Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

gkhnm87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaşlar benim note 4 şarjı yüzde kaç olursa olsun bazen kendi kendine guc tasarrufu nda iken guc tasarrufunu kapatıyor sebebi ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Herkese iyi bayramlar.
Bugün 9 ayını dolduran telefonumun pili %10 lara geldiğinde bir iki dk da bitiyordu.
Aşağıdaki işlemi yaptım ve şarj süresi normale döndü.
%10 dayken normal kullanıma geri döndü.
Googleplay den
Advanced battery calibrator
Advanced battery repair
Uygulamalarını indirdim.
Pil doluyken battery repair i çalıştırıp sorunlu batarya hücrelerini düzelttirdim.
Telefonu şarjı bitene kadar kullandım. Kapanınca 10 dk bekleyip açtım ve tekrar kapanana kadar mıncıkladım.:)
Kapanınca şarja taktım.
100% gösterip şarj bitince şarjı söktüm.
Telefonu açıp şarja tekrar taktım. %100 göstermesine rağmen pil sembolü üzerindeki "şimşek" işareti 30 dk boyunca devam etti. Yani şarj etti.
Şarjı söküp Telefonu yemiden başlat yaptım.
Tekrar şarja taktım ve şimşek sembolü bitene kadar 10 dk gerekti.
Şarjı söküp
Üçüncüye yeniden başlat yaptım. Şarjı taktıktan 1 dk sonra şimşek söndü.
Afvanced battery calibrator app i açtım.
Calibte et tuşuna bastım.
İşlem tamam.!!!! :):):)
Sarj surende bir uzama oldumu dostum.bende tatilde iken devamli tak cikart yapdim gunde 3 kere falan nerdeyse.simdi sarj surem biraz azaldi.acaba yapsam eski haline donermi diye dusundum

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben yapdim bir zararini gormedim..o kodu gir telefon acilip kapanacak eger sarj yuzden oncekine gore degismis olursa kalibrasyonu bozulmus demektir...yalniz cok sik yapma bu islemi..garanti varsa servisden bedava pil alabiljrsin hatta belki sarj soketindede sorun olabilir onda bedava halledersin.
Bu kodu yazarak yaptım %76 gösteriyodu yaptıktan sonrada aynısını gösterdi acaba kalibrasyonda sıkıntı yokmu ki

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu kodu yazarak yaptım %76 gösteriyodu yaptıktan sonrada aynısını gösterdi acaba kalibrasyonda sıkıntı yokmu ki
Yok gibi o zaman ..istersen servise gotur rica et askerim falan diye ertesi gun versinler..belki sarj yuvasindada sikinti olabilir dostum.garanti varsa bir sikinti varsa bedava degistirirler pilide sarj cihazinida sarj yuvasinida..eger garanti yoksa kendin bir kalibre edip denersin.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Yanlis hatirlamiyorsam sarj suresi senin icin cok onemli idi..hatta o yuzden marshmallowa bile gecmemistin....bazu customlarda sarj suresi az olabuliyor oju iyice arastirmani tavsiye ederim..birde hicbir custom rom stock rom kadar stabil calismaz..mutlaka bazi ozellikleri kaybedersin.bazi takilmalar vs zaman icerisinde olur..ama yinede customu yuklerim sorunsuz sekildede arzu edersem geri donebilirim dersen kur gitsin..cunku yanilmiyorsam sende turkcell rim vardi.geri donmek istersen o roma degilde normal stock roma donersin
Cok iyi hafizan varmis hocam :))aynen sarj suresi onemli benm icin vede turkcelim hala dogru ama artik arayuzde yenilenme istiyorm en basit bi j7 bile MM ve son sistem arayuzunu kullaniyor note4ler MM dahil eski sadece yuvarlanmis simgeler var baska bisy yok son arayuz tema destegi onlar yok dedigim gibi note5 romu var indirip kurcam sadece 2 ay garantim var sizce bitmesini bekliyimmi ? Yoksa at gitsin memnun kalmazsan stock 6.0.1 dön mu diyosunuz ? 5.1.1 bidaha donemem zaten sarj onemli ama 5.1.1 de artik eskidi.. asil soru su 2 ay garanti dursunmu gitsinmi ve 5.1.1 ararmiyim stabilitede

