Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Tel yerinden oynamadığı halde şebeke bi full oluyor bi sıfır
Onu bende yaşıyorum ama bizim evdeki diğer telefonlar da aynı sorun var ama bu sadece bizim bölgede oluyor bende tereddüt ettim avea ya şikayet talebi gönderdim baz istasyonu ile alakaliymis benim sorunum durduk yere şebeke ful oluyor sonra düşüyor . Bu olay sa bi servis sağlayıcıları şikayet talebi gönderin inceleme yapılsın. O bölgede.

Reaksiyon puanı
16,128
Lolipop denedim yeni sim kart çıkardım 64 k hiç bir faydası olmadı
128Kb sim al note4'te işe yarar ben gt-s5360'ta ve ch@t527'ye takmıştım chat527 sim kilidini unutmam yüzünden kilidi kaldırma girişimnde imei uçması ile devre dışı kaldı ama note4 için daha verimli olur gt-s5360'ta da pek fark olmadı...

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar şebeke problemi çok farklı bir olay. Ben note 3 ile aylarca bu sorunu yaşadım, bende herşey normal bir şekilde çalışıyordu ama H+ ile internete girince bağlantı sık sık kesiliyor ve mobil interneti kapatıp açmayınca düzelmiyordu. Heryeri araştırdım ama çözüm olmadı. Artık kendi kendime deneme yanılma yöntemi ile birşeyler yaparken en son service mod kısmında internet bandı ayarlarını bulup normalde 8. Sürüm olan ayarı 7. Sürüm olarak değiştirdim ve o gün bugündür sorunsuz devam ediyorum kullanmaya. Bence bu sorun ülkeler arası frekans ayarlarından kaynaklanıyor, şebekeler arası bile değişebilir.

Reaksiyon puanı
16,128
Arkadaşlar şebeke problemi çok farklı bir olay. Ben note 3 ile aylarca bu sorunu yaşadım, bende herşey normal bir şekilde çalışıyordu ama H+ ile internete girince bağlantı sık sık kesiliyor ve mobil interneti kapatıp açmayınca düzelmiyordu. Heryeri araştırdım ama çözüm olmadı. Artık kendi kendime deneme yanılma yöntemi ile birşeyler yaparken en son service mod kısmında internet bandı ayarlarını bulup normalde 8. Sürüm olan ayarı 7. Sürüm olarak değiştirdim ve o gün bugündür sorunsuz devam ediyorum kullanmaya. Bence bu sorun ülkeler arası frekans ayarlarından kaynaklanıyor, şebekeler arası bile değişebilir.
servis mode hangi samsunglara uyar? nasıl açılır?

mrtadtp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yav şu telefonu ilk çıktığı zaman aldım. Herkesin dilinde bu hafta Android 5.0 geliyor dendi. Hala bekliyoruz. İyice kafa geçiyorlar yeminle.:hammer:

