Samsung Galaxy Note 3 İlk İnceleme Videosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TALEX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TALEX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun süredir iddiaları sizlere ulaştırdığımız Note ailesinin yeni üyesi Galaxy Note 3 bugün yapılan IFA 2013 etkinliğinde resmi olarak tanıtıldı.

Samsung'un Galaxy S4 satışlarının beklendiği gibi gitmemesi neticesinde, tedarik zincirine doğacak boşluğu Galaxy Note 3 modelinin satışları ile dolduracağı sözünü vermesi açısından da model önem arz ediyor.

işte ilk inceleme videosu huzurlarınızda..

[video=youtube;3Puzk0PRE-I]http://www.youtube.com/watch?v=3Puzk0PRE-I[/video]

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Güzel olmuş gerçekten, umarım yeni octa S4 deki gibi ısınmaz

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Büyük ekranda mega gereksiz. Bu ilk seçim olmalı ikinci seçimde bunun 1 model düşugu.

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
keskin hatlar çok yakışmış s3 s4 mukayesesi gibi.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şeytan dürtse de, hakkaten güzel telefon olsa da note 3 ü almamakta telefon değişmemekte ısrar edeceğim. İnşallah tahammül edebilirim :)

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar saçma cümle kuruyor. "1920x1080 hd çözünürlüğü ile Note 2'den daha parlak"

Sesi kapatarak izledim o zaman da bi anlamı kalmadı ehehe.

Onun dışında S-Pen hala ziyadesiyle gereksiz bir aparat olarak dikkat çekiyor. Keşke S-Pen falan koymasalar da cihazı şişirmeseler S4'de yaptıkları gibi.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ne kadar saçma cümle kuruyor. "1920x1080 hd çözünürlüğü ile Note 2'den daha parlak"

Sesi kapatarak izledim o zaman da bi anlamı kalmadı ehehe.

Onun dışında S-Pen hala ziyadesiyle gereksiz bir aparat olarak dikkat çekiyor. Keşke S-Pen falan koymasalar da cihazı şişirmeseler S4'de yaptıkları gibi.
adam spene laf atıyor :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ekranı buyultmeden inceltmeleri çok hoş olmuş kusursuz cihaz TABLET alacak arkadaşlar bunu hem tablet hem telefon olarak kullanabilirler 4.4 5.0 da gelir zaten

her zaman demişimdir Snapdragon 600 ve adreno 320 full hd ye uygun değil altında kalıyor yeni güncellemeler 800 le 330 çok uyumlu artık teknoloji dünyası FULL HD nin tam anlamıyla tadına varacak

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Işlevselliğini bilmeyince tabi :)

İşlevselliği neymiş kardeşim açıkla da öğrenelim bizde yok videoda gördüğüme yorum yapıyorum. Bir tane da kullanan göremedim açıkçası. LG aynı şeyleri S-Pen'siz yapıyor hala S-Pen'in nesini savunuyorsunuz anlamak güç. Yıllar önce millet koca telefonlardan ve dokunmatikteki kalemlerden kaçtı böyle oldu şimdi yine kaleme ve koca telefonlara dönüyor. Basit bir iki göz boyama ve gereksiz özelliklerden ibaret. Bana S-Pen'in olmazsa olmaz 1 tane özelliğini söyle o bile yeter düşüncemi değiştirmeye. S-Pen'siz aynı şeyleri yaptırsa da olur çok rahat ama pazarlama taktiği bunlar hep, siz de atlıyorsunuz S-Peeeeen S-Peeeeen diye. S-Pen'e bu özellikler yüklenince (çoğu da saçma kalanlar da belki bir kaç adımdan kurtardığı için değerlendirilebilir) bi büyütüyor bi şişiriyor herkes. Basit bir gesture ile S-Pen gibi bir moda sokmak olmaz sanki LG'nin yaptığı gibi. Samsung ve LG'den tartışmasız LG daha kaliteli telefonlar üreten markadır. İkisini de sevmem ama gerçek bu.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İşlevselliği neymiş kardeşim açıkla da öğrenelim bizde yok videoda gördüğüme yorum yapıyorum. Bir tane da kullanan göremedim açıkçası. LG aynı şeyleri S-Pen'siz yapıyor hala S-Pen'in nesini savunuyorsunuz anlamak güç. Yıllar önce millet koca telefonlardan ve dokunmatikteki kalemlerden kaçtı böyle oldu şimdi yine kaleme ve koca telefonlara dönüyor. Basit bir iki göz boyama ve gereksiz özelliklerden ibaret. Bana S-Pen'in olmazsa olmaz 1 tane özelliğini söyle o bile yeter düşüncemi değiştirmeye. S-Pen'siz aynı şeyleri yaptırsa da olur çok rahat ama pazarlama taktiği bunlar hep, siz de atlıyorsunuz S-Peeeeen S-Peeeeen diye. S-Pen'e bu özellikler yüklenince (çoğu da saçma kalanlar da belki bir kaç adımdan kurtardığı için değerlendirilebilir) bi büyütüyor bi şişiriyor herkes. Basit bir gesture ile S-Pen gibi bir moda sokmak olmaz sanki LG'nin yaptığı gibi. Samsung ve LG'den tartışmasız LG daha kaliteli telefonlar üreten markadır. İkisini de sevmem ama gerçek bu.

