Samsung Galaxy Note 10.1 Hakkında

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Galaxy Note 10.1 almayı düşünüyorum. Türkiye'de teknosa ve avea da satışa sunuldu. Sizce alınabilecek bir tablet mi? Alırsam ne gibi artılar yaşarım. Sonuçta Galaxy s3 de kullanıyorum. Buna göre artılara bana ne olur?

Düşüncelerinizi bekliyorum.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
şayet çizim ile uğraşmıyorsan veya sürekli not tutmuyorsan boşuna almış olursun. donanımsal olarak s3 ile neredeyse aynı zaten.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
şayet çizim ile uğraşmıyorsan veya sürekli not tutmuyorsan boşuna almış olursun. donanımsal olarak s3 ile neredeyse aynı zaten.

Ram olarak 2 gb var bu çok ilgimi çekiyor. :)

Ayrıca bir şeyide merak ediyorum. Note 10.1 ile gelen s-pen galaxy s3 üzerindede çalışır mı?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
malesef çalışmıyor kalem teknolojisi bambaşka bir şey manyetik bir alan yayıyor ekran kalem o şekilde çalışıyor :) Bende note 1 var 1 gb ram var ama bugüne kadar hiç ram sıkıntısı yaşamadım şahsen :) ayrıca sırf 2 gb ram var diye de bu kadar para verilmez bu alete :) ama çizimlerle uğraşıyorsanız harika :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=36192]freewill[/MENTION]

Lisede teknik resim dersim sıfırdı :) pek çizimden anladığım söylenemez ancak bu formül bulma olayı ya da çizdiğin bir şeyi düzeltmesi falan çok ilgimi çekiyor. Ama fotoğraflar üzerinde oynama yaparmıyım bence yaparım :)

srenone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende elektronik mühendisliği falan kazanırsam almayı düşünüyorum :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ram o kadar önemliyse Note 2 al tasimasi daha kolay. S3 un kalemleride mevcut teknosada vardi sanirim. Note 2 nin videolarina bakarsan s-pen den cok guzel yararlanilmis guzel uygulamalar var. Bende note 2 yi bekliyorum ama S-pen benim icin cok onemli degil,ben LTE destegi bulundugu icin , dizi ve filmleri heryerde izleyebilmek icin alacagim insallah.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
@freewill

Lisede teknik resim dersim sıfırdı :) pek çizimden anladığım söylenemez ancak bu formül bulma olayı ya da çizdiğin bir şeyi düzeltmesi falan çok ilgimi çekiyor. Ama fotoğraflar üzerinde oynama yaparmıyım bence yaparım :)

tekrar kalemi kullanacağını varsayarsak bence olmaz senin iş :D sen gel vazgeç bu sevdadan hatta benden sana tavsiye olmazsa s3 ü sat note 2 al :)

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Yeni ipad almanı öneririm ekran olarak daha kaliteli yazılımsal olarak ve batarya performansı olarak daha iyi bir seçim olacak senin için. Bir süre sonra cihazın yavaşlamaya başlayacak sd card olayından dolayı daha sonra bataryayı su gibi içer o cihaz :) Not: kendi fikrim :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
iyi de Türkiyede LTE teknolojisi var mı ki kullanabilesiniz?
bildiğim kadarıyla bunun için 4G teknolojisi gerekiyor.

Haklisin suan olmayabilir ama en kısa sürede gelecegine inaniyorum. Yeni uretilen telefonlarin global versiyonlarinda da artik 4G oldugunu dusunursek cok yakinda 4G destegi verilir.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Haklisin suan olmayabilir ama en kısa sürede gelecegine inaniyorum. Yeni uretilen telefonlarin global versiyonlarinda da artik 4G oldugunu dusunursek cok yakinda 4G destegi verilir.
Arkadaşa katılıyorum zaten Turkcell in 4g otobüsü vardı denemeler falan yaptılar yakın zamanda geçilebilir :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Reklamlar süper :)

[video=youtube;rz322uMUxkQ]http://www.youtube.com/watch?v=rz322uMUxkQ&feature=g-user-u[/video]

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tablette şuan önerim Asus'un tf700t tableti olur. Ama bence windows 8 tabletleri beklemelisin.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben internete gircem video izlicem birazda office olsa yeterli benim için :)