Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

HELL6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yalnız ben ana ekran camından bahsetmiyorum kamera camından bahsediyorum normal cam mı gorilla mı diye
Birkaç yerde yabancı forumlarda çizilme ile ilgili birşeyler okudumda ondan sordum.İphonedan geçeceğim istediğim gibi bir telefon note 4 kullanım olarakda kasmadır vs sorunlar çıksın istemiyorum sadece o kadar para verdikten sonra takdir edersiniz ki.Lolipop ile touchwizz ne durumda olacak merak ediyorum umarım daha stabil bir hale gelir Tolga CeM Küçükyılmaz sizden bi bilgilendirme rica ediyoruz özel hayatında note 4 kullanan biri olarak sizin deneyimleriniz daha yararlı olacaktır. Ukt videolarına eleştirim 2 ay gibi bir sürede telefon ile bir sorun yaşamak zaten anlamsız olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sizde de klavyede whatsappta ve bazi uygulamalarda kasma donma yapıyor mu? Kafayı yedirtecek bana. Kilit ekraninda da donuyor sürekli algilamiyor model kilidini giremiyorum vs...

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 gun once vodafonedan aldim note 4 u
yalniz samsung galaxy durduruldu hatasi verip duruyo. Bu sikintiyi yasayn varmi aranizda.? Cihazi vodafone a mi goturmeyilim samsunga mi ?
Tesekkurler

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
4G oturdugum yerden 5km uzaklikta full cekiyor arkadaslar.

Bizim orayi tamamen kapsamiyormus dedikleri gibi.

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar http://www.teknosa.com/urunler/1250...-note-4-beyaz-akilli-telefon#product-features bu H modeli mi CQ mu . Kasa açıklığı gibi sorunları olmayanlar nerden aldı paylaşırsa sevinirim
N910CQ modeli, ben Samsung bayisinden almıştım siyah renk, cihazda bir kasa açıklığı farkedemedim. Size tavsiyem yakınınızda bir Samsung bayisi varsa oradan alın, fiyatı aynı fakat bayisinden alınca 2 yıl distribütör garantisi ile geliyor cihaz, ayrıca benim aldığım bayide cihazın ekranına ücretsiz jelatin yaptılar. Cihazın verdiği tutuş hissi çok hoşuma gidiyor bu arada, oldukça sağlam hissi oluşturuyor ki bir yıldır kullandığım Tab3 modeli nedeniyle sağlamlık konusunda Samsung'a güvenim tam. ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yağ ben yurtdışından note 4 almayı düşünüyorum 2 sorum olacak yurtdışından mı alayım türkiyeden mi birde yurtdışından alsak garantide sıkıntı çıkar mı

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yağ ben yurtdışından note 4 almayı düşünüyorum 2 sorum olacak yurtdışından mı alayım türkiyeden mi birde yurtdışından alsak garantide sıkıntı çıkar mı
Yurt dışından alınan samsung cihazların garantileri Türkiye de geçmiyor. Kısacası garantisiz ürün almış oluyorsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar bende note 4 almayı düşünüyorum ama şebeke sorunu ve kasa açıklığı gibi sorunları duydum yardımcı olabilir misiniz acaba?

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4G oturdugum yerden 5km uzaklikta full cekiyor arkadaslar.

Bizim orayi tamamen kapsamiyormus dedikleri gibi.
5c2bdab0a1f7d3c54beae90cec00b259.jpg
7c089ea0484cb2cf6aeb7b784df19a0d.jpg
H yazan note 4 4g uyumlu değil

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar bende note 4 almayı düşünüyorum ama şebeke sorunu ve kasa açıklığı gibi sorunları duydum yardımcı olabilir misiniz acaba?
hay o kasa açıklığı diyen kişinin dilini yaw kardeşim parmak girecek kadar delik bırakmışlar almayın :)

Mizah bir yana teknoloji mağazalarına gidip inceleyebilirsin istediğin kadar kurcala bak kendi gözünle bana göre açıklık yok.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Yahu arkadasim yukarda japonca mi yaziyorum? Sebeke sorunu yok telefonda.

Kasa acikligida emin ol "olsa" bile abartilacak bir sey degil. Bunu internet ortaminda söylememis olsalardi kimse farkina bile varmayacakti. O derece az yani.

Git bir teknoloji magazasina kendin arastir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet, LTE CAT6 yaziyor arkasinda. Sectigim zaman zaten 4G isareti cikiyor interneti actigim zaman.

maske1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu 2 ay oldu operatörden alalı ve bişi farkettim konuşurken ahize ile cızırtı çok az var ama kulaklıklığı takınca bu cızırtı çok aşırı geliyor oyunlarda müziklerde videolarda vs bir problem yok konuşurken oluyor samsungun orijinal kulaklığını kullanıyorum yinede değiştirdim fakat aynı cızırtı çok fazla sizdede var mı bu problem garantiye göndermem gerekir mi yada bu gelecek güncelleme ile düzelir mi ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
cızırtı çok fazla sizdede var mı bu problem garantiye göndermem gerekir mi yada bu gelecek güncelleme ile düzelir mi ?

Cizirti yok.

