Tema costum romlarla hallalouyor bence n7 kamera vermelilerHadi ya gelmiyecek bir de gelicek demiş hangisine inanmalıyızAndroid N gelmese Bile yeni arayüzü versinler bari en azından tema sayesinde bir 2 sene daha götürürüz telefonu
)
Daha önceden s3 cihazıma rom yapmıştım bi çok kere fakat bir keresinde hard brick olduğu için bayağı uğraşmak zorunda kalmıştım şuan hala duruyo telefon tabi kullanılabilir halde fakat rom işlerine note cihazımla pek bulaşmak istemiyorum orjinal sistem iyidirTema costum romlarla hallalouyor bence n7 kamera vermeliler![]()
Temayı sadece rootla yükleyebikirdinDaha önceden s3 cihazıma rom yapmıştım bi çok kere fakat bir keresinde hard brick olduğu için bayağı uğraşmak zorunda kalmıştım şuan hala duruyo telefon tabi kullanılabilir halde fakat rom işlerine note cihazımla pek bulaşmak istemiyorum orjinal sistem iyidirvermezlerse tabi duruma göre
![]()
o hiç aklıma gelmedi hocamTemayı sadece rootla yükleyebikirdin
Google play de mi satacak eleman tema gibi yani nougati.....peki samsung buna izin verirmi yada onlem almazmi hocam..keske dedigin gibi olsa veririz 5 tl yukleriz ama pek umutlu degilim acikcasiYine şanslıyız...
Bir arkadaş paylaştı...
Size güzel bir haber vereyim Nougat Bootloader ı olmadan android 7 ye dair saf port yeni bir rom kullanmamız hayaldi biliyorsunuz. Fakat Gaet Android 7 yi tüm cihazlarda boot etmeyi başarmış öğrendiğime göre. Yeni Note 4 ü de gelmiş adamın. Bir şekilde Nougat alacağız gibi duruyor yani. , hadi hayırlısı
Romun içinde bu rom çalma olaylarından ötürü (kangerlar) romun içinde gömülü bir Rom Control olacak ve Rom un tüm fonksiyonlarını kullanabilmeniz için Play Store dan tek kullanımlık kod la birlikte satın alınması gerekecek romun. Fiyatı da 4.50 $ gibi bir şey olacak. Ha almak zorunda değilsiniz fakat bence paralı versiyona hayati şeyleri koyacagindan durum böyle gibi
Sonucta Nougat kullanilabilecek nihayetinde gibi duruyor
Buna değer
Eğer Nougat ı alabilecek isek
Bunu da yapsa yapsa bu adam yapabilirdi zaten. Tarihte nadirdir Samsung un Bootloader ı olmadan yeni bir android sürümünü çalıştırabilmek
Şey gibi düşün note3 ün knox sayacı kırıldı hatta sıfırlandı ancak samsung uraşmadı bileGoogle play de mi satacak eleman tema gibi yani nougati.....peki samsung buna izin verirmi yada onlem almazmi hocam..keske dedigin gibi olsa veririz 5 tl yukleriz ama pek umutlu degilim acikcasi
Ins oyle olur hocam....cunku ben acikcasi bize vereceklerini sanmiyorum..marshmallowu bile vermedilerki aslinda tam olarak...note 5 ile bizdeki mm aynimi..degil..zorlama ile samsung bize 7 verse bile sadece ambalaj olarak verir.yani ayarlardaki surum no haric pek bi halt degismez bence...o yuzden ins senin dedigin olay gerceklesir...peki bun nereden takip edebilirizŞey gibi düşün note3 ün knox sayacı kırıldı hatta sıfırlandı ancak samsung uraşmadı bile
Ve bide 20 tl ye yakın ödeyeceksin hocam
Bu samsung deyil hocam ayrı bir geliştirici ve durum baya ciddi en büyük rakibi olan electron team bile çekildi piyasadan büyük ihtimal köşeyi döndük hocamIns oyle olur hocam....cunku ben acikcasi bize vereceklerini sanmiyorum..marshmallowu bile vermedilerki aslinda tam olarak...note 5 ile bizdeki mm aynimi..degil..zorlama ile samsung bize 7 verse bile sadece ambalaj olarak verir.yani ayarlardaki surum no haric pek bi halt degismez bence...o yuzden ins senin dedigin olay gerceklesir...peki bun nereden takip edebiliriz