Kullanmadigin için bilmiyorsun zaten.

En basitinden sana iki örnek: deftere yaptigim grafiti yazılarını bıraktım spenle yapıyorum ve çok zevkli. Günlük tutabiliyorum resimli videolu müzikli günlük hemde. Photoshop da resim keser gibi parcalayip birleştiriyorum.
Ve hayal gücüne göre yeni ürünler oluşturabilirsiniz. Ve daha çok fazlası.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benim için önemli yanı ise, profosyenel tarzda makale hazirlayabiliyorum.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bi kac eklenw daha:
O kalemin mükemmel derece not tutma kabiliyeti var en berbat yazısı olan bile çok zevkli birsekilde kullanıyor.

Şimdi daha saymadigim islevselleride var.
Soruyorum size s peni kotulemek niye ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
türkiyeye verilecek modelinin (N9000) kamera özellikleri lte modeliyle (N9005) aynı mı acaba bilgisi olan var mı ? ben türkiye modeli 4k video kaydı yapamıyor diye duymuştum da ..

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
S-Pen kötülemek mi? Canım sıkılınca kullanırım. Can sıkıntısına bire bir :D Daha birçok şey var tabi. [MENTION=335948]DarkWane[/MENTION] sağolasın yazmış bazılarını. S-Pen'i bilmek için kullanmak gerekir.

Frozia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiyeye gelecek versiyonda(LTE olmadığı için Exynoslu olan) 4K ve 60fps Full HD yalan olmuş beyler. Üzgünüm.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kullanmadigin için bilmiyorsun zaten.

En basitinden sana iki örnek: deftere yaptigim grafiti yazılarını bıraktım spenle yapıyorum ve çok zevkli. Günlük tutabiliyorum resimli videolu müzikli günlük hemde. Photoshop da resim keser gibi parcalayip birleştiriyorum.
Ve hayal gücüne göre yeni ürünler oluşturabilirsiniz. Ve daha çok fazlası.

Kaliteli bir stylus kalemle yapamayacağın şeyler değil ikisi de, yanında bir kalem hediye veriliyor diye bu kadar şişirmenin anlamı ne anlamıyorum gerçekten. İki örneğin de birbirinden saçma. Günlük tutmada nasıl bir punto ile yazıp tutuyorsan o günlüğü. Sana o yazılımı verdikten sonra sen istediğin kalemi de kullanırsın. Ha belki bi yerinden lazer çıkar o ekranda dokunma görevi görür falan o zaman bi ekstrası var derim. Bu haliyle sıradan bir kalem sadece Note serisine has bir şeyler yapalım diye yazılım desteği almış. O sayede de şişirilmiş.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kaliteli bir stylus kalemle yapamayacağın şeyler değil ikisi de, yanında bir kalem hediye veriliyor diye bu kadar şişirmenin anlamı ne anlamıyorum gerçekten. İki örneğin de birbirinden saçma. Günlük tutmada nasıl bir punto ile yazıp tutuyorsan o günlüğü. Sana o yazılımı verdikten sonra sen istediğin kalemi de kullanırsın. Ha belki bi yerinden lazer çıkar o ekranda dokunma görevi görür falan o zaman bi ekstrası var derim. Bu haliyle sıradan bir kalem sadece Note serisine has bir şeyler yapalım diye yazılım desteği almış. O sayede de şişirilmiş.

Hocam neler yaptığımı anlattım ki bana çok ilgi çekici geliyor. Bu herkes için geçerli değil sana veya size ilgi çekici gelmiyor diye kotulemenin anlamı yok, beğenmedim dersin gecersin.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam neler yaptığımı anlattım ki bana çok ilgi çekici geliyor. Bu herkes için geçerli değil sana veya size ilgi çekici gelmiyor diye kotulemenin anlamı yok, beğenmedim dersin gecersin.

Beğenmedim dedim zaten buraya getiren sen ve senin gibilerin yorumu oldu bakarsan mesajlara.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Begenmediginizi açıkça görüyorum evet.