Ben bunun güncelleme ile düzelecegini pek sanmiyorum. Donanimsal bir sorun olabilir.

maske1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cizirti yok.

Ben bunun güncelleme ile düzelecegini pek sanmiyorum. Donanimsal bir sorun olabilir.

Teşekkürler cevabiniz için en iyisi göndermek garantiye Acaba aldigim avea bayisine mi göndereceğim telefonu yoksa samsungun yerine mi

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Teşekkürler cevabiniz için en iyisi göndermek garantiye Acaba aldigim avea bayisine mi göndereceğim telefonu yoksa samsungun yerine mi
Bazi bayiler kendileride gönderebiliyor.bazilarida bulasmak istemiyor.bi sorun bence bayiye

Reaksiyon puanı
16,128
kasa açıklığı sorunu metal kasalarda olur note4'de olmaz korkmayın.

HELL6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Note 3 e note 4ün touchwizz sürüme gelecek mi. Ayrıca ben note 4 almayı düşünüyorum en az 3 yıl kullanmak istiyorum note ailesinin güncelleme desteği nasıldır.Mesala note 2 ve note 3 4.4.4. kullanıyor mu ve note 4 ün touchwizz sürümü onlara gelecek mi. Araştırdığım kadarıyla note 4 ün touchwizz sürümünde kasmalar olmuyormuş hangi foruma yazsam net cevaplar alamadım lütfen yardımcı olun arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note 4`ün snapdragonlu versiyonunu mu alayim exynoslu olaninimi alayim? not: telefonun takilmamasini sağlayacak ısınmayacak olan işlemcili olan model hangisi ona göre alıcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim bende Vodafone dan aldım note 4 aynı hata bendede var nasıl düzelir bir bilgiye ulaştınmı

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 e note 4ün touchwizz sürüme gelecek mi. Ayrıca ben note 4 almayı düşünüyorum en az 3 yıl kullanmak istiyorum note ailesinin güncelleme desteği nasıldır.Mesala note 2 ve note 3 4.4.4. kullanıyor mu ve note 4 ün touchwizz sürümü onlara gelecek mi. Araştırdığım kadarıyla note 4 ün touchwizz sürümünde kasmalar olmuyormuş hangi foruma yazsam net cevaplar alamadım lütfen yardımcı olun arkadaşlar
Note 3 için 4.4.4 güncellemesi aylardır var, güncelleme konusunda Samsung'u başarılı buluyorum geçen yıl abimin almış olduğu 4.0 ice cream sandwich yüklü gelen tab3 7.0 tabletim şu an 4.4.2 kitkat güncellemesi almış durumda ve cihazın stabilitesinde güncelleme sonraları düşme yaşamadım sadece güncelleme sonrası ilk açılışta kasma sorunu oldu 4.4.2ye geçerken o sorun da cihazı yeniden başlatınca bitti.
Tab3 7.0 şu an 250-300tl civarındaki bir cihaz ve üzerine tab4 ve tabS modelleri çıktı ki böyle bir cihaz bile güncellemelerden nasipleniyorsa note4 de en az bir yıl nasiplenecektir hatta belki daha fazla

Benim note4 cihazımda kasma sorunu yok, sadece ara sıra ufak takılmalar yaşıyorum o da cihazı ART sistemiyle kullanmamdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Cihazla ilgili olabilecek tek sıkıntı 322 gömülü uygulama ile gelmesi sonradan yüklenecek uygulamalar ile bu sayı 340a çıksa güncelleme sonrası uygulama optimizasyonu epey uzun sürecektir. Tabi gömülü uygulamaların çok olmasının bir de avantajlı yanı var, cihazı aldıktan sonra fazla uygulama kurma ihtiyacı olmuyor haliyle fazla uğraştırmadan çok iş yapan bir cihazınız olmuş oluyor.

Note3e note4 touchwizi gelir mi bunun cevabını bilmiyorum. :)

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4`ün snapdragonlu versiyonunu mu alayim exynoslu olaninimi alayim? not: telefonun takilmamasini sağlayacak ısınmayacak olan işlemcili olan model hangisi ona göre alıcam
Bence exynos işlemcili n910cq(n910c) modeli var cihaz stabil ve bir önceki mesajda bahsettiğim ufak bir takılma sorunu hariç hiç bir şeyi yok. Cihazda oyun olarak sadece OpenTTD bulunuyor(şiddetle tavsiye ederim :) ), çok oyunculu oynarken hafif bir ısınma yapıyor gibi ama çok belli olmuyor yani dikkat edilmeyince farkına varılmıyor. Bana kalırsa exynos snapdragondan pek çok konuda üstün bir işlemci, lollipop güncellemesiyle beraber 64bit kilidi de kalkarsa tadından yenmeyecektir. :) Tabi cihaza ileride rom yükleme gibi bir planınız olacaksa snapdragondan şaşmayın. ;)

dokumanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Resimlere girince ve Onun dışında arada samsung galaxy durduruldu hatası almaya başladım ne yapmam gerek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar...Ben Note 4 Kullaniyorum...Lakin Ben Group Play yukleye Bilmiyorum...Bu Sorun Herkestemi Var?