Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Cihazımda ortalama 4 aydır şarja taktığımda %6 - %10 düşüp şarj olmaya başlıyordu.Ortalama 2 haftadır (arada bir) %20 ye gelince hat kesilip telefon yeniden başlıyordu ve 0 ile açılıyordu.

Şimdi ise %75'in üzerine çıkmıyor.*#028# kodunu denedim çalışmıyor,kablo değiştirdim aynı ; çözüm yolu olan var mı ?

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Kablo, şarj cihazı, anakart, şarj modülü, pil değiştirildi. 3 hafta sonra yine kötüye gitti. Tekrar pil değişti.
Çok bir düzelme olmadı.

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selam arkadaşlar.bilgisayar benim telefonu görmüyor.şarj oluyor ama görmüyor.bilgisayara driver yükledim olmadı.telefonu bilgisayardan silmeye çalıştım telefonu göstermiyor.telefona format atdım olmadı.usb hata ayıklamanı aktiv etdim olmadı.iphone 4 denedim onu görüyor.galiba sorun telefonda.ne yapa bilirim?

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Selam arkadaşlar.bilgisayar benim telefonu görmüyor.şarj oluyor ama görmüyor.bilgisayara driver yükledim olmadı.telefonu bilgisayardan silmeye çalıştım telefonu göstermiyor.telefona format atdım olmadı.usb hata ayıklamanı aktiv etdim olmadı.iphone 4 denedim onu görüyor.galiba sorun telefonda.ne yapa bilirim?
Dogru driver lar yuklu degildir..bilgisayara kies i yukle onunla birlikte gereken tum driver lar yuklenir zaten.birde telefonu pc ye bagladiginsa ekran kiliti devreye girmis olmasin.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Kendi kendine %100 oldu bu telefon beni şaşırtıyor bakalım ne göreceğiz gene

Baba Mrb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
güç tasaruf modunda bıldırım çubuğunun saydamlığı gıdıyor hep grı renk oluyor bu sızde de varmı güç tasarrufundada bıldırım çubuğunu şefaf yapma şansımız varmı?

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Arkadaslar cihazin garanti suresini nereden ogrenebiliriz

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
üstüne 500 tl farkla note 5 e geçmek mantıklı mı sizce arkadaşlar?

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
2 ay daha garantim var sizce ditto 5 (note5) romu atmalimiyim

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
2 ay daha garantim var sizce ditto 5 (note5) romu atmalimiyim
Telefonu hor kullanığınızı düşünüyorsanız veya içinizde bir istemsizlik varsa kurmayın ama sağlam kullanırım diyorsanız Hydrom Note 7 veya Grace v4.1 Note 7 ROM'unu tavsiye ederim.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Telefonu hor kullanığınızı düşünüyorsanız veya içinizde bir istemsizlik varsa kurmayın ama sağlam kullanırım diyorsanız Hydrom Note 7 veya Grace v4.1 Note 7 ROM'unu tavsiye ederim.
Yok telefonu hor kullanmam ama 2 yildir artik bi degisiklik olsu arayuzde note 5 romunu cok begeniyorum keyfi yani ihtiyacim oldugu icin degil 2 ay garanti sizce onemlimidir yoksa kur gitsin mi :)

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonu hızlı şarj özelliğinde şarja takıyorum ama %84 e geliyo 15 dk bekliyo sonra %87 oluyo sonra yine bi 15 dk bekliyo %90 oluyo sonra 15 dk daha bekleyip %92 geliyo bi 15 dk daha geçtikten sonra çok hızlı bi şekilde %100 oluyo . İnternetten baktım telefonu kapatıp bataryayı çıkarıp güç açma tuşuna 15 20 saniye basılı tutup tekrar batarya takıyorum %88 den direk %100 e çıkıyo ama bunu her seferinde yapmam gerekiyo bunu yapmamak için başka bi çözümünü bilen varmı böyle bi sorunla karşılaşan ? Yardımcı olursanız çok sevinirim .

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Arkadaşlar telefonu hızlı şarj özelliğinde şarja takıyorum ama %84 e geliyo 15 dk bekliyo sonra %87 oluyo sonra yine bi 15 dk bekliyo %90 oluyo sonra 15 dk daha bekleyip %92 geliyo bi 15 dk daha geçtikten sonra çok hızlı bi şekilde %100 oluyo . İnternetten baktım telefonu kapatıp bataryayı çıkarıp güç açma tuşuna 15 20 saniye basılı tutup tekrar batarya takıyorum %88 den direk %100 e çıkıyo ama bunu her seferinde yapmam gerekiyo bunu yapmamak için başka bi çözümünü bilen varmı böyle bi sorunla karşılaşan ? Yardımcı olursanız çok sevinirim .
Telefonu satın :);)

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şuanda satma gibi bi imkanım yok Şırnaktayım askerde böyle bi şansım yok maalesef acaba sorun bataryadamıdır

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Şuanda satma gibi bi imkanım yok Şırnaktayım askerde böyle bi şansım yok maalesef acaba sorun bataryadamıdır
Buyuk ihtimalle pilin kalibrasyonu bozulmus arkadasim.yeni bur batarya ile sorunun cozulur.garantisi barsa swrvise ver diyecegim ama iste sure sorun olurmu senin icin bilemem.

