Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Apple gibi sorunlu güncellemeler çıkaracağına beklemeyi tercih etsin Samsung.5.0 sürümünde oluşan sıkıntıları bildiği için 5.0.1 e yükselteceğiz açıklaması yaptılar ve daha fazla zaman kazandılar.S3 kullandım 4.3 sürümüne kadar gayet mutluydum cihazımla.Telefon almaması gereken güncellemeyi almamalı.Alacaksa bile beklemenin bir zararı yok diye düşünüyorum.64 bit kilidini kaldıracaklarını sanmam.ART oturduktan 64 bit gelir diye düşünüyorum.

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple gibi sorunlu güncellemeler çıkaracağına beklemeyi tercih etsin Samsung.5.0 sürümünde oluşan sıkıntıları bildiği için 5.0.1 e yükselteceğiz açıklaması yaptılar ve daha fazla zaman kazandılar.S3 kullandım 4.3 sürümüne kadar gayet mutluydum cihazımla.Telefon almaması gereken güncellemeyi almamalı.Alacaksa bile beklemenin bir zararı yok diye düşünüyorum.64 bit kilidini kaldıracaklarını sanmam.ART oturduktan 64 bit gelir diye düşünüyorum.
ART ile ilgili ne sıkıntılar var ve bi de 5.0da ne gibi sorunlar çıktı. Telefonun stabilitesi bozulacaksa güncelleme almamalı orası kesin ama oldukça önemli bir güncelleme üzerinde uğraşılır herhal?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Benim nefret ettigim tek olay samsung'un elli tane farkli model cikarmasi. Biri snapdragon 805, digeri exynos 5433.

Simdi de snapdragon 810 modelini cikariyor. Exynos 5433 dedikleri kadar "iyiyse" neden tekrar snapdragon koyuyorlar? Bu 64Bit olayi bana göz boyama gibi geliyor. Yerine oturana kadar iki telefon daha degistiririz herhalde..

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
4.4.4 sürümünde beta halde olan ART aktif edilince bazı uygulamalar çalışmıyor.Whatsapp, S Health gibi.5.0 sürümünde bağlantı kopma sorunları ve şarjın önceki sürümlere göre daha çabuk bitmesi sorunu var.Özellikle wifi deli şarj yiyor diye çok şikayet geldi forumlarda.Dalvik'e göre hızlı çalışıyor, seri çalışıyor, stabilitesi de var.ART daha hazır değil.Uygulamalar optimize edilmedi tam olarak.Bir de şahsen 5.0.1 gelirse telefonu tamamen sıfırlama taraftarıyım.Sonuçta sistem tamamen değişecek ve hazır sistem üzerine kurulumlarda uygulama çökmeleri, geç açılmalar ve şarjın çabuk bitmesi yaşanabilir.

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.4.4 sürümünde beta halde olan ART aktif edilince bazı uygulamalar çalışmıyor.Whatsapp, S Health gibi.5.0 sürümünde bağlantı kopma sorunları ve şarjın önceki sürümlere göre daha çabuk bitmesi sorunu var.Özellikle wifi deli şarj yiyor diye çok şikayet geldi forumlarda.Dalvik'e göre hızlı çalışıyor, seri çalışıyor, stabilitesi de var.ART daha hazır değil.Uygulamalar optimize edilmedi tam olarak.Bir de şahsen 5.0.1 gelirse telefonu tamamen sıfırlama taraftarıyım.Sonuçta sistem tamamen değişecek ve hazır sistem üzerine kurulumlarda uygulama çökmeleri, geç açılmalar ve şarjın çabuk bitmesi yaşanabilir.
Evet bende denedim hata verdi 5.0.1 gelse daha iyi olur şu an bir problem yok güncelleme gelince sert reset atmaktada fayda olur

