McSwindler
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 97
Açıklama yaptılar yeni touchwiz verilmeyecek diyes6guncellemesı gelecek denmıstı ama gelmdı samsung yıne yamuk yaptı sanırım bıze![]()
Açıklama yaptılar yeni touchwiz verilmeyecek diyes6guncellemesı gelecek denmıstı ama gelmdı samsung yıne yamuk yaptı sanırım bıze![]()
1 dosyalı olan 1.8 gb onu indirKuralim kurmasinada 2 link vermis 1.sinde 4 dosyali yaziyor ikincisi tek dosyalimi acaba bide 1.8 gb yaziyordu sanirm Ota dan 650mb neden boyutlar farkli
Haklisn kardes okdr bekledik bencede aceleye gerek yok mademki yeni arayuz veya tema yok stabilite guncelemesiyse bu gerek yok aceleye tema veya arayuz olsa anında kurardm odinle falanda beklemek daha iyi cokda onemli bi guncelleme degil benceGüncelleme için acele etmeyin bu kadar beklediniz biraz daha bekleyin bence.
Samsung'un garanti olayinin da baya ugrastirici bir surec oldugunu duymustum ama bakalim hayirlisi.Garantiye verin, başka uğraşmayın
Kardes senin cihaz turkcell mi normal miNote 4 5.1.1. geldi şuan.
![]()
Normal az önce vatan dan aldık.Kardes senin cihaz turkcell mi normal mi
Normal az önce vatan dan aldık.
Az önce dediğim 21.40 gibiydi![]()
Teşekkür ederim. Turkcellden kurtulmak için forumda konusu mevcut normal 4.4.4 yükle sonra 5.1.1 güncellemesi gelir sanırım.Eywallah snde note 5 de var sanirim hayirli olsunkisaca turkceller beklemeye devam bu sondu turkcell fiyat da diger operatorlere gore zaten kazik birde cihazları alirken faturayla o ayri bi kazık ustune bide kendini ayırıp guncellemede bizi bekletmesi yuzunden birdaha android hic bir telefon turkcelden almam aldirtmamaya calisirm note 4 sondu yazık abi bizede 3 4 ay bekle gelsin millet kursun bu seferde bu adamların keyfini bekle ...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ama yinede oyle aman aman bir guncelleme degil sanırım
4.4.4 ün linki çöktü.Dirrk 5.1.1 türkiye stock u var önceki sayfada onu indirsinTeşekkür ederim. Turkcellden kurtulmak için forumda konusu mevcut normal 4.4.4 yükle sonra 5.1.1 güncellemesi gelir sanırım.
Yok o cihazı başkasına aldım. Note 5 e devam.Lazz hayırdır yine cihaz değişiminde alım satımında yeni bir boyıta çıktın😀😀😀
Zannetmiyorum. Ben kies ten yükledim. Fark olmaması lazım. En azından büyük fark olmaması lazımAcaba bizdeki güncellemede sizinkine göre birşeylermi eksik.
Kiesten yükleme sırasında kendi wipe yapmıyor mu?OTA üzerinde 5.0.1 üzerine 5.1.1 inşa edildiği için güncelleme boyutu 600-700 mb olur.5.1.1'i bir nevi Windows 8.0 dan 8.1'e güncelleme yapmak gibi düşünün.Link üzerinden indirdiğiniz ise sistem dosyasıdır.Tüm sistemi yükler.Bu da bir nevi indirmiş olduğunuz Windows 10 isosunu Windows 8.1'den upgrade etmeye benzer.Tabi en sağlıklısı ota da olsa sıfırdan kurulum da olsa wipe yapmaktır.Ben wipe yapmadım sistem bazı yerlerde hafif takılmalar yaşıyor.
Kies üzerinden hiç yüklemedim.Ota ya da odin yüklemesi yaptım.En sağlıklı yöntem odin üzerinden temiz kurulum yapmak ya da sistemi sıfırlayıp ota üzerinden güncellemek.Kiesten yükleme sırasında kendi wipe yapmıyor mu?
Ben kies ten yükledim ama wipe yapmadı telefon olduğu gibi kaldı.Kiesten yükleme sırasında kendi wipe yapmıyor mu?
kardes senin cihaz kiesde CSC TRC mi yaziyor benimde turkcellden alinma gelen giden bisey yokBen Türkcell den alınma note 4 kullanıcısıyım dün sabah otadan yaklaşık 790mb lik bir indirmeyle lolipop 5.1.1 e terfi ettim kullandıkça bilgi paylaşımı yapacağım Türcellilere hayırlı olsun.
kardes senin cihaz kiesde CSC TRC mi yaziyor benimde turkcellden alinma gelen giden bisey yok