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekim ayında gideceğim 9 gün izne bi rica edip değiştirebilirim belki bi şansımı deniyim . Birde *#0228# diye bi kod dolanıyo internette bu işe yararmı yada daha fazlamı zararı olur ??

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yok telefonu hor kullanmam ama 2 yildir artik bi degisiklik olsu arayuzde note 5 romunu cok begeniyorum keyfi yani ihtiyacim oldugu icin degil 2 ay garanti sizce onemlimidir yoksa kur gitsin mi :)
Yanlis hatirlamiyorsam sarj suresi senin icin cok onemli idi..hatta o yuzden marshmallowa bile gecmemistin....bazu customlarda sarj suresi az olabuliyor oju iyice arastirmani tavsiye ederim..birde hicbir custom rom stock rom kadar stabil calismaz..mutlaka bazi ozellikleri kaybedersin.bazi takilmalar vs zaman icerisinde olur..ama yinede customu yuklerim sorunsuz sekildede arzu edersem geri donebilirim dersen kur gitsin..cunku yanilmiyorsam sende turkcell rim vardi.geri donmek istersen o roma degilde normal stock roma donersin

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ekim ayında gideceğim 9 gün izne bi rica edip değiştirebilirim belki bi şansımı deniyim . Birde *#0228# diye bi kod dolanıyo internette bu işe yararmı yada daha fazlamı zararı olur ??
Ben yapdim bir zararini gormedim..o kodu gir telefon acilip kapanacak eger sarj yuzden oncekine gore degismis olursa kalibrasyonu bozulmus demektir...yalniz cok sik yapma bu islemi..garanti varsa servisden bedava pil alabiljrsin hatta belki sarj soketindede sorun olabilir onda bedava halledersin.

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Herkese iyi bayramlar.

Bugün 9 ayını dolduran telefonumun pili %10 lara geldiğinde bir iki dk da bitiyordu.
Aşağıdaki işlemi yaptım ve şarj süresi normale döndü.
%10 dayken normal kullanıma geri döndü.
Googleplay den
Advanced battery calibrator
Advanced battery repair

Uygulamalarını indirdim.

Pil doluyken battery repair i çalıştırıp sorunlu batarya hücrelerini düzelttirdim.

Telefonu şarjı bitene kadar kullandım.
Kapanınca 10 dk bekleyip açtım ve tekrar kapanana kadar mıncıkladım.:) (%0 gösterip kapandı)

Kapanınca şarja taktım.
100% gösterip şarj bitince şarjı söktüm.
Telefonu açıp şarja tekrar taktım. %100 göstermesine rağmen pil sembolü üzerindeki "şimşek" işareti 30 dk boyunca devam etti. Yani şarj etti.

Şarjı söküp Telefonu yeniden başlat yaptım.
Tekrar şarja taktım ve şimşek sembolü bitene kadar 10 dk gerekti.
Şarjı söküp
Üçüncüye yeniden başlat yaptım. Şarjı taktıktan 1 dk sonra şimşek söndü.
Advanced battery calibrator app i açtım.
Calibre et tuşuna bastım.
İşlem tamam.!!!! :):):)

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Herkese iyi bayramlar.
Bugün 9 ayını dolduran telefonumun pili %10 lara geldiğinde bir iki dk da bitiyordu.
Aşağıdaki işlemi yaptım ve şarj süresi normale döndü.
%10 dayken normal kullanıma geri döndü.
Googleplay den
Advanced battery calibrator
Advanced battery repair
Uygulamalarını indirdim.
Pil doluyken battery repair i çalıştırıp sorunlu batarya hücrelerini düzelttirdim.
Telefonu şarjı bitene kadar kullandım. Kapanınca 10 dk bekleyip açtım ve tekrar kapanana kadar mıncıkladım.:)
Kapanınca şarja taktım.
100% gösterip şarj bitince şarjı söktüm.
Telefonu açıp şarja tekrar taktım. %100 göstermesine rağmen pil sembolü üzerindeki "şimşek" işareti 30 dk boyunca devam etti. Yani şarj etti.
Şarjı söküp Telefonu yemiden başlat yaptım.
Tekrar şarja taktım ve şimşek sembolü bitene kadar 10 dk gerekti.
Şarjı söküp
Üçüncüye yeniden başlat yaptım. Şarjı taktıktan 1 dk sonra şimşek söndü.
Afvanced battery calibrator app i açtım.
Calibte et tuşuna bastım.
İşlem tamam.!!!! :):):)