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Cihazim servisten yeni cikti. Aldigim bilgiye gore 11 nisandan itibaren lolipop Turkiye icin dagitima basliyor. Bu arada benim cihaz kendi kendine kapanip acilma ve acilista takilma hatasini art runtime modda yaptigini tespit ettim. Servis bu hatayi 19 gun cihaz kalmasina ragmen bulamadi. Isin en kotu tarafi test icin kendi sim karylarini takip bildigini benim cihazi kullanmislar. Kasada cizikler var. Ekrandaki temperli cam bile catlamis, kasayi degistirelim dediler piskin piskin. Yok dedim sen ber cihazi ben mahkemede cihazi degistiririm. Aldim ciktim sinirle. Arkadaslar cihazinizda sorun varsa. Serviste kavga edin ama ilk 1 ay mutlaka degisim alin. Olmuyorsa elletmeyin satin cihazi. Yoksa ugrasir durursunuz. 3 servia fisim oldu. Daha oncedende hem vatan bilgisayara hemde samsung Turkiye ye ayipli mal ihtar mektuplari gondermistim. Arizaya ait 3 adet de farkli zamanlara ait video kaydim var. Internet uzerinden benzer arizanin forum ciktilarinida ekleyecegim. Gazamiz mubarek olsun Allah Allah diyip gidecegim. Il hakem heyetine. Il hakem heyetlerindeki anlasmaslik rakamida zaten 3000 tl imis. Oradanda sorun yok. Hayirlisi olsun. Gelismeleri yazarim yine.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Cihazim servisten yeni cikti. Aldigim bilgiye gore 11 nisandan itibaren lolipop Turkiye icin dagitima basliyor. Bu arada benim cihaz kendi kendine kapanip acilma ve acilista takilma hatasini art runtime modda yaptigini tespit ettim. Servis bu hatayi 19 gun cihaz kalmasina ragmen bulamadi. Isin en kotu tarafi test icin kendi sim karylarini takip bildigini benim cihazi kullanmislar. Kasada cizikler var. Ekrandaki temperli cam bile catlamis, kasayi degistirelim dediler piskin piskin. Yok dedim sen ber cihazi ben mahkemede cihazi degistiririm. Aldim ciktim sinirle. Arkadaslar cihazinizda sorun varsa. Serviste kavga edin ama ilk 1 ay mutlaka degisim alin. Olmuyorsa elletmeyin satin cihazi. Yoksa ugrasir durursunuz. 3 servia fisim oldu. Daha oncedende hem vatan bilgisayara hemde samsung Turkiye ye ayipli mal ihtar mektuplari gondermistim. Arizaya ait 3 adet de farkli zamanlara ait video kaydim var. Internet uzerinden benzer arizanin forum ciktilarinida ekleyecegim. Gazamiz mubarek olsun Allah Allah diyip gidecegim. Il hakem heyetine. Il hakem heyetlerindeki anlasmaslik rakamida zaten 3000 tl imis. Oradanda sorun yok. Hayirlisi olsun. Gelismeleri yazarim yine.
Çok çok geçmiş olsun. Umarım dilediğiniz olur.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar teknosadan note 4 alayım mı güvenilir mi

Gerekli kontrolleri yapin (Kada açıklığı ve ölü piksel ) problem çıkmaz. Güvenilirlik bir durum yok. Garanti hangi servis ise sonrasında onunla muhattap olursunuz. Teknosa sadece satış kanalı.

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
128Kb sim al note4'te işe yarar ben gt-s5360'ta ve ch@t527'ye takmıştım chat527 sim kilidini unutmam yüzünden kilidi kaldırma girişimnde imei uçması ile devre dışı kaldı ama note4 için daha verimli olur gt-s5360'ta da pek fark olmadı...

Note4 icin 64 uygun dediler ısrarla 128 istememe rağmen bu daha iyi diye 64 verdiler

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Onu bende yaşıyorum ama bizim evdeki diğer telefonlar da aynı sorun var ama bu sadece bizim bölgede oluyor bende tereddüt ettim avea ya şikayet talebi gönderdim baz istasyonu ile alakaliymis benim sorunum durduk yere şebeke ful oluyor sonra düşüyor . Bu olay sa bi servis sağlayıcıları şikayet talebi gönderin inceleme yapılsın. O bölgede.

Bu gün vodafone u aradım sinyali resetlediler bi ara düzelir gibi oldu ama eve gidince sonuç gene hüsran oldu

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Banada ozellikke servis yeni nesil sim alin diye tavsiye yapmisti. Ben aldim ana bsna sorarsaniz fada fiso.

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Yeni nesil simle alakası olduğunu düşünmüyorum. Yıllar, yıllar önce sanırım 2003 falandı, tabi o zamanlar çift sim kartlı tel olmadığından telefonuma çift sim kart aparatı taktırmıştım. Mevcut sim kartımı aparata bağlayabilmek için 1998 yılında aldığım 0535 li turkcell kartımı sarı kısmın etrafından kesmişlerdi. Sanırım Microsim dediğimiz hale getirmişlerdir. O gün bu gündür aynı kartı etrafına plastik bir çerçeve takmak sureti ile kullanıyorum. Bundan önceki telefonlarımdada şuan kullandığım note 4 tede ne şebeke ne bağlantı hatası hiç yaşamadım. Yaşayanlarında şebeke kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim sim kartım turkcellin ilk çıkardığı hazırkartlardan biri. Daha önce galaxy s2 kullandım, hani kronik samsung arızası diye tabir edilen rehberin geç açılma sorununu bile yaşamadım. Şu anda Note 4 üme aynı sim kartı çerçevesiz ve etrafı boşta kalacak şekilde kullanıyorum. Yani ben bukadar eski teknolojili bir sim kartla bu kadar uyumsuz bir şekilde telefona takılmış bir kartla sorun yaşamıyorsam şebeke ve bağlantı problemini başka bişeyde de aramak lazım..

