Bence gelmez. Gelecek olsa 6.0.1 ile gelirdi diyedüşünüyorum.Arkadaşlar merhaba.
note 5, s7, s7 edge... gibi telefonlardaki tema değiştirme özelliği sizce note 4 e gelirmi ?
Bence gelmez. Gelecek olsa 6.0.1 ile gelirdi diyedüşünüyorum.Arkadaşlar merhaba.
note 5, s7, s7 edge... gibi telefonlardaki tema değiştirme özelliği sizce note 4 e gelirmi ?
Bence gelmez. Gelecek olsa 6.0.1 ile gelirdi diyedüşünüyorum.
Bence gelmez. Gelecek olsa 6.0.1 ile gelirdi diyedüşünüyorum.
@bb90 ın beklediği güncelleme geldi ama kendisi ortada yok şimdi az merak etmedim güncellemeden memnun mu
Usta 1.si ben zaten odinle polonyayi attim stabil degl diye smart swichle geri dondum 5.1.1 e 2.si ben OTA almak istuyorm 2.300 tl ye aldigim cihaz suana kadr hic ota ile guncelleme almadi !! Malsefki ve 3.su odinle atsamda bana 430 mb lik guncellemeyide almis hali lazim romun ilk cikan hali degl
Yeni güncelleme geldi dün ne iş
N i vermezlerse kayilir yavas yavasArtık yavaş yavaş costume kayılır mı bilmiyorum
Kurduğum güncellemenin boyutu 400 mb civarındaydı sanırım o güncelleme bu? Güvenlik güncellemesi gibime geldi.Son gelen 430 mb lık güncellemenin üstüne mi geldi? Cihaz durumu bölümünden yapım numarasını paylaşır mısınız bizlerle?
Ben 5.1.1 deyim hocam marsmallow gecmeyi dusunmuyorum kullanim suresi 5.1.1 de bana daha iyi geliyor performans guncellemesi bile 5.1.1 kadar verimli yapamadi 6.0.1 i o yuzde yuklemedim
Kurduğum güncellemenin boyutu 400 mb civarındaydı sanırım o güncelleme bu? Güvenlik güncellemesi gibime geldi.
Ben 5.1.1 deyim hocam marsmallow gecmeyi dusunmuyorum kullanim suresi 5.1.1 de bana daha iyi geliyor performans guncellemesi bile 5.1.1 kadar verimli yapamadi 6.0.1 i o yuzde yuklemedim
Yok hocam he yeni surum her zaman yenidir yeni gorsellikler guzel gorunuyor ama pili daha verimli lolipopdan cikmayi dusunmuyorum sahsenGuncelleme takintin yoksa bence de gecme 5.1.1 daha iyi durumda suanki duruma kiyasla.
Yok hocam he yeni surum her zaman yenidir yeni gorsellikler guzel gorunuyor ama pili daha verimli lolipopdan cikmayi dusunmuyorum sahsen
Stock rom daki özellikleri de içeren custom rom var mı?Gönül istiyor ki 4.4.4 e geri dönebileyim.Ne şarjda sorun vardı ne takılma vardı ne wifi sorunu vardı.Adamlar bilerek yazılımla yıprattılar güzelim telefonuGaranti süresi bittiği gün costum rom atacam
Stock rom daki özellikleri de içeren custom rom var mı?
6 saati nasıl alıyorsun dostum..internet kapalı falanmi genelde.bende net sürekli açık 5 saat alıyordum şu anda yeni güncelleme ile 4 saate düştü ekran sürem .onun dışında ne takılma ne ısınma ve hiç sorun kalmadı sarjin bozulmasi haric.ama son sürüm ile 6 saat ekran süresi muazzam birşey.Daha önce de paylaşmıştım, son serilerde hiçbir sorun yok. Nisan 2016'da üretilmiş Note 4 kullanıyorum gold rengi. En son mm yüklü ve 6s 10dk-15dk gibi de ekran süreleri aldım. Gayet iyi şu an için. Başka güncelleme alır mı bilmiyorum.
Hiçbir custom rom stok rom kadar stabil çalışmaz eni sonu mutlaka ilerde patlar .birşeyler çalışmaz ....mesela en iyi şarj süresini veren cm romudur.ama ondada kamera çok kötüdür mesela..ne istediğini yada eskilerini arıların bilmeden custom daha kötü sonuçlar doğurabilir iyice araştırmak ve kişiye gore öncelikleri belirlemek lazım.Stock rom daki özellikleri de içeren custom rom var mı?
Peki eski sürümde güvenlik güncellemelerini alabiliyormusunuz dostumAynen katılıyorum sana.