Samsung Galaxy Note 2 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hatukoy

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Merhaba arkadaşlar, bi iki hafta önce note 2 alarak aranıza katıldım bende cihazda herşey çok iyi ama bi problem yaşıyorum.. benim note 2 kapatıp açınca yada yeniden başlatınca kayıtlı hesapları siliyor, açıldığında tekrar Google hesabı kur diyor falan. Geçende face twitter falan ne kadar hesabı olan uygulama varsa hepsinin şifresini tekrar istedi cihazı kapatıp açtıktan sonra.. Bazen bu skıntıyı yaşamadığımda oldu ama genelde böyle diyim.. bu nedendir ? yazılımsal bi sıkntımıdır yoksa donanımsaldımıdır ? cihazı ikinci el aldım yurt dışı cihazı android 4.3 sürümü yüklü şuanda.

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Merhaba arkadaşlar, bi iki hafta önce note 2 alarak aranıza katıldım bende cihazda herşey çok iyi ama bi problem yaşıyorum.. benim note 2 kapatıp açınca yada yeniden başlatınca kayıtlı hesapları siliyor, açıldığında tekrar Google hesabı kur diyor falan. Geçende face twitter falan ne kadar hesabı olan uygulama varsa hepsinin şifresini tekrar istedi cihazı kapatıp açtıktan sonra.. Bazen bu skıntıyı yaşamadığımda oldu ama genelde böyle diyim.. bu nedendir ? yazılımsal bi sıkntımıdır yoksa donanımsaldımıdır ? cihazı ikinci el aldım yurt dışı cihazı android 4.3 sürümü yüklü şuanda.
yazılımsal bir sorun gibi gözüküyor normalde kapatıp açınca hesapların sifrelerini istemez. formatlamayı denedin mi hiç? bide guncellemelere girince yeni sürüm buluyor mu?

Hatukoy

Asistan
Reaksiyon puanı
25
yazılımsal bir sorun gibi gözüküyor normalde kapatıp açınca hesapların sifrelerini istemez. formatlamayı denedin mi hiç? bide guncellemelere girince yeni sürüm buluyor mu?

Cihaz yurt dışı olduğu için imei değiştirilmiş, kendim güncelleyemiyorum güncellemelerden kontrol yapınca cihaz modifiyeli diyor.
Boş vakit bulamadım ilk boş vaktimde formatlayıp tekrar bakıcam belki faydası olur, belkide şuanki android sürümden kaynaklı sıkıntı yapıyor, güncelleme için sordum kitkata yükseltiriz ama root yapılamıyor henüz kitkat için dediler, rootlama tekrar imei değiştirme işlemi için gerekliymiş işte..
ama bu hesap şifrelerinin silinme olayı çok garip geldi bana kaç zamandır android telefon kullanıyorum pek çok marka model değiştirdim hiç böyle bişey denk gelmemişti.

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Cihaz yurt dışı olduğu için imei değiştirilmiş, kendim güncelleyemiyorum güncellemelerden kontrol yapınca cihaz modifiyeli diyor.
Boş vakit bulamadım ilk boş vaktimde formatlayıp tekrar bakıcam belki faydası olur, belkide şuanki android sürümden kaynaklı sıkıntı yapıyor, güncelleme için sordum kitkata yükseltiriz ama root yapılamıyor henüz kitkat için dediler, rootlama tekrar imei değiştirme işlemi için gerekliymiş işte..
ama bu hesap şifrelerinin silinme olayı çok garip geldi bana kaç zamandır android telefon kullanıyorum pek çok marka model değiştirdim hiç böyle bişey denk gelmemişti.
bende ilk defa duydum böyle bir şeyi. formatlayıp rootlayinca duzelir suanda bile 4.3 un rootlu versiyonunu yukleseniz bile duzelecektir bizde böyle bir sorun hic cikmadi surümle alakalı olduğunu tahmin etmiyorum. samsung un problemi bitmez gerci. telefonu kaca aldınız?