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Turkcell'i diğer operatörlerle sinyal gücü açısından kıyaslamamak lazım.
Telefonunda hat / şebeke sorunu olanlar Turkcell hattı ile denesin. Sorun devam ederse mobil şebeke ayarlarından sadece GSM seçip kesilme olup olmadığını test edin. Kesilme olmuyorsa ama Gsm + 3G yapıldığında konuşma sırasında kesilme veya sinyal gidip gelmesi oluyorsa serviste yazılım yüklemesi yaptırmak ve hattı resetletmek gerekiyor.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk dağıtılan yer ile aramızda 2 ay var dediler. S5 örneği verdiler. Avrupa'ya çıktıktan tam 2 ay sonra geldi dediler de Polonya'ya Şubat 6'da çıktı ve bugün Nisan 6. Tam iki ay oldu. Yani şimdi başlaması lazım ama hiçbir aksiyon yok. Ayrıca şu büyük ülkelere çıkmadı kısmını da es geçelim. 910C zaten yok o ülkelerde. Onlarda 910F ve hepsi aldı.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Var da Samsung dahil üreticiler kendi çözdü diye haberler vardı. M8 de var daha o problemi gözlemlemedim. Nexus 5'imde bariz belli ediyordu kendi ama M8 üzerinde kaç ay oldu hala bir hareketlilik yok. Güncelleme işi de tam rezillik oldu. 2 ay diyorlardı o da yok hâlâ. Bu kadarına pes. Samsung tam fiyasko. Hala yakında diyorlar, şaka gibi. Note 5 lansmanını bekleriz artık. Bu yakında Aralık ayından beri dile getiriliyor. Hiçbir haber sitesi de bunu gündem konusu etmiyor. Sony Z3 çıktıktan hemen sonra ülkemize geldi. Samsung Polonya'nın tam 2 ay sonrasında hâlâ yok. Sorarlar tabi, Sony, HTC, LG, Oneplus gibi firmaların çözdüğü senin çözemediğin ne var diye? Bari çık açıklama yap. Şundan dolayı olmuyor ve uğraşıyoruz diye. O da yok. Geçen yılın amiral gemileri aldı HTC ve LG tarafında bir önceki yılın da aldı. Samsung ise Note 4'e veremedi daha. Note Edge de aynı şekilde. Bir tepki vereceksek ben her türlü varım arkadaşlar. Site yönetimine de ulaşıp haber yapmalarını isteyebiliriz. 910 F üzerinden büyük avrupa ülkeleri aldı. 910 C üzerinden de diğerleri ama biz hala bekliyoruz. Para verdik ve elimizi açmış bekliyoruz. Müşteri memnuniyetini yerlerde. Kenarı kavisli, 14 nanometre işlemci diye lansman yapıyorsun ama yazılım desteği yerlerde. Kalemli bir rakip çıkmadı ki alalım. LG girecekmiş kalem işine de bekliyorum.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada S5'in sesiz mod dahil olan performans güncellemesi de bu sabah Türkiye için yayınlandı. Müşteri hizmetlerini aradım ve Note 4 için hala yok diyorlar. S5 güncelleme sonrası da gayet iyi hale gelmiş diye okudum. Note 4 ve Edge rezillik. Pişmanlık. Başka da bir şey demem.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Simdi ben polonya romunda denedim. Cihazin anlik ram kullanimi kitkata gore 300 mb felan fazlalasti bende. Ha takilma kasikma yok yine. Bu arada kitkat tada art olarak kullaniyorum. Ben cihazi servisten gecen hafta aldim. Nisan 11 de basliyacak dedi. Onlarin yaailim aldiklari server gunluk son halini cekiyormus sjstemden. Ayrica note 4 icinde nisan 11 diye serverdan mail dusulmus. Elimde olan bilgi bu