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4 televizyon bağlantı kablosuda s3 için olan hdmı bağlantı kablosunu bağlarsanız çalışıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende bir Note 4 kullanıcısıyım. Telefonumun çerçevesinin parlak kısımlarında aza da olsa çizikler oluştu ancak pek belli olmuyor. Sadece ben biraz takıntılıyım. Sizce ne yapmalıyım önerileriniz nelerdir ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bende bir Note 4 kullanıcısıyım. Telefonumun çerçevesinin parlak kısımlarında aza da olsa çizikler oluştu ancak pek belli olmuyor. Sadece ben biraz takıntılıyım. Sizce ne yapmalıyım önerileriniz nelerdir ?
Aynı şey bende de var.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba*ben 1 aydır note 4 kullanıyorum ve neredeyse aldığımdan beri ozellikle whatsapp facebook vs kullanirken klavyede ve genel olarak bir kasma sorunu yaşıyorum. Örneğin whatsappta yazdıklarım ben yazdıktan sonra geliyor, karsidaki cevrimici olurken veya bana mesaj atarken donuyor kasıyor başkası yazarken de aynı şekilde. Bazen de bilhassa şarja takiliyken tus kilidini acarken algilamiyor vs... Fabrika ayarlarına dondurdum fakat sorun hala devam ediyor ve note 4 gibi bi*cihazın böyle yapması beni bir hayli sıkıntıya sokuyor. Sizce servise göndermeli miyim? Sorun ne olabilir arkadaşlar?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba*ben 1 aydır note 4 kullanıyorum ve neredeyse aldığımdan beri ozellikle whatsapp facebook vs kullanirken klavyede ve genel olarak bir kasma sorunu yaşıyorum. Örneğin whatsappta yazdıklarım ben yazdıktan sonra geliyor, karsidaki cevrimici olurken veya bana mesaj atarken donuyor kasıyor başkası yazarken de aynı şekilde. Bazen de bilhassa şarja takiliyken tus kilidini acarken algilamiyor vs... Fabrika ayarlarına dondurdum fakat sorun hala devam ediyor ve note 4 gibi bi*cihazın böyle yapması beni bir hayli sıkıntıya sokuyor. Sizce servise göndermeli miyim? Sorun ne olabilir arkadaşlar?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şebeke performans düşüklüğü haricinde bir sorun yaşamadım.
Şu abinin yaşadığı sorunu yaşıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=AMkNIehNyPE[video=youtube;AMkNIehNyPE]http://www.youtube.com/watch?v=AMkNIehNyPE[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gönder bu kadar kasmaması lazım

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Aynısı var bende düşürdü dik şekilde 30 Cm den filan suan sağlam ama o parlak kısımları acayip derecede çizdi kilif siz kullaniyormuşcasına.
Ekran koruyucu ve o kılıf var.Arada temizlik yaparken kılıfı çıkarıyorum.HTC'lerde görülen ezilme durumu olmadığı için kılcal çizikleri dert etmiyorum açıkçası.2 senede S3 telefonum E250 gibi renk değiştirmişti.(Bilen bilir)8 kere düşürmüştüm.Note 4 de yapar tabi.Temiz kullanım diye kassan da yapar kaçışı yok.Ama HTC One M7 de kenarın ezildiğini, yamulduğunu gördüm o görüntünün yanında şükrettim S3'e.S View Cover almayı düşünüyorum yakında.Belki o daha iyi muhafaza eder.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=159980]sinan0[/MENTION]

Arkadasin kullandigi program nedir?

Ag türü: LTE
Ag sinyali: -109Dbm*32 ASU
8 Cizgi cekiyor (4G)

Video'daki arkadasla ayni nerdeyse.

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@sinan0

Arkadasin kullandigi program nedir?

Ag türü: LTE
Ag sinyali: -109Dbm*32 ASU
8 Cizgi cekiyor (4G)
Video'daki arkadasla ayni nerdeyse.

Sen bulmuşsun ama merak edenler için uygulamanın adı "network signal info"

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=159980]sinan0[/MENTION]

Hocam ben o meseleyi cözdüm.

Sebeke ayarlarindan LTE/WCDMA/GSM yerine sadece WCDMA'yi sec, sinyal hemen yukari zipliyor. Suan 4 cizgi cekiyor bende.

4G Türkiye'de zaten yok, bu yüzden LTE gereksiz.

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
WCDMA/GSM seçili Lte'li seçenek seçili değil zaten

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende sinyal gücü artti hocam. 4G ile bazi siteler yavas acilirken sadece WCDMA (3G) ile sorunsuz aciliyor.
1ac8de2e7d808ebf45a27995d2f2fd77.jpg

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yanlış yerden mi bakıyorum acaba bağlantılarda 3 şık çıkıyor

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru benim arkadaşdaki note 4 böyle bakalım lolipop gelince fark olucak mı şu an gereksiz Türkiye için ama niye yok anlamadım

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Doğru benim arkadaşdaki note 4 böyle bakalım lolipop gelince fark olucak mı şu an gereksiz Türkiye için ama niye yok anlamadım

"Arkadaslar ben yurtdışında yaşıyorum ve n9005 kullanıyorum burda lte seçenegi mevcut türkiyeye gittigimde ise turkcellimi takınca lte secenegi kayboldu yurtdışına geri döndügümdeyse lte secenegi geri geldi normal bi durum bu sebeke desteklemedigi için turkiyede gorunmuyor henuz"

Kaynak: http://yesilcin.com/note-3-n9005-sebeke-modlarinda-lte-gozukmuyor-t26814.0.html