyecek :) Fiyatı çöp olur.
Bilemedim...
oyle seneye note 5 te almaz büyük bir ihtimal. 2 seneyi doldurmus oluyor note 5 bu sene. valla efsane memnunum ister almasın güncelleme. android 7 adam gibi gelsin yeterli ben hic rom falan uğraşmam çünkü android aldığım gibi kullanıyorum.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Benim sarj kablomda sikinti var.duzlestireyim derken sanirim bir kopukluk oldu .hizli sarj etmiyor hatta bazen 3 -4 barem sarj edip kaliyor oyle..garantim devam ediyor acaba servise gitsem bu calismiyor falan diye degisim yaparlarmi sarj cihazini..garanti kapsarmi basina gelen varmi arkadaslar

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Benim sarj kablomda sikinti var.duzlestireyim derken sanirim bir kopukluk oldu .hizli sarj etmiyor hatta bazen 3 -4 barem sarj edip kaliyor oyle..garantim devam ediyor acaba servise gitsem bu calismiyor falan diye degisim yaparlarmi sarj cihazini..garanti kapsarmi basina gelen varmi arkadaslar
degistirirler tabiki garantin varsa git hallet