Samsung Galaxy Note 3 İçin Magnetic Clip

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aliexpress'de gezinirken spigenin tasarlamış olduğu manyetik klipsi gördüm Hoşuma da gitti açıkcası.
Note ile sınırlandırmak yanlış olur yüm kapaklı kılıflara uygulanabilir :mrgreen:

Sitesinin Linki İçin Buraya Tıklayın
http://www.spigen.com/galaxy-s5-note-3-magnetic-clip-for-original-flip-cover.html
Video Linki İçin Buraya Tıklayın
[video=youtube;gLomIhkPnVg]https://www.youtube.com/watch?v=gLomIhkPnVg[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dikkat etmemiştim ama Türkiyede de ürün satılıyormuş
hepsi burada'da normal satış fiyatına yakın bir fiyat politikası zlenmiş ... ANLIK DOLAR KURU 2.1 TL
http://www.hepsiburada.com/liste/sp...d=telkilsgpnt3neo11&categoryId=16102#Yorumlar

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu manyetik klips anakarta ve cihaza zarar verirmi?

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne gibi etkisi olur hocam ? araştırdım ama ortada kaldım .
daha önce böyle birşeye şahit oldunuz mu ?

hususi bir mıknatıs buldum ekrana yaklaştırdım bir sorun göremedim.
2. husus kullanım kitapçığına baktım böyle bir ibarede göremedim :/

zarar görse Apple ipad kılıflarına koyarmıydı diyor insan? :D

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alacağın kılıf da önemli.Çoğu mıknatıslı kılıflarda iç kısım etkisiz bu yüzden telefona zarar vermez.Ancak iç kısım etkili ise içindeki pili bitirebilir.Alıcağın kılıfı güvenilir bi yerden bak.Sonra iç mi dış mı taraf etkili diye dene :D Eğer iç tarafı etkisiz ise al.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alacağın kılıf da önemli.Çoğu mıknatıslı kılıflarda iç kısım etkisiz bu yüzden telefona zarar vermez.Ancak iç kısım etkili ise içindeki pili bitirebilir.Alıcağın kılıfı güvenilir bi yerden bak.Sonra iç mi dış mı taraf etkili diye dene :D Eğer iç tarafı etkisiz ise al.
ben kılıf almıcam tarık hocam bak bu üründen alcam konunun en basında var ınceleyebilirsin
orjinal kılıfa takılan spigen marka bir ürün

konuyu forumda gördüm ve inceledim ama pek somut birşey göremedim hocam :/ bende bu konuyu açtım

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
ben kılıf almıcam tarık hocam bak bu üründen alcam konunun en basında var ınceleyebilirsin
orjinal kılıfa takılan spigen marka bir ürün

konuyu forumda gördüm ve inceledim ama pek somut birşey göremedim hocam :/ bende bu konuyu açtım
Mıknatısların telefonlar üzerindeki etkisi çok açık aslında, örnek vereyim otobüstesiniz birinin telefonu çalmadan önce ki ötötübslerdeki hoparlörlerden gelen dıt dıt dıt sesi aynı sının evde olması açıkca mıknatısların telefon üzerindeki etkisini gösteriyor, zarar verir mi diyorsan, manyetik alan her an her şey olabilir :D

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mıknatısların telefonlar üzerindeki etkisi çok açık aslında, örnek vereyim otobüstesiniz birinin telefonu çalmadan önce ki ötötübslerdeki hoparlörlerden gelen dıt dıt dıt sesi aynı sının evde olması açıkca mıknatısların telefon üzerindeki etkisini gösteriyor, zarar verir mi diyorsan, manyetik alan her an her şey olabilir :D
haklısınız arkadaşlar da ön yargılı ve dediğim dedik bir insanmış gibi görünebilirim
ama öyle değilim kendi duyduklarım okuduklarım ile mukayese edip mantıklı olana yoruyorum kafamı :)
bakalım konu büyürse yorumlar gelmeye devam eder :P

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
haklısınız arkadaşlar da ön yargılı ve dediğim dedik bir insanmış gibi görünebilirim
ama öyle değilim kendi duyduklarım okuduklarım ile mukayese edip mantıklı olana yoruyorum kafamı :)
bakalım konu büyürse yorumlar gelmeye devam eder :P

Zaten samsung telefon ve kılıf bilmiyorum ben tüm samsung telefonlarımı kılıfısz kullandım hiçte birşey olmadı samsung telefonlara kılıf gitmiyor bence :D

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zaten samsung telefon ve kılıf bilmiyorum ben tüm samsung telefonlarımı kılıfısz kullandım hiçte birşey olmadı samsung telefonlara kılıf gitmiyor bence :D
Note 3'e yakışıyor sanki hocam be :D
Galaxy-Note3-S-view-Cover_005_Front-set.jpg

demeyin öyle eski epılcılardanım :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Note 3'e yakışıyor sanki hocam be :D
Galaxy-Note3-S-view-Cover_005_Front-set.jpg

demeyin öyle eski epılcılardanım :D

Telefonları zaten genelde büyük birde kılıf ile kullanması sıkıntı oluyor kullaışsız mesela kılıfın kapağı sola açılıyor 5-10 dakıka telefon ile uğraşınca rahatsız etmeye başlıyor :D

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun da biraz fiyat aşırı geldi bana
herif bana dedi kendi gitti usta ^^

bu arada hepsi burada dan aldığım kılıfın akıllı pencere modu aktif olarak çalışmıyor bilginize sunarım iade işlemi başlattım.
başlarda bir iki defa geldi sonra normal pencre modu olarak gösterdi direk telefonun arayüznü akıllı ekran gelmedi ^^

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herif bana dedi kendi gitti usta ^^

bu arada hepsi burada dan aldığım kılıfın akıllı pencere modu aktif olarak çalışmıyor bilginize sunarım iade işlemi başlattım.
başlarda bir iki defa geldi sonra normal pencre modu olarak gösterdi direk telefonun arayüznü akıllı ekran gelmedi ^^

Geri geleceğim...