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ben olsam yapardim .bakdim begenmedim stock mm ye donerdim sonrasindada...zaten servisler belli batarya yada anakart sokintin yoksa hersey kullanici hatasi :) senin cihazdafa sanirim o tazr sorunlar yok idi..kur gitsin derim benim daha 1 sene garanti var yoksa ben coktan vurup denerdim..eger kurarsan senden fikirlerinide almak isterim sahsen
Ve 601 511 den daha stabil ve akici kesinlik ile.ben ki telefonu hor kullanan biriyim ama hem isinma sorunum ortadan kalktiydi hemde bir kere bile donma yada takilma yasamadim.stock mm gercekten cok akici..tek sorun ben 4.5 -5 saat arasi ekran suresini hic gecemedim;)

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Ben olsam yapardim .bakdim begenmedim stock mm ye donerdim sonrasindada...zaten servisler belli batarya yada anakart sokintin yoksa hersey kullanici hatasi :) senin cihazdafa sanirim o tazr sorunlar yok idi..kur gitsin derim benim daha 1 sene garanti var yoksa ben coktan vurup denerdim..eger kurarsan senden fikirlerinide almak isterim sahsen
Ve 601 511 den daha stabil ve akici kesinlik ile.ben ki telefonu hor kullanan biriyim ama hem isinma sorunum ortadan kalktiydi hemde bir kere bile donma yada takilma yasamadim.stock mm gercekten cok akici..tek sorun ben 4.5 -5 saat arasi ekran suresini hic gecemedim;)
Yani iste ben cok takiliyorm ekrani hic kapatmasan 2 3 saat ugrastigim oluyo o yuzden 5 saatten asagi sure almamam lazim oumuzdeki gunlerde bayramdan sonra da olablr ditto5 cakiyim gitsin ozaman :) memnun kalmazsam 6.0.1 donerim smarswichle 2 yildir arizalanmayan cihaz 2 ay icinde arizalanirsa oda kaderin bi cilvesimi olur artik bilemicem :)

citykhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonun irledi arızalı olan varmı. Benimki 3 4 aydır çalışmıyor. Yazılımsal mudır bilmem bir ara rus romu yükledim. 6 ya geçerken ondan sonra çalışmadı. Bende türk romunu kurdum tekrar ama gene çalışmadı. Zannediyorum donanımsal bir sıkıntı var. İr led arızası yaşayan varsa deneyimini paylaşabilir mi? 1 yıl garantim daha var bu arada.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Babamda n910f note 4 var,odinden stock rom atacağım hatta problem yaşar mıyım ? (Pasaporta kayıtlı)

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selam arkadaşlar burdaki 17 saat 27 dak tam olarak neyi gösteriyor?ve bu iyi mi kötü mü?bir de sizde ne kadar?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-09-14-19-38-55.png
    Screenshot_2016-09-14-19-38-55.png
    111.7 KB · Görüntüleme: 559

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Sarj surende bir uzama oldumu dostum.bende tatilde iken devamli tak cikart yapdim gunde 3 kere falan nerdeyse.simdi sarj surem biraz azaldi.acaba yapsam eski haline donermi diye dusundum

Evet hocam neredeyse şarj süresi 20 dk uzadı.
Uzadı derken hızlı şarj da sanırım gene 100-110 dk civarı sürmüştür.:)

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar telefonu hızlı şarj özelliğinde şarja takıyorum ama %84 e geliyo 15 dk bekliyo sonra %87 oluyo sonra yine bi 15 dk bekliyo %90 oluyo sonra 15 dk daha bekleyip %92 geliyo bi 15 dk daha geçtikten sonra çok hızlı bi şekilde %100 oluyo . İnternetten baktım telefonu kapatıp bataryayı çıkarıp güç açma tuşuna 15 20 saniye basılı tutup tekrar batarya takıyorum %88 den direk %100 e çıkıyo ama bunu her seferinde yapmam gerekiyo bunu yapmamak için başka bi çözümünü bilen varmı böyle bi sorunla karşılaşan ? Yardımcı olursanız çok sevinirim .

Pilde sorun olduğu kesin.

Dün yazdığım mesajda..Benim indirdiğim 2 uygulamayı indirip ..benim mesajımdaki adımları aynen uygulamanızı öneririm.

Çünkü benim şarj 1,5 günden 2 güne iyileşti.
Advanced battery repair uygulaması bataryadaki 260 küsur hücreden düşük olanları tesbit edip onarıyor.
Bahsettiğim adımları uygulamak için 2-2,5 saat gerek. şarj ve şarj bitince yeniden başlat ve şarjet zaman alıyor.:)
Not uygulamalar ücretsiz.ben de araştırıp buldum.:)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Selam arkadaşlar burdaki 17 saat 27 dak tam olarak neyi gösteriyor?ve bu iyi mi kötü mü?bir de sizde ne kadar?
Neyi gosterdigi yaziyor ya hocam..son dolum anindan su ana kadarki gecen sureyi yaziyor zaten iste..iyi kotu olacak birseyde yok zaten

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Advanced battery repair başlangıç ekranı.
Hatalı hücreleri buluyor ve onarılsın mı diye soruyor.:)

AyCAN03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu son dagıtılan guncelleme touchwiz arayuzüne bi yenilik getiriyormu arkadaşlar bilgisi olan varmı ? Birde bu tema desteğini samsung note 4 e verirmi sizce yakın zamanda ?

