Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Arkadaşlar kamera uygulamasının sürümünü yükseltmek için apk mirror sitesinden samsung camera apk sını indirdim fakat güncellemeyle beraber flaş ın çalışmadığı için ayarlardan fabrika sürümüne dönderdim ve durduruldu hatası alıyorum nasıl çözebilirim

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaşlar kamera uygulamasının sürümünü yükseltmek için apk mirror sitesinden samsung camera apk sını indirdim fakat güncellemeyle beraber flaş ın çalışmadığı için ayarlardan fabrika sürümüne dönderdim ve durduruldu hatası alıyorum nasıl çözebilirim
Günaydın arkadaşlar.
Uygulama yöneticisinden güncellemeyi silmek istediğiniz uygulamayı seçip sağ üst köşedeki 3 noktadan güncellemeleri kaldır denemeniz yeterli olacaktır.

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Günaydın arkadaşlar.
Uygulama yöneticisinden güncellemeyi silmek istediğiniz uygulamayı seçip sağ üst köşedeki 3 noktadan güncellemeleri kaldır denemeniz yeterli olacaktır.
Hocam belirtmiştim zaten dediğinizin aynısını yaptım yaptıktan sonra durduruldu hatası almaya başladım zaten

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Hocam belirtmiştim zaten dediğinizin aynısını yaptım yaptıktan sonra durduruldu hatası almaya başladım zaten
Zaten oradaki yorumlarda note 4 lerde sikinti ciktigi ve herkezin hata aldigi note 4 kullanicilarinin yorumlarinda yaziyor.bende onlari okuyup vazgecmis idim..sanirim gozunden kacmis..istersen oradaki yorumlari bir oku cozume ulasan varmi diye yada fabrika ayarlarina dondur

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Müzik dosyasında arka plana resim geldi otomatik onu nasıl gidiyor yada kaldiricaz

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaslar hizli sarj ederken.sarjin uc kismi ates gibi oluyor 2 gundur.yada ben daha once dikkat etmedim sizde boyle bir durum varmi..

ayriyetten hizli sarj yazmasi na ragmen hizlida etmiyor....gecen bukulen kabloyu acmis idim duzeltmek icin acaba kabloya zararmi verdim bilemedim..

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaslar hizli sarj ederken.sarjin uc kismi ates gibi oluyor 2 gundur.yada ben daha once dikkat etmedim sizde boyle bir durum varmi..

ayriyetten hizli sarj yazmasi na ragmen hizlida etmiyor....gecen bukulen kabloyu acmis idim duzeltmek icin acaba kabloya zararmi verdim bilemedim..
Bendede olmuştu 2 saatte %20 falan doluyordu kabloyu değiştirdim düzeldi

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347

Bence de kablodan olabilir. Birkaç defa daha deneyip aynı sıkıntının devam etmesi halinde yeni kablo alınabilir. İyi akşamlar.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Yav moral bozan adam oldum ama Tansu Abem twitter da bi kullanıcıya sevk etmiş. Orda da en önde güncelleme takvimi var. Bize yok abi. Bize ve s5 e özel bölüm ayırmışlar. Ahanda o kısım
ff593801bdc7e9a3c161164560f184d1.jpg

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Yav moral bozan adam oldum ama Tansu Abem twitter da bi kullanıcıya sevk etmiş. Orda da en önde güncelleme takvimi var. Bize yok abi. Bize ve s5 e özel bölüm ayırmışlar. Ahanda o kısım
Bizim cihazlar istenilen performansı vermiyormuş ( j serisi veriyor sanıyorum ) değiştirme kampanyası falan filan yapacaklarmış . Ver note 4 u al j7 yi filan :-)))

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Hadi gecmis olsun...:)) bide bizi yeni cihazlara gecirmek icin kampanya yapacaklarmis;)))))))))

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Hadi gecmis olsun...:)) bide bizi yeni cihazlara gecirmek icin kampanya yapacaklarmis;)))))))))
Bunlar mesela note 5 e geçirirler , gecirinceye note 5 in de güncelleme vadesi dolar :-)
Anlamadığım bizim cihazın j7 den eksisi ne donanım olarak? Istenilen performansı verememiş bizimkiler. Şaka herhalde.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bunlar mesela note 5 e geçirirler , gecirinceye note 5 in de güncelleme vadesi dolar :-)
Anlamadığım bizim cihazın j7 den eksisi ne donanım olarak? Istenilen performansı verememiş bizimkiler. Şaka herhalde.
Olay su..j7 cok kolay cop olur zamanla.ama note 4 oyle mi..insanlar j7 denkolay vazgecer ve yeni telefona yonlenir...sonucta j serisi bir note yada s serisi degil..samsungun b segmenti bir telefonu..ticari yonu var yani olayin...dunyada kac kisi j kullaniyor kac kisi note kullaniyor sonucta..note kullanicilarini kapmak samsung icin onemli ve ticari yonu kazancli zaten..

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Olay su..j7 cok kolay cop olur zamanla.ama note 4 oyle mi..insanlar j7 denkolay vazgecer ve yeni telefona yonlenir...sonucta j serisi bir note yada s serisi degil..samsungun b segmenti bir telefonu..ticari yonu var yani olayin...dunyada kac kisi j kullaniyor kac kisi note kullaniyor sonucta..note kullanicilarini kapmak samsung icin onemli ve ticari yonu kazancli zaten..

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Lolipoptan itibaren android sürümü arttıkça sürğm stabilitesi attı yami nougat marshelow dan kat kat daha stabil gelecek bir sürüm...

Bu yüzden 6.0 ı destekleyip 7.0 ı desteklememe durumu imkansız

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Lolipoptan itibaren android sürümü arttıkça sürğm stabilitesi attı yami nougat marshelow dan kat kat daha stabil gelecek bir sürüm...

Bu yüzden 6.0 ı destekleyip 7.0 ı desteklememe durumu imkansız
Ben yazdım arkadaşa zaten. Marshmallow bile yalapsap verildi dedim. Haksızlık yapıldı bu cihaza dedim. Bakalım ne diyecek. Samsung experience I bari neden vermiyorsunuz dedim...

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
J7 teklif etseler sanki alıcaz
Latife yapıyorum arkadaşlar . J serisi onermezler herhalde :-). Twitter da bu hesap açmış Samsung. Detaylar orda. Henüz zaten bu kampanya başlamadi. Daha düşünce aşamasında
2 aydan önce olmaz demişti o hesabın sahibi. DM den yazismistik. Hesaba DM den soru sorulunca kısa sürede cvp yazıyor. Tansel Bey o hesabi kendi Twitter hesabında linkledi, bakın derim. Hatta sorun soracaklarinizi gelen cevabı burda paylaşın...

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Alma meselesi degilde meraktan soruyorum detaylar nedir diye. Mantikli bir cihaz onerileri olursa dusunulebilir.
Abi henüz öneri yok. Sadece, bir kaç ay içinde model yükseltme yönünde sadece note 4 ve s5 için kampanya yapacaklar gibi. Bu da kesin değil ama fikir olarak ortaya koymuşlar...