Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Odin sürümünü hatırlamıyorum her zaman kendi sitesinden en son stabil sürümü indiri onla yüklerim. Ap kısmına gelirsek eğer tek dosyalı romsa evet AP bölümüne atıyoruz. Ve aman re-partition a dikkat edelim zaten kapalı geliyor ama olur yanlışlıkla tıklanır kapalı olduğuna bi bakın yüklemeden önce.

Tamam teşekkürler.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
:) Anladım teşekkürler bilgi için. :) Bende mi yüklesem baya kararsızım.. :/
Bence bekleyelim derim extra uğraşmaya gerek yok. Nasıl olsa gelecek. Biraz daha sabrederiz olur biter. Bu arada acilde yüklemenin getireceği extra bir farklılık yok. Arkadaşların da yukarıda söylediği gibi lollipoplu marşmelov sonuçta.
Tamam teşekkürler.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bence bekleyelim derim extra uğraşmaya gerek yok. Nasıl olsa gelecek. Biraz daha sabrederiz olur biter. Bu arada acilde yüklemenin getireceği extra bir farklılık yok. Arkadaşların da yukarıda söylediği gibi lollipoplu marşmelov sonuçta.

Ben yükledim açılıyor şuan. Turkcell romundan kurtulmaktı amaç. Hem de 6.0.1 denemiş olurum. Ülkemize gelince yine geçiş yaparım artık.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Doğrudur. :) Ama program üzerinden nasıl Turkcell romundan kurtuldunuz? Samsung un programı dediğiniz Odin mi yoksa? :)
Odin üzerinden ilk olarak Polonya Romunu kurduk ardından Türkiye Romunu kurduk diye hatirliyorum forumda önceki sayfalarda vardı ayrıntılı olarak :)
Zaten yuklemissiniz hayırlı olsun :)

medreruno45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhabalar sevgili Note 4 ahalisi. Bir kaç ekran görüntüsü ile sizlere günaydın demek istiyorum :)

k3txr4.png

e9awl3.png

2afy8tw.png

vq79cw.png

2s0l5zp.png

1fd95h.png

2cpqr8o.png

2nbc75y.png

21errqe.png

qri0pe.png

33yky74.png

Açıkçası değişen pek de bir şey yok. Rehber, arama, kilit ekranı, duvar kağıtları vs aynı bırakılmış.
Iconlar, Screen Off Memo, akıcı TouchWiz ve Marshmallow ile gelen yenilikler güzel duruyor. Tasarımsal açıdan daha çok yazılımsal geliştirmeler söz konusu.
Pil konusunda bir şey diyemeyeceğim zira daha kullanacak çok zaman bulamadım.
(Yazılımsal olarak ilk izlenimim olumlu.)
Kamerada pro ozellik var mi

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Marşmelov dan selamlar :)
Sıfırlamadım ama memnunum.
Lakin Samsung'un bu kazığını hiç unutmayacağım en azından bildirim paneli guncellenseydi

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Öncelikle telefonun hızını çok beğendim. Özellikle animasyonları 0.5 yapınca daha iyi bir hal alıyor. Simgeler ve Spen menüsü zaten hoş görünüyor. Yalnız bazı yerlerde gecikmeli tepkiler var. Bunlardan biri özel mod için parmak izi okuttuktan sonra diğeri de kilit ekranını açtıktan sonra. Kamera içinde gecikme mevcut. Sorun yapılacak şeyler değil lakin kararlılık güncellemesi şart diye düşünüyorum. Hafıza gösterimi, uygulama yöneticisi gibi bölümler değiştirlmiş. Bence hoş olmuş ama bu kişiye göre değişir tabi. Bunu dışında Galaxp Apps devredışı bırakılamıyor artık. Şuan için gördüklerim bunlar.@baycebir

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Öncelikle telefonun hızını çok beğendim. Özellikle animasyonları 0.5 yapınca daha iyi bir hal alıyor. Simgeler ve Spen menüsü zaten hoş görünüyor. Yalnız bazı yerlerde gecikmeli tepkiler var. Bunlardan biri özel mod için parmak izi okuttuktan sonra diğeri de kilit ekranını açtıktan sonra. Kamera içinde gecikme mevcut. Sorun yapılacak şeyler değil lakin kararlılık güncellemesi şart diye düşünüyorum. Hafıza gösterimi, uygulama yöneticisi gibi bölümler değiştirlmiş. Bence hoş olmuş ama bu kişiye göre değişir tabi. Bunu dışında Galaxp Apps devredışı bırakılamıyor artık. Şuan için gördüklerim bunlar.@baycebir
Evet güncelleme gelir bakarsınız yeni touchwizi de görürüz :)
-göremedi :D

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Dosyalarım da cihaz ve kart hafızasını gösterme seçenekleri ilk açılışta var mı?

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Evet note serisinde çift sayıdan devam ederiz :)
O değil de eyy Samsung en azından bildirim paneline el fenerini ekleyeydin.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Arayüz müko olmuş beğendim :)

Son düzenleme:

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ram kullanımı konusunda pek bi iyi geldi bana ama bilemedim şimdi :)
Küçük değişiklikler de olsa mesela tuş sesi bildirimi gibi hoşuma giden şeyler var :)

Evet ram durumu güzel. :) arayüz çok hızlanmış. Aslında ben değişiklikleri beğendim bir tek bildirim çubuğu olmamış.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Güncelleme öncesi ya da sonrası hard reset atmak bu tür güncellemelerde stabilite icin işe yarıyor demişti arkadaşlar. Bu reset hangi menüden yapılıyor. Bir de önce mi yapmak lazım yoksa sonra mı