13 Temmuz 2014 #1 CanErdal Asistan Katılım 11 Eylül 2011 Mesajlar 105 Reaksiyon puanı 0 Puanları 16 Samsung galaxy note 2 mi iphone 4s mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
13 Temmuz 2014 #2 Vikings Dekan Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 9,621 Reaksiyon puanı 91 Puanları 228 Merhaba, Eniştem Note 2 kullanıyor ve cidden stabil çalışan en son kitkat'ı kendim yüklediğim bir telefon Note 2yi önerebilirim. İphone 5s kullanıcısı olarakta 4s'in halen güncelleme desteği kesilmediği için onuda önerebilirim Karar size kalmış her iki telefonda sağlam ve güzel unutmadan Note 2'nin hoparlör sesi çok yüksek çıkıyor. Bu arada konu açmadan önce rıca ediyorum biraz forumu araştıralım. Aynı konu mevcut
Merhaba, Eniştem Note 2 kullanıyor ve cidden stabil çalışan en son kitkat'ı kendim yüklediğim bir telefon Note 2yi önerebilirim. İphone 5s kullanıcısı olarakta 4s'in halen güncelleme desteği kesilmediği için onuda önerebilirim Karar size kalmış her iki telefonda sağlam ve güzel unutmadan Note 2'nin hoparlör sesi çok yüksek çıkıyor. Bu arada konu açmadan önce rıca ediyorum biraz forumu araştıralım. Aynı konu mevcut