• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 3 Veya Note 2 Almalımıyım

aknRaiden

Öğrenci
1350 tl bütçem var Samsungun note serisini de seviyorum sizce almalımıyım özellikleri benim işimi görür.

Kesinlikle hayır kardeş note 3 bile eskimiş bir cihazken note 2 nin adı geçmemeli kalem olayı güzel fakat bu kalemi sadece menüde dolaşıp birkaç kez karalama yapmak için alacaksan gereksiz bir alet olarak telefonu satana kadar kalır o fiyat bandinda lg g4 gibi kamera yazilim ve donanım canavarı alabilirsin her konuda note 3 den üstün bir cihazdir veya yeni çıkan batarya canavarı lenovo vibe p1 e bakabilirsin yinede kalem diyosan 2.el temiz bir note 4 çok daha iyi olacaktır

Şuan 32 gb silver iPhone 5s kullanıyorum zaten peki bunu satıp note 4 almaya param yetermi

Üstüne biraz koyabilirsen yeter tabiki en kötü 1400 civarı satarsınız temizse eğer

Dostum note 4 nedir yahu güldürme bizleri, bu saatten sonra alınacak telefon değil o. Alacaksan bari 2.el temiz note 4 al da hem güzel kullan hemde sevdiğin modelden almış ol.

2.el note 4 leri 1300-1500 arası( temizliğine göre fiyatı olur) bulabilirsin.

hiç note 3 veya note 2 alıcam diye uğraşma eğer 2.el cihaz alırım diyorsan 1300-1500 arası çok sağlam ikinci el note 4 'ler var piyasada .