Hatukoy

Asistan
Reaksiyon puanı
25
bende ilk defa duydum böyle bir şeyi. formatlayıp rootlayinca duzelir suanda bile 4.3 un rootlu versiyonunu yukleseniz bile duzelecektir bizde böyle bir sorun hic cikmadi surümle alakalı olduğunu tahmin etmiyorum. samsung un problemi bitmez gerci. telefonu kaca aldınız?

Vallahi aslında yurt dışı imei değişme cihaz almazdımda öyle 800 tl civarındaydı kasa ekran falan temiz geldi gözüme pek sorunluda değil tek bu hesap şifre gitme sorunu yaşadım..

benimadımname

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 2 güzel ama note3 kadar olamaz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

note 2 güzel ama note3 kadar olamaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhbalar benim note 2 mde sorun var sizledede hic oldumu lutfen yardim durduk yere ekran sigi 1 dk araliklarla yaniyor ve ekran ust kisminda göz işaretine benzeyen bişey cikiyor nedir buuuu :(

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar bende note 2 kullanıcısıym sürümü 4.4.2 kilit ekranı 4 sn de açılıyor sizdedemi aynı nasıl çözülür bu

Merhbalar benim note 2 mde sorun var sizledede hic oldumu lutfen yardim durduk yere ekran sigi 1 dk araliklarla yaniyor ve ekran ust kisminda göz işaretine benzeyen bişey cikiyor nedir buuuu :(
sende akıllı bekleme açık heralde dostum onu kapat

sende akıllı bekleme açık heralde dostum onu kapat

muh.ik.ka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba shiftdelete.net in güzel insanları :)
bir note 2 (resmi 4.4.2 kitkat işletim sistemli ) kullanıcısı olarak . hafıza kartına artık dosya yazılmaya izin verilmiyormuş ve bu canımı çok sıkıyor.
telefonun batarya performansı beni tatmin etmiyor. bu durum da beni farklı romlar aramaya teşfik etti:
Ditto note 3 v 5.5 (en son 3 eylül 2014 de güncellenmiş versiyonu) ( DN3 V5.5) adlı bir rom buldum. note 3 ün tüm özellikleri olduğu gibi s5 in sevilen özellikleri de var.

MAIN FEATURES:

• [*=left]- Galaxy S5 Contacts app
    [*=left]- Galaxy S5 Phone app Feature S5 in coming call popup notification style
    [*=left]- Call Recording button during calls
    [*=left]- Galaxy S5 Messaging app Feature S5 in coming message notification style (Thanks to VN Team for SecMms mod)
    [*=left]- Galaxy S5 Drive Link
    [*=left]- Galaxy S5 Sbrowser
    [*=left]- Galaxy S5 Music Player
    [*=left]- Galaxy S5 Gallery New lockscreen effect - Blind Effect
    [*=left]- Air Command
    [*=left]- Smart Scroll
    [*=left]- Smart Pause
    [*=left]- Signature Lock
    [*=left]- Note 3 Multiwindow Style
    [*=left]- Writting Buddy (Direct Pen Input)
    [*=left]- One Hand Operation in All Screens
    [*=left]- Note 3 Icons
    [*=left]- Note 3 Launcher
    [*=left]- Note 3 MyFiles
    [*=left]- Note 3 SNote
    [*=left]- Note 3 S FInder
    [*=left]- Note 3 ScrapBook
    [*=left]- Note 3 SketchBook
    [*=left]- Note 3 Story Album
    [*=left]- Note 3 Quick Glance
    [*=left]- Galaxy S5 Toolbox feature
    [*=left]- Galaxy S5 Power Saving Mode
    [*=left]- Galaxy S5 Ultra Power Saving Mode
    [*=left]- Galaxy S5 Launcher and Magazine app
    [*=left]- Galaxy S5 theme chooser
    [*=left]- Galaxy S5 Wallpapers
    [*=left]- Note 3 incoming call notification pop-up
    [*=left]- Note 3 Popup menu in many note 3 apps.
    [*=left]- Other note 3 apps like contacts,msg etc.
    [*=left]- Pen Window Manager from @<span class="highlight"><b><a href="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=154705" target="_blank">xperia</a></b></span>cle
    [*=left]- Possible to use the same app in both multiwindows
    [*=left]- New unlock effects from S5 (we also were the first ones to port it :-) )
    [*=left]- Note 3 and Galaxy S5 Settings with search feature. You can choose between both of them
    [*=left]- DN3 Exclusive feature called AnyApp allows fully customisable air command. It let you use any app you choose in Air Command. Instead of S Finder you can use any other app from air command right now)

