Samsung Galaxy Note 10.1 Flash Player [YARDIM]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vespuci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vespuci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar uzun astirmalrim sonucu samsung galxy note 10.1 almaya karar verdim yalniz onu almamdaki amac bir egitim sitesine girmem ben magazada girmeyi denedim flash player yukselt dedi google play den hesap olusturulmadigi icin bakamadim sonra eve geldim ve aastirdim andoid marketten flash player kadirilmis eger ben bu tableti alrsam flash playeri inderbiliriyim bir yerden

yanı kısacı tablette olan flash playerin güncelini nerden indirebilirim eger güncel indirebilirsem tableti alabiliyorum ne olur yardım edin

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Flash player'ı bilmiyorumda tablet çok rahat ve performansı iyi hocam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note 10.1'deki Chrome'da Flash Player zaten gömülü. Sadece aktive etmen gerekiyor. Chrome'un içindeki ayarlar menüsünden gelişmiş'i tıklıyorsun. Açılan ekranda "Eklentileri etkinleştir" sekmesinden "Her zaman açık" seçeneğini işaretliyorsun. Hala flash oynatamıyorsan, chrome'un adres satırına about:plugins veya chrome://plugins yaz ve çıkan ekranda Flash seçeneğinin altındaki etkinleştir seçeneğini tıkla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yok yemiyor o da. chrome://plugins yazınca direk google aramaya gidiyor. Diğerini yazınca da boş sayfa açıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tablette flash yüklenebiliyor, çoğu facebook oyunu dahi oynanabiliyor. Ben Firefox kullanıyorum memnunum. (Bilgisayarda dahi kasan Simcity social %91'e geldikten sonra gidiyor ama oyunun son güncellemesinden sonra bilgisayarda bile zor açıyor)