Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Benimkide ingilizce oldu telefonun dilini ingilizceye çevirdim ne kadarda ilginç googlenin böyle bi hata yapması

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
80ce2afdbd3aac3c1222abcf0d733dd4.jpg

Yorumsuz...

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Yok artık. Kardeşim kac saat acik kaldi telefon?
Günaydın kardeşim.
İşin doğrusu bende anlayamadım. Arada bir bakıyordum ekran süresine fakat bu süreyi görünce çok şaşırdım. Paylaşayım istedim.

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Tam doldurduktan sonra şarj bitmesine yakın ekran süresi almazsanız ve tekrar sarja takıp dolmadan fişten çıkarıp devam ederseniz bu ekran süreleri çıkıyor ortaya. O tarz bir şey mi acaba kardeşim?

Son düzenleme:

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Tam doldurtuktan sonra şarj bitmesine yakın ekran süresi almazsanız ve tekrar sarja takıp dolmadan fişten çıkarıp devam ederseniz bu ekran süreleri çıkıyor ortaya. O tarz bir şey mi acaba kardeşim?
Tam olarak bende anlamadım aslında.
Ekran süresini fazla almak içinde hiç uğraşmadım doğrusu. Bir anlığına bakayım dedim ve sonuç...
Bu arada ekran süresi meraklıları için sanırım bu sonuç doping etkisi yapacaktır. Uğraşan olursa belki daha da artar mı acaba?

mehmetk1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tam doldurduktan sonra şarj bitmesine yakın ekran süresi almazsanız ve tekrar sarja takıp dolmadan fişten çıkarıp devam ederseniz bu ekran süreleri çıkıyor ortaya. O tarz bir şey mi acaba kardeşim?
Grafigi gormek lazim onun icin keske onuda paylassaydin. Bu arada bende aldim kendime note 4 artik bende varim :)

necmi.0201

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
5 aylık cihazım şarj çok çabuk bitiyor güncelleme yapıldı dün akşam ama faydadan çok zarar oldu 30 dk da 21 tüketti sorun tek bende mi var

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
5 aylık cihazım şarj çok çabuk bitiyor güncelleme yapıldı dün akşam ama faydadan çok zarar oldu 30 dk da 21 tüketti sorun tek bende mi var
O surede ne yaptiginiza bagli.oyun oynadiysan yada film seyrettiysen yada youtube da birseyler izlediysen olabilir.onun disinda bosda iken oluyorsa normal degil.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Biraz önce telefonu kargoya verdim servise gitmek üzere. Kamera ilk açılışında buslu bir görüntü oluşuyordu. Odaklayamıyordu. Bu zamana kadar sabrettim ama kronik bir şey olunca artık vereyim vaktince yapılsın dedim. Kamera modülü değişecek inşallah sorunsuz geri döner.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Biraz önce telefonu kargoya verdim servise gitmek üzere. Kamera ilk açılışında buslu bir görüntü oluşuyordu. Odaklayamıyordu. Bu zamana kadar sabrettim ama kronik bir şey olunca artık vereyim vaktince yapılsın dedim. Kamera modülü değişecek inşallah sorunsuz geri döner.
Gecmis olsun kardesim.doner merak etme.bende bir keresinde kamerada cizgiler olusuyor diye verdimdi kamera bozuk diye.meger anakart yanmis anakarti degistirip ertesi gun vermislerdi.ama takip et arada telefon ac uzamasin servis isi.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Geçmiş olsun kardeşim. İnşaallah sorunsuz bir şekilde teslim alırsın.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Gecmis olsun kardesim.doner merak etme.bende bir keresinde kamerada cizgiler olusuyor diye verdimdi kamera bozuk diye.meger anakart yanmis anakarti degistirip ertesi gun vermislerdi.ama takip et arada telefon ac uzamasin servis isi.

Teşekkür ederim kardeşim. Evet hatırladığım kadarıyla burada da bahsetmiştin o durumdan. Aynen seri no, imei no aldım takipte olacam. Kayseri ye gönderdim oradaki servisten çok memnunum. Titiz çalışıyorlar. Yarın ellerine geçer bakalım 2 hafta sürer en fazla parça beklerlerse.

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Gecmis olsun kardesim inşallah hemen halledilir. Elektronik işi işte ne zaman nasıl bozulacak belli olmuyor.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Gecmis olsun kardesim inşallah hemen halledilir. Elektronik işi işte ne zaman nasıl bozulacak belli olmuyor.

Teşekkürler hocam inşallah. Malesef pek şanslı değilim o konularda ben. O yüzden şaşırmıyorum böyle şeyler olduğunda.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
92aa95a2730a3091a2b21a55e79dcb09.jpg

Mercana Note 7 ROM'da bana gelen bildirim,dikkatli olun.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Nerede oturuyorsunuz hocam

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hacam kargo çok geç geliyor ya bazen 3 hagtaya yakkaşıyor keşke ildeki yetkili servise verseydiniz

Bulunduğum şehirde servis yok malesef. Daha öncede Kayseri ye gönderdim ve memnun kaldım. Ona yapacak bir şey yok bende istiyorum ki 2 günde yapılsın gelsin. Ama servis olmayınca dışarıya gönderiyoruz. Benim tahminim 2 hafta en fazla. Bu hafta ellerine ulaşıp inceleme yapar ve parça siparişi verirler. Sonraki hafta montajı yapılır, test edilip bana gönderilir.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bilmiyordum hocam ama çok ilginç komyada bile 3 servis var 2 si baya büyük

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selam arkadaşlar lütfen yardım edin.telefonu kapatıp 3 tuşla bi menüye girme olayı var ya hani.ismini unuttum kusira bakmayın.herker wipe ayarlrından konuşuyor ben de yapayım dedim.işte onu yapıyorum.ses açma tuşuyla menüye geliyorum fakat omdan sonra ne aşağıya ne de yukarıya yapamıyorum ses butonları çalışmıyor o durumda ne de güç butonu.öylece kalıyor.neden kaynaklanıyor acaba?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Hadi gözümüz aydın arkadaşlar.
Note 4 Android 7.0 Nougat alacaklar arasında.