bazı kullananlar çok memnun .
bu son sürüm romu kullananlar var mı . bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
sonuçta hala güçlü olan ve daha iyi kullanılmayı hakeden bir note 2 miz var. note 2 kullancıları için de çok yararlı olacağını düşünüyorum.​

note 2 için s5 ve note 3 özellikli gelişmiş rom ile antutu da 27 000 ve küçük inceleme videosu
[video=youtube;PfqiiaPwSQo]http://www.youtube.com/watch?v=PfqiiaPwSQo[/video]

[video=youtube;X41Uq0YY_fg]http://www.youtube.com/watch?v=X41Uq0YY_fg[/video]

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar bendede note 2 var 4.4.2 rehber geç açılıyor sizdedemi aynı bu sorun ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonumda galeri açılmıyor resimler gri görünüyor bilgisayara atmayı deneyince de dosya taşınmıyor bir türlü bilgisayarda dcim/camera açılmıyor ne yapmalıyım içinde çok önemli fotolar var lütfen yardım edin

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
arkadaşlar telefonumda galeri açılmıyor resimler gri görünüyor bilgisayara atmayı deneyince de dosya taşınmıyor bir türlü bilgisayarda dcim/camera açılmıyor ne yapmalıyım içinde çok önemli fotolar var lütfen yardım edin

Çektiğiniz fotoğrafları mail ile kendinize yollayıp, pc den açtığınızda da mı gri görünüyor? Backup programları ile yedekleyip deneyebilirsiniz, veya sıkıştırma programları ile sıkıştırıp pc de açmayı deneyebilirsiniz, veya farklı dosya yöneticisi programı yükleyip deneyin.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Son zamanlarda siz kullanıcılarda da oluyor mu? Telefon bazen donuyor ve ekrana görüntü gelmiyor 5 saniye sonrasında kendiliğinden geri dönüş yapıyor. Telefonun kenarlarını değiştirmek için servise bıraktıktan sonra bu sorunu yaşamaya başladım, donanımsal mı yoksa sürümden mi diye merak ediyorum.

muh.ik.ka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun donanımsal değil kardeşim =) Android sistemin kararsizlasmis sadece. format atsan kendine gelir ama verilerini kies ile bilgisayara yedeklemeyi unutma.

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Son zamanlarda siz kullanıcılarda da oluyor mu? Telefon bazen donuyor ve ekrana görüntü gelmiyor 5 saniye sonrasında kendiliğinden geri dönüş yapıyor. Telefonun kenarlarını değiştirmek için servise bıraktıktan sonra bu sorunu yaşamaya başladım, donanımsal mı yoksa sürümden mi diye merak ediyorum.
ben o sıkıntıyı deezer uygulanmasını yükledikten sonra yasadım sonra uygulamayı silince düzeldi. son zamanlarda yeni kullandığın bi uygulama var mı? belki ondandır. formatla zaten düzelirde eger sorun baslamadan hemen önce uygulama yüklemissen bi silmeyi dene

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
ben o sıkıntıyı deezer uygulanmasını yükledikten sonra yasadım sonra uygulamayı silince düzeldi. son zamanlarda yeni kullandığın bi uygulama var mı? belki ondandır. formatla zaten düzelirde eger sorun baslamadan hemen önce uygulama yüklemissen bi silmeyi dene