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Bu son dagıtılan guncelleme touchwiz arayuzüne bi yenilik getiriyormu arkadaşlar bilgisi olan varmı ? Birde bu tema desteğini samsung note 4 e verirmi sizce yakın zamanda ?
Bence nougat da gelse yeni touch wiz zor gelir...Ha note 7 faciasından sonra eski müşterilere bi kıyak yapalım derlerse belki yaparlar... Ben olsam imajı düzeltmek ve note serisine olan güveni artırmak için patlama özelliği :-)olmayan note 4 ve 5 e biraz daha iyi davranırdım
. Tema konusu da ayrı komedi .Yahu bu telefonun onda biri kalitesinde olmayan cihazlarda tema olayı varken bunda olmaması saçmalık ötesi . Artık tema desteği konuşmak bile komik bu devirde.

AyCAN03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bence nougat da gelse yeni touch wiz zor gelir...Ha note 7 faciasından sonra eski müşterilere bi kıyak yapalım derlerse belki yaparlar... Ben olsam imajı düzeltmek ve note serisine olan güveni artırmak için patlama özelliği :)olmayan note 4 ve 5 e biraz daha iyi davranırdım
. Tema konusu da ayrı komedi .Yahu bu telefonun onda biri kalitesinde olmayan cihazlarda tema olayı varken bunda olmaması saçmalık ötesi . Artık tema desteği konuşmak bile komik bu devirde.
Gerçekten haklısın giriş seviyesi modellerine dahi tema desteği verirken note 4 gibi bi amiral gemisine tema desteği vermemesi samsunga olan sevgimi gerçekten zedeliyor ve bu çok gülünç bir durum. Cevabın için tesekkurler

AyCAN03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Peki arkadaşlar samsung tema marketini cihazımın güvenliğini bozmadan apk gibi yollarla yükleme şansım varmı güvenilir bi yolla

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Bence nougat da gelse yeni touch wiz zor gelir...Ha note 7 faciasından sonra eski müşterilere bi kıyak yapalım derlerse belki yaparlar... Ben olsam imajı düzeltmek ve note serisine olan güveni artırmak için patlama özelliği :-)olmayan note 4 ve 5 e biraz daha iyi davranırdım
Eski müşterileri umursayacaklarını sanmıyorum.

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaslar telefonanormal 3 tusla format attim shiftdelete de gosterildigi gibi sonra guncelleme yaptim yetkisiz bir yolla degistirildi diye uyari aldim sonra tekrar guncelleme yaptim normal en yeni guncellemeler zaten yuklu diye uyari aldim simdi guncelleme yapiyorum yine yetkisiz bir yolla degistirildi diyor internette kesinlikle garantiden cikmaz yaziyordu boyle format anlamadim sizce cikmis midir garantiden net bir bilgi ve yonlendirecek var mi acaba

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaslar telefonanormal 3 tusla format attim shiftdelete de gosterildigi gibi sonra guncelleme yaptim yetkisiz bir yolla degistirildi diye uyari aldim sonra tekrar guncelleme yaptim normal en yeni guncellemeler zaten yuklu diye uyari aldim simdi guncelleme yapiyorum yine yetkisiz bir yolla degistirildi diyor internette kesinlikle garantiden cikmaz yaziyordu boyle format anlamadim sizce cikmis midir garantiden net bir bilgi ve yonlendirecek var mi acaba
Phone info diye bir uygulama var orda knox 0 root da ise hayir yaziyor bu arada

mehmetserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacaktı. Gönderdiğim resimde wireless açık iken sol tarafında şeffaf şekilde bu gösterim geliyor. Wireless kapatıldığında ise kayboluyor. Bu şeffaf gösterimi nasıl kaldırabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Screenshot_2016-09-17-19-59-18-1.png

Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacaktı. Gönderdiğim resimde wireless açık iken sol tarafında şeffaf şekilde bu gösterim geliyor. Wireless kapatıldığında ise kayboluyor. Bu şeffaf gösterimi nasıl kaldırabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 10916
İndirme güçlendiricisi o ayarlardan kapatın