Samsung Galaxy Mini 2 (S6500-D)

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben bu telefonu almadan önce araştırma yaparken hiç bi forumda başlık bulamadım. Kendi kendimede hiç kimse kullamıyor sanırım dediğim de olmuştu.Ama şuan Mini 2 sahibiyim Armv7 işlemcisi en güzel özelliğidir şahsen ^^ Sormak istedikleriniz için buralardayım ben :biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa anbi hangi oyunları yukleyelim nası performans artar daha fazla giodan iyimi

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Almadan önce gio da vardı seçeneklerim arasında ama gio dan hem işlemci hem ram hemde ekran kalitesi bakımından üstün bi telefondur mini 2.Performans ve oyun seöenekleri sana kalmıs

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki kulanışı ve hzı nasıl bazı telefonlar bi söre sonra yavaşlıyo mini2 de öyle bireşy varmı

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben alalı bugünlerde 1 ay olacak herhangi bi yavaşlama falan olmadı olacagınıda sanmıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen bende aldım cok memnunum işlemcisi olsun ram i olsun muhtesem mesela arkadasım 1 hafta önce galaxy ace aldı onun ram ine baktım 290mb benimki 398mb fark budur derim hiç donma falanda olmadı süper bi telefon bence sevgilimede aynısından aldırdım oda cok memnun :D alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun teşekkürler...

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet gercekten bende bu fiyata bu kadar performans beklemiyordum F/P olayı cok yüksek oranda bu telefonda

tayfun_byr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende mini 2 alıcam, kullandığınız uygulama ve oyunları yazar mısınız bi de kaç para bu telefon :)

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende mini 2 alıcam, kullandığınız uygulama ve oyunları yazar mısınız bi de kaç para bu telefon :)
Görmemişim pardon.Kullandığım uygulamaları saysam bitmez yani uyumsuz olarak büyük oyunlar hariç bi uygulama olmadı.Suan 450-500 tl arasında değişiyor fiyatı.

tayfun_byr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bu jelly bean güncelleme alıcak ya bizim bişey yapmamıza gerek olcak mı kendisi güncelicek mi :s

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu telefondan 1 hafta önce kardeşimde aldı çok memnun. 1 haftadır övgüler yağdırıyor telefona :D

ebuyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet gercekten bende bu fiyata bu kadar performans beklemiyordum F/P olayı cok yüksek oranda bu telefonda

kardeş telefonu alalı epey oldu sanırım bu telefon hakkındaki fikrin hala aynı mı yoksa bu fiyat aralığında (en fazla 600) başka tavsiyen var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu özellikleriyle jelly bean alacak süper daha ne olsun. Samsung un yalancısıyız tabi

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kardeş telefonu alalı epey oldu sanırım bu telefon hakkındaki fikrin hala aynı mı yoksa bu fiyat aralığında (en fazla 600) başka tavsiyen var mı?
Yaklaşık 3 ay olacak evet suan bi sorununu göremedim ben jb de alacak ama daha bi 5-6 ay sonra gelir herhalde belli olmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
temple run rail rush subway surfers gibi oyunlar çalışıyor

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şarjı beklemedeyken ve kullanırken kaç gün gidiyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gercekten super telefon bende samsung galaxy mini 2 sahibiyim artvin de daglık bolgedeyım burda telefon android bildiğiniz gibi telefon sayesinde laptoptan son hız ınternete gırıyorum hattımda turkcell hıcbı yavaşlık yok gercekten son hız laptoptan bıle ınternete gırebeılıyorumya ben bu telefonu en az 5 sene degıstırmem turkcel turbo 1 gb internet sınırsız ile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende mini 2 sahibiyim telfondan gayet memnunum alalı 5 gün oldu telefonda cok ama cok nadir donmlar oluyor 3-4 saniyelik bunun nedeni nedir gidip değistirmelimiyim acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
jb güncellemesi ne zaman gelir gelince yararları nedir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar bende samsung galaxy mını 2 almayı düşünüyorum ama benim için şarjı çok önemli . şarjı kaç gün gidiyor??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkdaslar bndede var fakat arada donmalar oluyor ramı arttırmak mumkunmus sanrım bılen arkdaslar yardım edebılırmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de ara sıra donmalar oluyor. Youtube'da adam oyunları sorunsuz yükleyip açıyor ben açtığımda aynı oyunu titreyip oyundan atıyor kilitleniyor falan. Yardımcı olur musunuz? Bu arada telefonu rootladım directory bınd ile mesela dungeon hunter 4'ün yerini değiştireyim dedim de olmadı. Baştan indirme istiyor. Konuya çabuk cevap gelir umarım.

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende de ara sıra donmalar oluyor. Youtube'da adam oyunları sorunsuz yükleyip açıyor ben açtığımda aynı oyunu titreyip oyundan atıyor kilitleniyor falan. Yardımcı olur musunuz? Bu arada telefonu rootladım directory bınd ile mesela dungeon hunter 4'ün yerini değiştireyim dedim de olmadı. Baştan indirme istiyor. Konuya çabuk cevap gelir umarım.

Rootla ilgili bi durumum olmadı malesef onun için bilgi veremem ama avg ve dr.web ile taratmanızı öneririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sizce galaxy ace mı almalıyım yoksa galaxy 2 mini mi kararsız kaldım hangisi daha iyi ?

talha1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hahahha tefonlar elinizde patladi galaxy mini 2 jelly bean almicak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1:Arkadaşlar mini 2 nin sarji oynamadıkça 2 gün gidiyor oynayınca 1 gün

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:peki tema nasıl yapılıyor biliyormusun bende sadece ben kullanıyorum sanıyodum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap::clap:ya bnm telimde galaksy mini 2 telefon konuşmalarımda karsımdakı sesmin gidi geldgni soluyor ve sesim tam olarak karsıya iletilmiyo ne yapmam gerekiyor ?

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hahahha tefonlar elinizde patladi galaxy mini 2 jelly bean almicak
Belli olmaz bence samsung güncellemede en iyi marka yine de cynogen mod ile yükseltilebilir bide şey sorucam asphalt 8 açıyor mu mini 2 ve ramı ve işlemcisi kaç ? bende telefon (alıcam s3 mini düşünüyorum)