Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

AyCAN03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Samsung note4 e tema desteği vermeyeceğini duyurmuştu sanırım. O yüzden tema konusunda çok umutlu olmayalım.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar bu 430 mb ilk güncellemeden sonra sanki pil daha çabuk bitmeye başladı.wipe larıda yaptım acaba mi diye ama 5 saat ekran anca alıyorum. Sizde durum nasıl. @baycebir @mydeli

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Ben de maksimum 6s 5dk - 10dk gibi süreler aldım kardeşim. Normaldir kullanıma bagli olarak 5 - 6 saat.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
@bb90 ın beklediği güncelleme geldi ama kendisi ortada yok şimdi az merak etmedim güncellemeden memnun mu

Güncellemeden pek memnun değilim. Hala 5.1.1 deki pil performansını göremiyorum 6.0.1 de. Ekran süresinin fazla alınıyor olmasının yanında kullanım süresininde iyi olması gerekiyor bana göre. Bu yüzden memnun değilim. Belki gelecek ek güncelleme memnun edebilir.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Usta 1.si ben zaten odinle polonyayi attim stabil degl diye smart swichle geri dondum 5.1.1 e 2.si ben OTA almak istuyorm 2.300 tl ye aldigim cihaz suana kadr hic ota ile guncelleme almadi !! Malsefki ve 3.su odinle atsamda bana 430 mb lik guncellemeyide almis hali lazim romun ilk cikan hali degl

Ben diğer arkadaşlara son güncelleme geldiği gün smart switch ile son sürüme çektim. Artık 5.1.1 e döndermiyor. Yine de bağladıktan sonra yapım numarasına bir bak istersen.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
N verilse bile en az 6 ay gecikme ile note 4 e verilir bence kendime costum rom arıyorum stabil pil performansı iyi olan öneriniz var mı

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Son gelen 430 mb lık güncellemenin üstüne mi geldi? Cihaz durumu bölümünden yapım numarasını paylaşır mısınız bizlerle?
Kurduğum güncellemenin boyutu 400 mb civarındaydı sanırım o güncelleme bu? Güvenlik güncellemesi gibime geldi.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Arkadaşlar bu 430 mb ilk güncellemeden sonra sanki pil daha çabuk bitmeye başladı.wipe larıda yaptım acaba mi diye ama 5 saat ekran anca alıyorum. Sizde durum nasıl. @baycebir @mydeli
Ben 5.1.1 deyim hocam marsmallow gecmeyi dusunmuyorum kullanim suresi 5.1.1 de bana daha iyi geliyor performans guncellemesi bile 5.1.1 kadar verimli yapamadi 6.0.1 i o yuzde yuklemedim

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ben pil konusunda pek sıkıntı hissetmedim marshmallow da sanırım yüklü apk lerle ilgili olabilir.Zira benim için güvenlik daha ön planda tabi yinede zevkler ve renkler tartışılmaz.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ben 5.1.1 deyim hocam marsmallow gecmeyi dusunmuyorum kullanim suresi 5.1.1 de bana daha iyi geliyor performans guncellemesi bile 5.1.1 kadar verimli yapamadi 6.0.1 i o yuzde yuklemedim

Guncelleme takintin yoksa bence de gecme 5.1.1 daha iyi durumda suanki duruma kiyasla.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Guncelleme takintin yoksa bence de gecme 5.1.1 daha iyi durumda suanki duruma kiyasla.
Yok hocam he yeni surum her zaman yenidir yeni gorsellikler guzel gorunuyor ama pili daha verimli lolipopdan cikmayi dusunmuyorum sahsen

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Gönül istiyor ki 4.4.4 e geri dönebileyim.Ne şarjda sorun vardı ne takılma vardı ne wifi sorunu vardı.Adamlar bilerek yazılımla yıprattılar güzelim telefonu :) Garanti süresi bittiği gün costum rom atacam

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Daha önce de paylaşmıştım, son serilerde hiçbir sorun yok. Nisan 2016'da üretilmiş Note 4 kullanıyorum gold rengi. En son mm yüklü ve 6s 10dk-15dk gibi de ekran süreleri aldım. Gayet iyi şu an için. Başka güncelleme alır mı bilmiyorum.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Daha önce de paylaşmıştım, son serilerde hiçbir sorun yok. Nisan 2016'da üretilmiş Note 4 kullanıyorum gold rengi. En son mm yüklü ve 6s 10dk-15dk gibi de ekran süreleri aldım. Gayet iyi şu an için. Başka güncelleme alır mı bilmiyorum.
6 saati nasıl alıyorsun dostum..internet kapalı falanmi genelde.bende net sürekli açık 5 saat alıyordum şu anda yeni güncelleme ile 4 saate düştü ekran sürem .onun dışında ne takılma ne ısınma ve hiç sorun kalmadı sarjin bozulmasi haric.ama son sürüm ile 6 saat ekran süresi muazzam birşey.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Stock rom daki özellikleri de içeren custom rom var mı?
Hiçbir custom rom stok rom kadar stabil çalışmaz eni sonu mutlaka ilerde patlar .birşeyler çalışmaz ....mesela en iyi şarj süresini veren cm romudur.ama ondada kamera çok kötüdür mesela..ne istediğini yada eskilerini arıların bilmeden custom daha kötü sonuçlar doğurabilir iyice araştırmak ve kişiye gore öncelikleri belirlemek lazım.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Doğru. Uzun zamandır s2 mde custom romlarin hepsini kullandım. Hadi s2 de fark yarattı yalan değil ama note serisi gibi bir takım farklı fonksiyonları olan telefonda custom rom bence de abuk olur. Marshmallow lu hali gayet iyi. N de de muazzam bir değişiklik yok gibi...Custom rom henüz bence de mantıklı değil. Bi cyanogenmod da gördüm note 4 icin o da çok düz olmuş. Su anda sırf android dünyasını takip için s2 mi simsiz kullanıyorum custom rom ile. Baktım note 4 e cyanogenmod yuklersem note 4 umle s2 im arasında neredeyse fark kalmayacak :-)