Teşekkür ederim. Sinir bozmaya başladı :)

muh.ik.ka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim greenify diye Program var bütün programları gerçek anlamda durdurur o programı ancak elle açana kadar pasif olur. sonra sıra sıra whatsapp a dokun sonra facebook a hangi uygulamayı açtıktan sonra telefonun kararlılığına bak. şüphelendigin programlar varsa. virustotal programını indir tüm uygulamalarını 55 tane antivirüs é taratiyor. adaware olanlar değil de Trojan olanları sil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar

iphone 4s kullanıyorum

daha büyük ve şarzı daha iyi bir telefona geçmek istiyorum

bütçe max 1200-1300

note 2 tavsiye eder misiniz ?

alihsan33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 2 telefonumun ekranı karıncalanmış bir şekilde kaldı ,neden kaynaklı olabilir acaba?

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar merhaba 1.5 yıllık note2 deneyimime son verdim. cihzda sensör sorunu vardı 5 kez gitti garantiye ama değişen bişey olmayınca iade istedim tabikide reddedildi. tüketici hakem heyetine başvurup iademi aldım. artık z2 kullanıcısıyım. note 2 aslında güzel cihazdı ancak sorunu çözemeyen ve daha da sorun çıkartan samsung yüzünden cihazı bıraktım. sony cok sade bir aryüzlü cihaz alalı 2 hafta oluyor ve şimdiden sıkıldım. klavyesi berbat. Şimdiden LGye geçmeyi düşünüyorum. anladım ki bana karmaşık ve yazılım özellikleri fazla cihaz lazımmış. herkese iyi forumlar diliyorum. Samsung almayın arladaşlar :D

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
merhaba arkadaşlar

iphone 4s kullanıyorum

daha büyük ve şarzı daha iyi bir telefona geçmek istiyorum

bütçe max 1200-1300

note 2 tavsiye eder misiniz ?

Güzel soru :) elbette tavsiye ederim, 2 seneyi aştık hala canavar...
note 2 telefonumun ekranı karıncalanmış bir şekilde kaldı ,neden kaynaklı olabilir acaba?

Teknik bir sorun olduğu ortada :)

Arkadaşlar merhaba 1.5 yıllık note2 deneyimime son verdim. cihzda sensör sorunu vardı 5 kez gitti garantiye ama değişen bişey olmayınca iade istedim tabikide reddedildi. tüketici hakem heyetine başvurup iademi aldım. artık z2 kullanıcısıyım. note 2 aslında güzel cihazdı ancak sorunu çözemeyen ve daha da sorun çıkartan samsung yüzünden cihazı bıraktım. sony cok sade bir aryüzlü cihaz alalı 2 hafta oluyor ve şimdiden sıkıldım. klavyesi berbat. Şimdiden LGye geçmeyi düşünüyorum. anladım ki bana karmaşık ve yazılım özellikleri fazla cihaz lazımmış. herkese iyi forumlar diliyorum. Samsung almayın arladaşlar :D

Talihsizlik olmuş, eee yeni cihazınla mutluluklar dilerim :D

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaslar note 2 telefonum 1.5 yıldır kullanıyorum onceden hicbir oyunda kasmiyodu simdi real racing 3 ve gta sa da kasmaya basladi yardimci olurmusunuz

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar note 2 telefonum 1.5 yıldır kullanıyorum onceden hicbir oyunda kasmiyodu simdi real racing 3 ve gta sa da kasmaya basladi yardimci olurmusunuz
Yüklediğiniz uygulamalar telefonla optimize olmayabilir son yüklediklerinizi kontrol edin. Telefon çok dolu olabilir depolamayı kontrol edin.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Hiç sevmesemde istemesemde arada sırada resetleme de fayda var telefonu.