Samsung olmadigini anladim zaten...o yuzden nereden nasil takip ederiz diyr sordumBu samsung deyil hocam ayrı bir geliştirici ve durum baya ciddi en büyük rakibi olan electron team bile çekildi piyasadan büyük ihtimal köşeyi döndük hocam
Facebook ta gordum baska atanlari ama olay tansu beyle alakali degilki hocam...o adam samsung icin herhangi bir subesindeki bir personel sadece..hicbir yaptirim gucu olamaz kendimizi kandirmayalim..zaten o da kimine olumlu kimine olumsuz cvp veriyor...zaten verse bile sadece ambalaj verecek sonucta...bence tek umut isyankar in bu gece verdigi haber..Tansu Bey e yeni mesaj atan oldu mi? Bi üçüncü kişi daha atsa ya, bakalım bu sefer ne diyecekUmut sen ne datlı şeysin
![]()
Ben onu anlamadım. Port rom mu? Saf Android mı? Kurulumu nasıl yapıyor? Merakla bekliyorum ben de....Facebook ta gordum baska atanlari ama olay tansu beyle alakali degilki hocam...o adam samsung icin herhangi bir subesindeki bir personel sadece..hicbir yaptirim gucu olamaz kendimizi kandirmayalim..zaten o da kimine olumlu kimine olumsuz cvp veriyor...zaten verse bile sadece ambalaj verecek sonucta...bence tek umut isyankar in bu gece verdigi haber..
Belli yeri yok karşıma çıkıyor yada arkadaşlar söylüyorSamsung olmadigini anladim zaten...o yuzden nereden nasil takip ederiz diyr sordum![]()
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım bende de ilginç durumlar başladı, uzun zamandır format atmamıştım.Ben hic yasamadim.ama son guncellemeden sonra ciddi sarjin cabuk bitmesi sikintisi yasamistim.format attim duzelmemisti.sonra smart switch pc den yazilimi komple tekrar yukledim .su an hem pil tuketimi hemde stabilitesi normale dondu.denemenizi tavsiye ederim
Note 8 de patlarsa ancak o zaman note 4 e nougat yi veririz demeyi unutmuşlarArkadaşlar günaydınlar.
İşte 7.0 ile ilgili resmi açıklama. Hadi hayırlısı bakalım.
Samsung Telefonlar İçin Android 7.0 Güncellemesi Başladı
Şuan google playde satılık zaten.Google play de mi satacak eleman tema gibi yani nougati.....peki samsung buna izin verirmi yada onlem almazmi hocam..keske dedigin gibi olsa veririz 5 tl yukleriz ama pek umutlu degilim acikcasi
Adı ne abi, bi bakalım neymişŞuan google playde satılık zaten.
Ben tema olarak gordum rom olarak goremedim...Şuan google playde satılık zaten.
Adı nedir bunun? Iyice merak ettik...Ben tema olarak gordum rom olarak goremedim...
Yanlis anlamadi isem custom rom olacak ve play den satisa cikacak.tema gibi degil yani..zaten tema gibi olursa sacma olur zaten heryerde iyisi kotusu ile var...ve tum ozelliklerinden faydalanmak icinde tek kullanimlik sifre ile satisi yapilacak.benim ogrendigim bu ama bu konuya vakif olan @İSYANKAR 42 ...Adı nedir bunun? Iyice merak ettik...
Kardes zaten tum gorsellikler 6.0.1 in uzerine eklenebiliyordu tek sikinti 7.0.1 in ozellikleri eklenemiyordu anlarda bu yontem ile saf 7.0.1 romu olarqk sunulacakYanlis anlamadi isem custom rom olacak ve play den satisa cikacak.tema gibi degil yani..zaten tema gibi olursa sacma olur zaten heryerde iyisi kotusu ile var...ve tum ozelliklerinden faydalanmak icinde tek kullanimlik sifre ile satisi yapilacak.benim ogrendigim bu ama bu konuya vakif olan @İSYANKAR 42 ...
Daha rom ortada yokŞuan google playde satılık zaten.
Yanliz sorun su bu note5 icin note5e zaten 7.0.1 gelecek bizim durumla uzaktan yakindan baglantisi yok![]()
ALINTIDIR