Rootluysan tirilyonlarca sey var ancak rootsuzsan tavsiye etmem...Arkadaşlar bildirim çubuğu renk (sadece renk) değiştirmek için elinizde ne var
İyi akşamlar. Rootsuz cihazlar için samsung un kendi üretimi olanArkadaşlar bildirim çubuğu renk (sadece renk) değiştirmek için elinizde ne var
Hocam bi ss paylasirmisinizİyi akşamlar. Rootsuz cihazlar için samsung un kendi üretimi olan
Good Lock yeni bildirim ekranı var. Bir deneyin isterseniz.
Good Lock 24.0.15 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror
Bizim gibi rootsuz olsan sanırım sıkıntı yaşamazdın.[emoji6]Az once n7 romda tekrar denedim hic stabil deil hocam ya
Oda dogru kurunca binlerce xposed modul hatalariyla karsilastim[emoji23] [emoji23]Bizim gibi rootsuz olsan sanırım sıkıntı yaşamazdın.[emoji6]
Kardes burdan takip edebilirsin tum nemesls gelistiricileri burada var kendi guruplari Nemesis Channel turkler ve azerilerde baya var gurupta en az 50 turk 50 azeri varSamsung olmadigini anladim zaten...o yuzden nereden nasil takip ederiz diyr sordum![]()
Telefonun garantisi bitmis olsaydi direkt denerdim herhalde bunu.Kardes burdan takip edebilirsin tum nemesls gelistiricileri burada var kendi guruplari Nemesis Channel turkler ve azerilerde baya var gurupta en az 50 turk 50 azeri var
Buda sohbet bolumu Join group chat on Telegram
Telefonun garantisi bitmis olsaydi direkt denerdim herhalde bunu.)sen denedinmi hic
Systemui & Secsettings2 Nougat View for N910c
kardes sadece touchwiz oyle diyer 2 si yeni s planlayiciyi (sanirim bay cebir kullaniyorum demisti) sirf onun icin editledim[emoji23]Geçen seferki dedin diye denemedim çalışmamış iki versiyon da
Normaldede ben cogunu kullanmadigim icin denemedim dostum..beni telefonda en cok spen ve kamera uygulamalari mesgul ettigi icin belki sonra hepsini topyekun denerim.sadece begeniyorsunuz arkadaslar hic yorum yok nasil olmus calisiyor mu
onlari yapmam imkansiz be kardesNormaldede ben cogunu kullanmadigim icin denemedim dostum..beni telefonda en cok spen ve kamera uygulamalari mesgul ettigi icin belki sonra hepsini topyekun denerim.![]()
Hocam hesap makinesini denedim gayet başarılı çalışıyor elinize sağlıksadece begeniyorsunuz arkadaslar hic yorum yok nasil olmus calisiyor mu
bizim cihazlar 64 bit olmasina ramen samsung bizim cihazlari 32 bite cekince s7 apk lari ile ciddi uyum problemi yasadim...Hocam hesap makinesini denedim gayet başarılı çalışıyor elinize sağlık
--- Gönderi Güncellendi ---
@isyankar42 s planlayici çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Kurulumu düzgün yaptım
Bu hata geliyorBuda yeni S7 touchwiz geçen hafta paylaştım ancak göremeyenler için bidaha paylaşacağım.
touchwiz2016-msasen-.apk
Sadece rengi için dedim reis. Geri kalan tüm özellikleri aynı kalsın. Böyle bi şey var mı elindeİyi akşamlar. Rootsuz cihazlar için samsung un kendi üretimi olan
Good Lock yeni bildirim ekranı var. Bir deneyin isterseniz.
Good Lock 24.0.15 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror
Maalesef yok kardeşim.Sadece rengi için dedim reis. Geri kalan tüm özellikleri aynı kalsın. Böyle bi şey var mı elinde
Teşekkürler kardeşim. Ama s planlayıcı bende çalışmadı. Acaba farklı bir yükleme yöntemi var mı?kardes sadece touchwiz oyle diyer 2 si yeni s planlayiciyi (sanirim bay cebir kullaniyorum demisti) sirf onun icin editledim[emoji23]
Hesap makinesi başarılı olmuş. Ellerine sağlık. Ama keşke direk eski hesap makinesinin üzerine kurulabilseydi.sadece begeniyorsunuz arkadaslar hic yorum yok nasil olmus calisiyor mu